Pôrod v Novej nemocnici v Košiciach
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu... o necelé dva mesiace mám termín a budem rodiť v Novej nemocnici.. Chcela som si zazmluvniť Dr. Rošákovú, no povedala mi, že nechodí k pôrodom v noci ani cez víkendy... Mala by som mať plánovanú sekciu, ale bojím sa, že porodím skôr a Dr. Rošáková nebude práve mať službu. Nerada by som to nechala na náhodu keďže som počas tehotenstva bola hospitalizovaná a mne v Novej nemocnici bolo viac doktorov nesympatických - doslova z nich mám strach. Neviem teda či si mám zazmluvniť iného lekára pre prípad, že budem rodiť skôr... Nebude to také neseriózne voči Dr. Rošákovej? Chodím k nej už aj na ultrazvuk...Prípadne mi poraďte nejakého pôrodníka v Novej nemocnici, s ktorým ste boli spokojné a chodí k pôrodo. aj mimi služby... Ďakujem
@mapa ja nepausalizujem, nikoho menovite nespominam, ani nekomentujem.... to je tvoja skusenost a ja ti ju neberiem... ja viem, co pre mna urobil, viem, ako velmi mi pomohol, viem, ze so prve dieta donosila vdaka nemu a to mi staci... a tie jeho vykyvy nalady mi nevadili.... jednoducho je to on... ale poznam ho aj z jeho druhej stranky a nemenila by som....
Na Novu nemocnicu mam VELMI zle referencie od znamej. Staru nemocnicu z vlastnej skusenosti chvalim. Šaca je fajn, kym je dieťa o.k. Ak potrebuje špeciálnu starostlivosť, musia ho previesť inde a často s prevozom pridlho váhajú.
ja som v r.2009 mala sekciu plánovanú s Dr. Rošákovou, predtým som mala dohodnutého Dr. Adama, ale na jednu poradňu prišla ona, zaujímala sa o také detailné zdravotné veci, že prosto na mňa neskutočne zapôsobila a hoci Adam bol rodinne známy, vymenila som ho. S ňou som bola dohodnutá na podpísaní zmluvy, keby niečo nečakané bolo - nebránila sa, sama mi to navrhla. Nakoniec som rodila v pohode v deň, ktorý sme si určili, bola za mnou aj na izbe po pôrode mimo jej služby, keď mala ambulanciu, či čo to má. Je skvelá, nedala som jej žiadne bočáky. Pred rokom mi objavili cystu, bola som aj hospitalizovaná, a ked mala službu a pripomenula som sa jej, že ma rodila ona, tak po prepustení som ešte 3x bola u nej mimo mojej gynekologičky na kontrolu, či sa tá cysta vytráca.. nevytratila sa, ale otehotnela som, takže v máji pevne verím, že ma bude robiť znova ona - dúfam že nebude niekde na konfere alebo tak... Prístup super, celkovo pôrodnica super, bola som na VIP-ke, laktačná sestra bola taká skvelá, že mi z nej až sánka padla, ako kolo mňa chodila od prvej polhodiny po sekcii... len dúfam, že podstatná časť personálu tam aj po tých 4-roch rokoch ostala, lebo ja mám na pôrod a následné dni len super spomienky
ďakujem za reakcie, referencie 🙂 súhlasím s tým, že keď s ľuďmi jednám slušne a na úrovni očakávam to aj od nich. cítim sa nepríjemne ak so mnou niekto komunikuje ako s nejakou handrou z ulice a práve preto som chcela mať pri pôrode niekoho kto bude so mnou jednať slušne, nepotrebujem obskakovanie ani strkanie sa do zadku za úplatok, ale to, aby som sa cítila ako človek a nie mala výčitky ako lekára obťažujem, lebo nedajbože budem rodiť v noci. takže dúfam, že sa to podarí v ten plánovaný termín, a ak nie, tak že bude mať službu lekár, krorý nemá "svojský" ale normálny ľudský prístup 😉
baby ja som rodila aj v Šaci aj v novej a to sa neda porovnat, jednoznacne u mna top je nova, ani s personálom v Saci som nebola spokojna, sestricky si tam chodia odsediet smenu, uplna nespokojnost, a v novej som lezala aj pred pôrodom, kvôli rizikovému a uplna spokojnost.....
Ja som sice iba manzel 🙂, ale s cerstvymi skusenostami.(Manzelka prave vcera odrodila v novej). Ak chcete lepsi pristup berte si partnera a automaticky sa na vsetko pytajte co vam chcu robit, pichnut, teda hlavne manzel nech sa pyta. Idealne je, ked o tom co sa pyta aspon nieco vie a ak nie nech vam to vysvetlia a potom sa ku vam budu spravat v pohode maminy.(moj nazor) A zazmluvnenost je podla mna iba na dve veci .....
Ked to na vas pride v case ked dany doktor nema sluzbu je to 50 na 50 ze pride a ak pride tak sup sup, nech to mame za sebou. Oxitocin, nastrih a vybavena vec. Takze si to kazda rozmyslite s tym zazmluvnenim a nekamenujte ma za moj nazor 🙂.
Z osobnej skusenosti v Novej nemocnici katastrofa!vo sa tyka porodu bola doktorka a sestricky v celku ok.na sestonedeli otras tak isto ako na novorodeneckom.maleho obliekli tal uzasne ze hned prechladol.ked som prisla na novorodenecke ze ho chcem prezliect lebo sa ogrckal tak na mna cumeli ze co od nich ja chcem!mala som nadstandartnu izbu kde bola zima ze som musela mat zapnuty ohrievac.Strava otrasna.pristup sestier na sestonedeli nula bodov.z tych vsetkych co sa tam za tie dni vystriedali az jedna bola ok.este aj upratovacka co chodila pratat izbu drza ked som mala navstevu lebo ona chce prave teraz pratat!sice pratala tak ze bordel nechala ajtak. Este aj postelne ked som chcela vymenit musela som ich tam nahanat nech mi ho konecne vymenia skoro na treti den!!otras.mozu sa hambit.starostlivost o maleho hlavne bola nulova,este aj ked som sa chcela osprchovat doniesla som na novorodenecke drobca ci mi ho mozu na desat minut postrazit tak ma hned ohriakli ze preco ho nenecham sameho v izbe!ze ako sa budem potom doma sprchovat ked s nim budem sama?!to je pristup!neodporucam urcite.to chodte radcej do starej alebo do sace.
Dievčatá chodíte sem ešte??? Viete mi poradiť dobrého doktora z novej nemocnice v Košiciach,? Alebo mám isť do Sace?? prosím vaše nazory
Krompachy

@katy2 no rovnako nemozes pausalizovat ty... ano, videla som pristup k "jeho" pacientke a bol az trapne ritolezecky (prepac za hulvatske vyjadrovanie, ale cez internetovu diskusiu sa to zle vysvetluje a toto slovo v strucnosti vysvetluje vela... na svoje ospravedlnenie musim povedat, ze je to len slaby odvar toho, ake slova pouziva v beznej komunikacii on 😅 😉 😝 )