Poradňa u MUDr. Scholtza na Antolskej

macka10
16. okt 2013

Ahojte,

potrebovala by som poradit, na buduci tyzden by som mala uz ist na poradnu na Antolsku a chcela by som ist k Dr. Scholtzovi, musim sa k nemu objednat? Viem, ze ma ordinacne hodiny v pondelok. Dnes som tam volala a bola tam zastupujuca sestricka, ktora mi velmi poradit nevedela, tak povedala, nech si zavolam v pondelok, ale to uz by som tam mala ist na poradnu - no proste tazka debata s nou bola. Tak by mam zaujimalo, ci tam mozem len tak prist bez objednania a ci ma zoberie?
A este ake mate skusenosti s Dr. Scholtzom?
Dakujem velmi pekne

macka10
autor
16. okt 2013

Ziadna skusenost?

slavinkas
17. okt 2013

Ahoj, ja som chodila k Scholzovi tiez, Scholz ma dost vela ludi, asi sa treba objednat, ja som sa s nim dohodla najprv telefonicky, s tym, ze som si ho chcela aj zazmluvnit, tak som mu to pre istotu v telefone aj hned povedala, aby ma neodbil. Bol velmi mily, povedal mi, aby som hned v pondelok prisla a orientacne si cas este zistila u jeho sestricky. Tak som potom este volala sestricke, ktora ak by som jej nepovedala, ze predtym som hovorila priamo s doktorom tak by ma objednala az o 2 tyzdne, kedze mali plno, ale tak mi priblizne povedala kedy mam prist a bolo vybavene....
So Scholzom som bola velmi spokojna, taky "nenasilny" clovek. Aj pri porode bol fajn. Pri dalsom dietati si ho budem urcite znovu zazmluvnovat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre