Poradňa v pôrodnici a predpríprava na Antolskú

mrskalesana
3. mar 2009

Som v 30tt, neviem či je potrebné začať chodiť na nejakú predpípravu. Chcem ísť rodiť na Antolskú, nevyžadujú náhodou tu predprípravu ako povinnú?

Ďalej sa chcem spýtať ako sa postupuje ak začnem chodiť do poradne do pôrodnice. Prestanem chodiť k svojmu doktorovi a podla vlastnho výberu pôjdem k tomu do pôrodnice?

zemegula8
30. mar 2009

Ahoj,
tiež by som sa rada infomovala ohľadom kurzov predpôrodnej prípravy a tehotenskom cvičení na Antolskej? Na internete som našla kontakt na p. Ježíkovú ale neviem sa jej dovolať 😢
Neviete náhodou niekto, od ktorého tt sa začínajú tieto kurzy navštevovať a kedy bývajú.
Ďakujem

lienocka235
30. mar 2009

tehotenske kurzy nie su povinne
myslim ze antolska vyzaduje kurz resp. poucenie ak otecko bude pri porode a daju ti peciatku do knizky ze to absolvoval.. ale pocula som ze staci ze zaplatil ten poplatok otec pri porode - 500 sk a nemusel mat kurz.. to sa opytaj...
ano prestanes chodit k svojmu obv. gyn. a zacnes chodit na poradne do porodnice.. kde budes rodit.. na tychto poradnaich sa strieda viacero lekarov.. vybrat lekara si mozes ak ho chces zazmluvnit.
ak si chces zazmluvnit lekara k porodu /7000/ tak potom zajdes za nim podpises zmluvu vypaltis to zmluvu schvalia a chodis na kontroly len k nemu.
ak budes chciet epi tak tiso sa to plati /cca 3000/ absovvuejs poucenie, vysetrenie a to ti potvrdia.

certica
30. mar 2009

na antolskej je povinna jedine prednaska o EPI v pripade, ak mate zaujem rodit s EPI. ostatne zalezitosti, ako su tehu cvicenia (profylakticka priprava) a prednaska o porode (ktorej sa mozu zucastnit aj oteckovia), povinne nie su.
lekara v porodnici, resp. tehotenskej poradne si mozes vybrat podla vlastneho vyberu, je tam viac gyn. ambulancii...
vsetky podrobnosti najdete v teme antolska: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre