Pôrod v Prešove alebo v Bardejove

anomalka
22. nov 2016

Ahojte, ake mate skusenosti s porodnicami v Presove? nejake odporucania? Popripade este premyslam nad Bardejovom. Dakujem za kazdy nazor.

norbar
22. nov 2016

Za mna gynekológia v BJ super lekári aj sestričky, pôrod som mala cisársky všetko bolo ok,izbový lekár z gyndy za mnou chodil každý deň aj na odd šestonedelia+izbový lekár ktorý bol určený na 6tonedeli ..... no masaker pre mna bolo správanie sestričiek z novorodeneckeho, česť vynimkam ktorých bolo fest malo ....

ludkaj100
23. nov 2016

Za mna jednoznacne bardejov... Do Presova by som nesla.. Lezala som tam 3 dni na gynekologii a zaujem lekarov a sestriciek ziaden, spravanie arogantne.. Takze za mna PO urcite nie...

jukapo
11. dec 2016

Pre ktorukolvek sa budes rozhodovat, ujasni si najpr ake mas poziadavky. Treba si ist pozriet salu aj v monobloku aj v Bardejove. Porozpravat sa ako to u nich chodi a uvidis aky budes mat ty dojem, Ja som rodila pred dvoma rokmi v monobloku a viem, ze teraz chcem viac nez su mi ochotni a schopni v Presove ponuknut. Nebudem sa tu rozpisovat detailne lebo to bola iba moja konkretna skusenost s konkretnym personalom.
Napr. pre mna je dolezity bonding a ten v Presove nie je standardom (max 20min. s dietatkom po porode). Manzel je povoleny pri porode, ale az pri uplne poslednej faze ked ta uz beru na salu. Nie ak mas tu smolu, ze prides do porodnice skor ako si dostatocne otvorena a este za nim chodis na chodbu niekolko hodin. V BJ maju, na rozdiel od saly v PO kde mas tri porodne postele na kope (iba jedna je moderna polohovatelna), samostatne boxy takze manzel s tebou moze byt prakticky stale.
Pre mna bolo aj na novorodeneckom dost stresujuce to neustale vazenie a sledovanie kolko moje babo vypilo po kazdom dojceni. Laktacnu som tam za 5 dni ani nahodou nestretla, takze odporucam mat kontakt na nejaku zvonku, ktora ti pomoze v tie prve neiste dni. V BJ vazia iba rano a vecer a nie kazde tri hodiny.

cukrik951
11. dec 2016

Ja som pozerala hlavne nato keby sa niečo pri pôrode skomplikovalo a vyhral prešov 🙂 bardejov nemá táke skúsenosti...

sash37
11. dec 2016

Ja som sice nerodila ani tam ani tam ale z toho co mam nacitane a zo skusenosti kamosky v bardejove by som rozhodne volila bardejov....ja som z Kosic a rada by som tam sla ak by to bolo kus blizsie :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre