icon

Pôrod na Antolskej 2012

alien2603
24. júl 2012

Ahojte mamicky a buduce mamicky... vedeli by ste mi poskytnut nejake blizsie info o porodnici na Antolskej (vase aktualne skusenosti)? Taktiez by ma zaujimalo, ci ste si zazmluvnovali doktora..., pripadne ci by ste mi vedeli odporucit niekoho z vlastnej skusenosti? Viem, ze tu uz v par temach Antolska figuruje, ale zaujimali by ma najaktualnejsie informacie 🙂 Tak ak mozete, poradte..., budem vam vdacna 🙂

moonlightka
10. nov 2012

@sasena12 dobre dakujem...hlavne mi ide o to ze ci mam cakat potom po odbere do jednej alebo ked ma objednala na doobeda ci pride...lebo na dverach ma v pondelok od 13h. vobec neviem ako to tam chodi.

bambi29
11. nov 2012

Baby poraďte, chystám sa prvýkrát tento týždeň do poradne na antolskú. Pozrela som si ordinačné hodiny a pôjdem si tam pekne sadnúť. Len ten môj vybraný doktor ordinuje poobede, pričom som tu zachytila aj niečo o ultrazvuku, čo neviem či nefunguje len doobeda, dúfam že tam nebudem teda musieť ísť dvakrát, nakoľko nie som z BA. Čo s tým?

alien2603
autor
12. nov 2012

@bambi29 Ahojky, ja idem tiez tento tyzden prvykrat do poradne k lekarovi... 🙂

alien2603
autor
12. nov 2012

@bambi29 A najlepsie je sa asi spojit telefonicky s tym lekarom a dohodnut si termin na konkretnu hodinu....

martynnka
15. nov 2012

@bambi29 na ultrazvuk aj tak beru len na objednanie. mna na prvej poradni poslali na ultrazvuk sa objednat, tak sa budes moct objednat tak, aby ti to vyhovovalo...

bambi29
15. nov 2012

@martynnka prave na ultrazvuk som sa uz objednala, a toto bol najblizsi termin co mi dali preto to chcem nejako sklbit, kym doktor neuvidi v akej je maly polohe tak nebude vediet ze uvazujeme cisarsky a pojdem na EPI zbytocne :/

bambi29
16. nov 2012

Posledný pokus - kto ide na poučenie o EPI 26.11. (Pondelok) a bol by ochotný vymeniť za 21.11. (Streda)? Veľmi by mi to pomohlo, lebo nie som z BA

sasena12
17. nov 2012

@bambi29 ja som mala ist na poucenie o epi v utorok 20.11 no kedze som si vybavovala predoperacne vysetrenia a v piatok som sla na 106 kvoli anesteze urobili mi to naraz aj to poucenie aby som zbytocne nemusela chodit tak ak si si ista sekciou a pojdes tam kvoli predoperacnym vysetreniam verim ze ti ti spravia naraz.

bambi29
17. nov 2012

@sasena12 no to práve neviem, kedže na UTZ som dostala termin až 26.11. tak dovtedy doktor neuvidi ako je maly otoceny a nebude mi robiť predoperacne :/ si myslím...

sasena12
17. nov 2012

@bambi29 a hmatom rukami necitil ako je babo? ci neskusal? ja by som malabist na uzv tento stvrtok no ja citim ze babo neni otocene a kedze o cca 2 tyzdne mam termin tak uz savasi tazko otoci.

horseshoe
17. nov 2012

@sasena12 ak sa babo neotoci do 38.tt - uz sa neotoci. Na Antolskej robia prirodz. porody aj koncom panvovym -musi vsak byt dobre ulozene. Info mam priamo od porodnika z Antolskej-bola som na prednaske o porode 😉

bambi29
17. nov 2012

@sasena12 nie neskusal vobec, kazal mi objednat sa na EPI, ekg, UTZ, ako keby nevedel ze na EPI davaju termin tak o mesiac, to uz som dávno objednana. Este som zistila ze ani mi nedal papier na ten UTZ, tak to v pondelok musim vypytat. Tiez si nemyslim ze by sa malemu este podarilo otocit sa :/

darja20
17. nov 2012

baby co si treba vziat do porodnice pre babo? pred 2,5 rokom som potrebovala len jednorazove plienky a utierky na ritku, ostatne davali - plienky latkove, saty pre mimi, deku.. zmenilo sa daco?

maria613
17. nov 2012

@darja20 vsetko po starom...😉

sasena12
17. nov 2012

@horseshoe ja viem 😉 tiez som absolvovala prednasku o porode, nebola si nahodou dneska? uz chcem vediet termin kedy to bude uz nevladzem 😠

sasena12
17. nov 2012

@bambi29 nevadi ja stale vravim nech to je tak ako to ma byt hlavne nech to dobre dopadne a sme vsetci zdravi.

horseshoe
17. nov 2012

@sasena12 aaaaano 😀 aka nahodicka 😀 to ti verim ze nevladzes 😒 ja mam dost uz teraz. 😵 drzim ti palceky 😉 😉 😉

sasena12
17. nov 2012

@horseshoe no to teda nahodicka, ja som bola ta co sa najviac pytala na cisarak 😉 vy uz viete co cakate ci sa chcete mechat prekvapit?

horseshoe
17. nov 2012

@sasena12 chi tak to veru neviem ktora lebo mi to prisli ze cisarak sme tam riesili vsetky 😀 😀 vlastne sa tam riesilo vsetko mozne az mamv hlave riadny misung 😀 ja som bola ta s najmensim bruchom - aspon sa mi zdalo 😀 my uz vieme- bude to baby boy 😀 hned prvy pohlad na velkom sone bol pindur -takze aj keby sme to nechceli vediet-nedalo sa 😀 a vy?

sasena12
18. nov 2012

@horseshoe ja som bola ta co sedela z nas 5 v strede, takze dve som mala po jednej a dve po druhej strane 🙂 a vravela ze sme KP poloha. Inak cakame dievcatko 🙂

lindana
18. nov 2012

@sasena12
@horseshoe Ahojte, len sa zacinam rozkukavat, ale tiez planujem Antolsku 😉 Ako ste sa prihlasili na tu prednasku? Ako casto to byva a co mi treba? Dakujem.

horseshoe
18. nov 2012

@lindana prednasky a workshopy byvaju v Miracle studiu v BA. Chod na ich stranku - sekcia workshopy a prednasky- treba sledovat nove datumy 😉 vsetky info na stranke 😉

lindana
18. nov 2012

@horseshoe super, dakujem. Takze priamo nemocnica neorganizuje nic?

meg_junova
18. nov 2012

@bambi29 A nezacina a priezvisko toho doktora nahodou na O??? :D Lebo ten moj mi tiez nedal papier na objednanie sa na UTZ a sedela som tam dvakrat zbytocne 3,5 hodiny... mily doktorko >:D:D:D

horseshoe
18. nov 2012

@lindana to neviem ci neorganizuje aj Antolska. Ale po pravde toto je omnoho prijemnejsie prostredie ako by bolo v nemocke a este aj dostanes caj a jablcko alebo daco male na zahryz. V nemocke tak drotom do oka akurat 😀 Ja do Miracle chodim aj na gravid jogu. Robia aj rozne ine prednasky 😉

lindana
18. nov 2012

@horseshoe Jasne, ja len preto sa pytam, lebo uz jeden kurz zaplateny mam a zacinam od decembra - tam budeme riesit porod, dojcenie aj sestonedelie atd, len ma zaujimali informacie konkretne z nemocnice, ale zda sa, ze nic take nieje 😀 Nevadiii 🙂 Ty si sa uz objednavala na to poucenie o epi? Ja tam chcem volat buduci tyzden, nech to mam radsej v predstihu..

sasena12
18. nov 2012

@lindana ten workshop byva tusim raz za 1-1,5 mesiaca trba to sledovat na stranke. co viem antolska to nema, oni maju predporodne kurzy.

bambi29
18. nov 2012

@meg_junova nahodou ano 🙂 zajtra na poradni si vypytam ;) co uz, ked som dosla medzi poslednymi a bral ma ako asi 65tu v ten den :D

meg_junova
19. nov 2012

@bambi29 On by ta tak bral aj keby si dosla hned prva, ver mi........ 😉

horseshoe
19. nov 2012

@lindana co viem tak do Miracle chodi porodnik, laktacna poradkyna a porodna asistentka z Antolskej - takze info su konkretne z nemocnice. Prednasky su tam rozne - o dojceni, o lahsom porode, predporodna priprava, atd. Na tu epi som este neni objednana - vraj staci cca.mesiac pred porodom.