Pôrod v Čadci

jollyn
4. feb 2018

Ahojte. Chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Čadci. Blíži sa mi termín pôrodu a zaujímala by ma vaša osobná skúsenosť. Najviac by ma zaujímali skúsenosti rodičiek, ktoré rodili za posledný rok v knsp, ale uvítam každú odpoveď 🙂. Kľudne sa rozpíšte - priebeh pôrodu, prístup pôrodných asistentiek na odd, na sále, Dr., bonding, dotepanie pupočníka, prítomnosť manžela/partnera, podávanie oxytocínu ...) Ďalej by ma veľmi zaujímalo, ak ste cvičili s aniballom, či dr.brali na to ohľad alebo tam robia nástrih bez ohľadu na to. Poteší ma aj keby ste menovali konkrétnych Dr. či ste boli spokojné alebo nie. Samozrejme to nechám na vás. Viem, že týchto tém je tu kopa, ale mňa konkrétne zaujíma Čadca. Ďakujem za každú odpoveď.

barborazilina
4. feb 2018

@jollyn Je tu skupina pôrodnica Čadca tam sa toto dozvies

jollyn
autor
4. feb 2018

@barborazilina ďakujem

niki386
11. mar 2019

Ahoj jollyn, podarilo sa ti zistiť nejake info o pouzivani aniball pred pôrodom v Čadci? Zvažujem totiž Cadcu,ale zatiaľ som sa nedocitala o nejakých skúsenostiach...

ewa40
22. jan 2023

D.vecer
Čy je niejaka mamička, której doktorem ból Ján Rehak
V Čadci, ten mladí?
Bude mi robiť sekcie,
Boim sa, čy môžem byť spokojná??
Prosím o výpoveď...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre