Pôrod v Prešove: Skúsenosti zo starej a novej nemocnice
Ahojte vsetky snazilky tehulky a maminky 🙂 Prezerala som si temu porod ale akosi som nenasla porodnice v Presove.A tak by som chcela zacat tuto temu aby sme si mohli navzajom podavat informacie ako prebieha porod v starej alebo novej porodnice.Budem velmi rada ak tu prispeju maminky, ktore uz maju skusenosti ale aj tehulky a ich nazor na porodnice.Prajem krasne tehulkovanie a zdrave deticky 🙂
@tinika mne moc furt pytali v mnobloku.....ked niekto nemal isiel cikat hihi ci chcel ci nie
@mirka12011 fakt? no ja nepamatam ze by pytali az som zvedava o chvilu pojdem aj ja tak uvidime .)
@tinika jo jo raz som tam cikala bo hlava derava zabudla moc na zachode doma v skumavke hihihih
@zvonkohra ta ja doma do umeleho pohara a sup do skumavecky hihi ale ta isto tam lepsie len ja chodila az prilis casto na ctg vies kolko by som im tam pocurala tych skleniciek hahah
@zvonkohra nasla som nejake staro ruzove,cervene, take fialove no co ja viem ci tie fialove sa ti budu lubit.....ti pofotim??? cervene s bodkami....tie staro ruzove s opaskom a fialove ciste hihi
maminky,ja sa vam len chcem strasne podakovat...hlavne tym,co ste mi odporucili mudr.simu.dnes som bola za nim prvy krat a je fakt super a velmi sympaticky.este sa vas hcem opytat,je lepsie si doktora zazmluvnit,alebo sa nejako dohodnut a dat mu obalku bez zazmluvnenia...dakujem za vsetky nazory 🙂 pekny vecer zatial prajem
@adriana84 ja som si isla zazmluvnit lekarku ,ale taku lekarku som este nestretla 🙂 vobec nechcela peniaze ,ze to len v pripade ,ze by som isla rodit a ona by nemala sluzbu ,dala mi hned na seba telefonny kontakt ,ze jej mam zavolat kedykolvek keby sa nieco dialo a hned mi urobila aj kontrolny ultrazvuk a dalsie vysetrenia .

ahojte,tento tyzden mam uz ist na ctg do starej nemocnice,neviete mi povedat ci to mam ist z predu cez ten hlavny vchod alebo zo zadu?a mam tam ist skoro rano alebo kedy? a treba mi zobrat aj moc? tipujem ze tam bude vela ludi,ci? dakujem