Pôrod v Komárne alebo v Nových Zámkoch

mrssima
8. mar 2014

Ahojte mamičky, prosím poraďte a napíšte Vaše skúsenosti.... pôrod v Komárne alb. v Nových Zámkoch?(samozrejme aktuálnenšie a nie z pred 5tich rokoch) ďakujem.

miskacharly
9. mar 2014

ja som rodila v decembri v komarne.musim pochvalit 🙂 !

miskacharly
9. mar 2014

@mrssima v zamkoch ako som pocula,nemaju moc pekny pristup,do kn by som sla aj desat krat 😉

dahlia7
9. mar 2014

Ja mam termin o tri mesiace a pojdem do zamkov... aj ja som pocula ze su tam hnusne sestricky na 600 nedeli ale tym sa nenecham odradit, ak by bol problem s babatkom tak maju najlepsiu neonatologiu.

angi81
9. mar 2014

Ja som 2x rodila v NZ, v roku 2005, aj vlani, ja som nemala žiadne problémy ani so sestričkami, ani s lekármi, ku mne boli sestričky milé, keď som potrebovala pomoc, vo všetkom mi pomohli /pritom som nerozdávala peniažky ani darčeky, takže nie kvôli tomu/ , až na jednu sestričku, ale jedna sa nájde všade, si myslím, aj v KN, aj v BA. Všade počuť negatívne ohlasy, preto som bola príjemne prekvapená. V KN som nebola, neviem porovnať.

xmischelkax
9. mar 2014

@mrssima Ahoj. JA som rodila minulý rok v januári v KN a u mňa maximálna spokojnosť. Samozrejme 1-2 sestričky nepríjemné sa nájdu vždy, ale tie ostatné boli veľmi fajn. Dokonca prišli aj na izbu len tak pokecať =) Keď som čokoľvek potrebovala nebol problém poradiť, pomôcť. Keby si niečo potrebovala vedieť kľudne napíš =)

gurybka
9. mar 2014

Ja som rodila v NZ minulý rok vo februári. Musím povedať, že prístup aj lekárov aj sestričiek bol fantastický. Možno niektoré sestričky , ktoré majú pomôcť s drobcami, mali svojský prístup, ale vždy pomohli. Ja som bola maximálne spokojná a to som rodila o 4 týždňov skôr, takže naozaj to nebolo jednoduché. Ak by som si to mala zopakovať, tak jednoznačne idem do NZ. Ak máš nejaké otázky, rada odpoviem.

maltinta100
9. mar 2014

Ja som rodila v maji v NZ a to som este 2 tyzdne pred lezala na gynekologickom a boli velmi mile sestricky aj ochotne. Aj na porodnej sale. Ja musim pochvalit. Samozrejme stane sa ze je neaka sestricka neprijemna ale to je vsade. Ja by som isla znovu sem rodit

zuzin78
9. mar 2014

Ja som rodila v NZ a inde by som nesla rodit . Lekari super a starostlivost o babatko je uzasna ( aj ked to bolo skoro pred 3 rokmi ale nic zle som na nemocnicu v NZ nepocula )

kraskanz1
9. mar 2014

Ja enviem ja som mala asi smolu na sestricky , myslim teda na 600 nedeli gynda aj por. saly su super naozaj ale 600 nedelie tam je to na nervy rodila som vecer akutonou sekciou cela rodina na telefone ze co ako cakali kedy sa ozvem ked som sa o 3 nad ranom zobudila z narkozi prve bolo ze zaovalm mm ze som porodila rozpravala som po tichucku a hned ma znosila sestra ze nech okamzite zlozim telefon lebo ich rusim bavili sa tam somnou ako s 15 rocnou...normalne mi bolo do placu...

kraskanz1
9. mar 2014

Samozrejme nei vsetky sestricky su tam hnusne boli tam aj mile sestricky ale to som vychytila len jednu smenu taku prijemnu a ochotnu a akonahle maly dovrsil 4x24 hodinovy pobyt hned som podpisovala reverz a zdrhala domov...

mrssima
autor
9. mar 2014

Ďakujem mamičky, že ste odpísali...ja fakt silno uvažujem nad Kn, ževraj všetci dobrý lekári sú tam ako aj Dr. Renčková, i keď viem že v Nz je najlepšia decká Jis-ka...

miskacharly
5. apr 2014

@mrssima v nz na jiske sme lezali a ten pristup.....ohovaraju,robia naschval,ani neviem opiasat ako sa tam k ludom chovaju,vydrzali sme tam jednu noc,potom sme odisli na reverz.

katulienka85
5. apr 2014

Ja nemozem na kn povedať ani jedno zle slovo. Bola som max spokojná🙂

belkare
28. máj 2014

Na začiatok by som Vám chcela porozprávať svoje skúsenosti v Novozámockej pôrodnici a na konci máte hodnotenie na Komárňanskú nemocnicu....dúfam, že pomôžem mamičkám ktoré sa rozhodujú medzi Novými Zámkami a Komárnom.

Takže takto to bolo v Nových Zámkoch:
Hrozné!!!!!! čo sa deje v NZ pôrodnici je hrozné, rodila som pred dvoma týždňami (30.4.2014), kebyže tam ostanem, tak mi zomrie dieťa a možno aj ja , v hodine dvanástej ma môj muž preniesol z NZ do KN pôrodnice, vyslovene z pôrodného stola na pôrodný stôl. Utekala som z pôrodného stola v papučiach a v nočnej košeli s bolesťami a otvorená na 4,5 cm...Matuška primár, ten idiot mi nariadil oxytocínový test, čo vôbec nemal!!!! (podľa lekárov v KN), a ak už tak ho nemal urobiť tak ako to urobili v NZ( malo sa pichnúť malé množstvo oxytocínu a test mal trvať max 20 minút, namiesto toho mi nechali dotiecť celú infúziu a mala som 3 minútové bolesti od večera do rána až 14 hodín v kuse!!!!...potom keď sa už pôrod úplne rozbehol (otvorila som sa z špičky prsta na 4,5cm a začala som krvácať), namiesto toho aby dotlačené dieťa vo mne pomohli porodiť, tak mi pichli buscopan a nospu a bolesti zabrzdili!!!! ešte mi aj klamala lekárka, že to je na otvorenie krčka a v KN som sa dozvedela, že to bola najväčšia hlúposť čo mi mohli dať....okrem toho personál na gyn. oddelení, chladný, odporný, flegmatický (jedna jediná sestrička bola taká ako mala byť), neľudské podmienky na oddelení - špina na WC a nehygienické podmienky (moč a krv na WC, na podlahe)...keď mi bolo zle a vracala som v noci, nevládala som v bolestiach vstať, moja spolubývajúca zavolala sestričku, že mi je zle, tá prišla za trištvrte hodinu!!!!! Robia tam lekári, ktorý nemajú atestáciu, väčšinu vyzerajú ako študentky zo strednej školy, hocičo sa opýtate, nevedia vám odpovedať...všetci dobrý odborníci zmizli z NZ gynekológie, vraj sa šepká vyštval ich Matuška (kde je Mudr.Korčok, Holop, Ikrényiová, Langová, Stanko, Stanková, Hajdušek, Havlas, Geöreögh, a ostatný ?????- zutekali pred despotom a namysleným egoistom Matuškom???? miesto nich sú tam z ukrainy, z rumunska a bohvie odkiaľ lekári, ktorým ledva rozumiete!!!!! Vraj zrekonštruované oddelenie, prefarbili železné postele a aj ošarpaný nábytok na inú farbu a zrazu to má byť nové?!Všetkým mamičkám, ktoré očakávajú dieťatko, vyvarujte sa novozámockej nemocnici!!!! Vôbec ju neodporúčam!!!!! :evil-red: :evil-red: :evil-red: :evil-red:

Veľká vďaka celému personálu v Komárne na gyn. oddelení, vďačím im za zdravie môjho dieťaťa a tiež aj moje. Keď som tam prišla (v ten deň, čo som utekala z NZ pôrodnice som večer aj porodila v KN), bolo to ako v inom svete, príjemný a milý personál, neskutočne ochotné sestričky a aj lekári. Krásne prostredie, vynovené tip-top zariadenie (elektronicky polohovateľné postele, zariadená izba pre pôrod s oteckom-krásna aj s manželskou postelou, pôrodný stôl polohovateľný ako sa vám pri pôrode len páči, dieťatko Vám priložia hneď na bruško(bonding)- dokonca aj oteckovi priložia na nahú hruď dieťatko, drevené skrine a zariadenie nové, VIP izba po pôrode luxusne zariadená, návštevy hocikedy na izbe, chladnička, mikrovlnka, súkromný záchod aj sprcha)-síce za poplatok, ale oplatí sa - tiež luxusná izba (volali ju osmička) so súkromným WC a sprchou pre 3 osoby bez poplatku -polonadštandard. Aj keď z vonka nemocnica v KN vyzerá ošarpane, ale vo vnútri je to perfektné hlavne na pôrodnici. A čo je najdôležitejšie sú ľudia, v KN pôrodnici stretnete len milých, usmiatych a ochotných ľudí a tiež odborníkov na úrovni. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujem!!!!! Keby som išla rodiť zas tak jednoznačne do Komárna. Prajem celému personálu aby sa Vám darilo aj v budúcnosti!!! Ďakujem, ďakujem, ďakujem!!!!!

niki101988
28. máj 2014

@kraskanz1 Ja by som Ťa tiež zvozilaako 15ročnú sopľu lebo na pooperačke sa síce dovolujú niekde telefóny ale aby tam vycengávali nech sa na mňa nikto nehnevá tak toto nie. Rodina vždy može zavolať na odd. a nie o 3,00 ráno volať z pooperačky.

mikchaila
28. máj 2014

neviem sa vyjadrit k porodu ani k prispevku belkare, ale mam vela lekarov (rodina a znami v NZ nemocnici) a zial musim potvrdit ze ma pravdu - vsetci co za nieco stali v NZ odisli do KN. môzete si to overit aj na nete. Zostala tam jedna jedina doktorka, ktora Vas odrodi bezproblemov...

kraskanz1
28. máj 2014

@niki101988 po 1. ja som lezala uz na oddeleni a po 2. nevicengaval telefon ale cakali ze sa ja ozvem takze o tom potom ....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre