Pôrod na Antolskej 2012
Ahojte mamicky a buduce mamicky... vedeli by ste mi poskytnut nejake blizsie info o porodnici na Antolskej (vase aktualne skusenosti)? Taktiez by ma zaujimalo, ci ste si zazmluvnovali doktora..., pripadne ci by ste mi vedeli odporucit niekoho z vlastnej skusenosti? Viem, ze tu uz v par temach Antolska figuruje, ale zaujimali by ma najaktualnejsie informacie 🙂 Tak ak mozete, poradte..., budem vam vdacna 🙂
Baby poraďte, chystám sa prvýkrát tento týždeň do poradne na antolskú. Pozrela som si ordinačné hodiny a pôjdem si tam pekne sadnúť. Len ten môj vybraný doktor ordinuje poobede, pričom som tu zachytila aj niečo o ultrazvuku, čo neviem či nefunguje len doobeda, dúfam že tam nebudem teda musieť ísť dvakrát, nakoľko nie som z BA. Čo s tým?
Posledný pokus - kto ide na poučenie o EPI 26.11. (Pondelok) a bol by ochotný vymeniť za 21.11. (Streda)? Veľmi by mi to pomohlo, lebo nie som z BA
@bambi29 ja som mala ist na poucenie o epi v utorok 20.11 no kedze som si vybavovala predoperacne vysetrenia a v piatok som sla na 106 kvoli anesteze urobili mi to naraz aj to poucenie aby som zbytocne nemusela chodit tak ak si si ista sekciou a pojdes tam kvoli predoperacnym vysetreniam verim ze ti ti spravia naraz.
@sasena12 nie neskusal vobec, kazal mi objednat sa na EPI, ekg, UTZ, ako keby nevedel ze na EPI davaju termin tak o mesiac, to uz som dávno objednana. Este som zistila ze ani mi nedal papier na ten UTZ, tak to v pondelok musim vypytat. Tiez si nemyslim ze by sa malemu este podarilo otocit sa :/
baby co si treba vziat do porodnice pre babo? pred 2,5 rokom som potrebovala len jednorazove plienky a utierky na ritku, ostatne davali - plienky latkove, saty pre mimi, deku.. zmenilo sa daco?
@sasena12 chi tak to veru neviem ktora lebo mi to prisli ze cisarak sme tam riesili vsetky 😀 😀 vlastne sa tam riesilo vsetko mozne az mamv hlave riadny misung 😀 ja som bola ta s najmensim bruchom - aspon sa mi zdalo 😀 my uz vieme- bude to baby boy 😀 hned prvy pohlad na velkom sone bol pindur -takze aj keby sme to nechceli vediet-nedalo sa 😀 a vy?
@bambi29 A nezacina a priezvisko toho doktora nahodou na O??? :D Lebo ten moj mi tiez nedal papier na objednanie sa na UTZ a sedela som tam dvakrat zbytocne 3,5 hodiny... mily doktorko >:D:D:D
@lindana to neviem ci neorganizuje aj Antolska. Ale po pravde toto je omnoho prijemnejsie prostredie ako by bolo v nemocke a este aj dostanes caj a jablcko alebo daco male na zahryz. V nemocke tak drotom do oka akurat 😀 Ja do Miracle chodim aj na gravid jogu. Robia aj rozne ine prednasky 😉
@horseshoe Jasne, ja len preto sa pytam, lebo uz jeden kurz zaplateny mam a zacinam od decembra - tam budeme riesit porod, dojcenie aj sestonedelie atd, len ma zaujimali informacie konkretne z nemocnice, ale zda sa, ze nic take nieje 😀 Nevadiii 🙂 Ty si sa uz objednavala na to poucenie o epi? Ja tam chcem volat buduci tyzden, nech to mam radsej v predstihu..
@meg_junova nahodou ano 🙂 zajtra na poradni si vypytam ;) co uz, ked som dosla medzi poslednymi a bral ma ako asi 65tu v ten den :D
@bambi29 On by ta tak bral aj keby si dosla hned prva, ver mi........ 😉
@lindana co viem tak do Miracle chodi porodnik, laktacna poradkyna a porodna asistentka z Antolskej - takze info su konkretne z nemocnice. Prednasky su tam rozne - o dojceni, o lahsom porode, predporodna priprava, atd. Na tu epi som este neni objednana - vraj staci cca.mesiac pred porodom.

@sasena12 dobre dakujem...hlavne mi ide o to ze ci mam cakat potom po odbere do jednej alebo ked ma objednala na doobeda ci pride...lebo na dverach ma v pondelok od 13h. vobec neviem ako to tam chodi.