Pôrod v Hainburgu
Ahojte,chcem sa dozvediet niečo o porode v Hainburgu. Ak ste tam niektora rodila dajte vedieť 🙂 . Vopred vam dakujem 😉
@luckalucka83 Neviem ci poznas rekreac. oblast Drienica-Lysa. Tak tam mame chalupu. Ja som povodne zo Sabinova, ale nemavam nikdy myslienky o navrate natrvalo. Mne sa v HB dobre byva a tym sem tam vypadnut, zaspominat, uzit zimu a vratit sa domov.
@martinka1981 aj ja si myslim a mm sa toho najprv bal predsa len je to ine ako na sk.ale stretli sme kamaratku tiez tu rodila oboch synov ambulatne a tak si to vychvalovala,ze aj mm nalomila 😀 tak sa pojdeme este informovat do nemocnice a uvidime. 😉
@hoogy ja si myslim že ked prebehne všetko tak ako ma a budete ok ,neni dovod aby si nemohla odisť po tych 6 hodinach ,keby nahodou si rodila v noci tak rano odideš 😉
aj ked lekarom sa to asi velmi pačiť nebude,predsa len maju z teba peniaze 😎 ale tak hadam su zvyknutí a rakušanky tak rodia,nie? 😀
No idem ja,mladšiu uložiť na spanok,mladšej pustiť Toy story a ja potom hajde pracovať 😀 😝
@martinka1981 su tu na to zvyknuty myslim 🙂 ale dakujem za podporu. no uvidim ci a ako sa to bude cele dat. 😉
@hoogy ja poznam jednu babu čo rodila v Hain.ambulantne,resp.prišla tam porodiť a chcela isť domov. Myslim že nešlo o ambul.porod ale podpisala reverz a šla domov.Ale ona byva na SK.
Tak držim palce nech to dopadne podla tvojich predstav a popripade nas potom informuj čo a ako 😉 ja som celkom zvedava osoba 😀 😎
Tak zatial pa
@hoogy
Jasne, pri druhom je to asi uz ine, a s tou Hembamme to je skvele, ked pride domov a popozera tak to je na nezaplatenie, aj mm pomoze tak super 🙂
Ahojte kocky, ja este stale fucim s bruskom, Loksa sa vyjadril ze by bolo dobre v stredu uz mozno aj vyvolat, ze už je dost velka, oficialny termin mam az o 10 dni,tak neviem 😕
už sa aj malinko hybe
@eniii
Moja, tak budeme na Teba mysliet, ze az.
A kedy ides zase nakontrolu?
@martinka1981 jasne urcite ked to vyjde tak vas budem informovat 🙂
@eniii fuuu tak už sa to nezadržatelne bliži 😝 ja som mala tiež obidva porody vyvlavane 😝 na jednej strane strach a na druhej ulava že to už budeš mať za sebou 😉 a možno to malinka vyrieši za vas a pride čoskoro na svet 😎
@luckalucka83 dakujem, snad sa malej bude chciet ist aj samej, v utorok mam CTG a ze do stredy ked neporodim tak asi ta vyvolavacka ma caka
Matko sa ma ako, boli to tie zubky nakoniec?
@raa2 ty sa ako citis? Konecne uz normal pocasie tu 🙂
@martinka1981 a ako dlho si prenasala?
@eniii prvu iba 4 dni ale my sme to tak chceli že vyvolať ,nech to vieme neako zariadiť aby mohol byť drahy pri mne 😝 a druhe sme tiež vyvolali 3 dni pred terminom z podobnych dovodov a tam ešte aj Miška bola lebo s nikym nechcela byť a muž chcel byť so mnou,tak ju varoval jeho mladši syn/toho zniesla pri sebe/ a dozor robila babka 😀 😝
@eniii
Mala bude najlepsie vediet, ze kedy sa vypyta 🙂 Ja som tiez skusala vselico mozne, len aby Mato uz bol na svete a nic, zaidne zarucene babske recepty nepomohli 🙂
drz sa Enii, myslime na Teba siiiiiilno
@mauerka
Juj nepoznam 🙂
Ja by som sa zase hned vratila domov, pre mna Hainburg vobec nie je domovom, skor len taka docasna, prechodna stanica, neviem si tu nijak zvyknut 😖
@brudra
Jani, uz si bola v tom Brucku?
@luckalucka83 Tak to ma mrzi, ja sa tu po rokoch stravenych v spinavej BA teda citim velmi dobre 🙂
@luckalucka83 ne nebola som, dobre že si pripomenula, lebo mi to nejak vypadlo 😀 , my sme sa včera vrátili z východu a ty si este v PP ?
@brudra
A ako dopadli krstiny?
Ano, ja som este v PP, pridem po volbych, este si zvolim lepsiu buducnost a pridem 🙂 Ak nahodou dovtedy nepojdes, tak pojdem s Tebou, ved sa tam chystame uz cele tyzdne 😀
@mauerka
V Ba som nikdy nebyvala a ani by ma tam nik nedostal 😀
Hainburg je krasny, len keby som tu mala rodinu hned je to o niecom inom, tym ze sme tu s muzom uplne sami, tak asi preto si tu nevieme zvyknut, my sme obaja tak na rodinu naviazani, na take spolocne grilovacky, vylety, obedy a tak. Vsetkym komplet mame na vychode, tu sme az my.
Ked sa vratim z PP mohli by sme dat stretko niekedy konecne 🙂
Tak ja dufam, ze hej, ked uz bude vonku pekne, tak sa vyvencime 🙂
@luckalucka83 @brudra Kocky, co to vybavujete v tom Brucku? Aby som nahodou na nieco ja tiez nezabudla... 😉
Baby nechcete ist niektora do Ba do salonu na kuru brazilskym keratinom? Kupil mi to mm, len potom som zistila, ze to uhladzuje a trosku narovnava vlasy, ja uz sice skoro ziadne vlny nemam, ale stale dufam, ze sa mi vratia naspat ked dokojim, tak nechcem aby to prepadlo, bola by toho skoda.

@hoogy no ved jasne,pri prvej som tam tiež bola asi 4 dni ale to som sa tiež pytala už domov lebo mi bolo na dlho a smutno.
Inak to je super ked byvaš v AT a možeš takto rodiť a hebamme chodi domov 😉 keby som aj ja byvala v AT isto tak rodim aj druhe babo 😉 doma je doma,nech si hovori kto chce čo chce 😉