Pôrod v Prešove: Skúsenosti zo starej a novej nemocnice
Ahojte vsetky snazilky tehulky a maminky 🙂 Prezerala som si temu porod ale akosi som nenasla porodnice v Presove.A tak by som chcela zacat tuto temu aby sme si mohli navzajom podavat informacie ako prebieha porod v starej alebo novej porodnice.Budem velmi rada ak tu prispeju maminky, ktore uz maju skusenosti ale aj tehulky a ich nazor na porodnice.Prajem krasne tehulkovanie a zdrave deticky 🙂
@annie6 zacala som volat od deviatej a dvihli mi asi o desiatej..ale nikedy sa dovolam hned na prvy krat 🙂)..ale skus rano o deviatej..
@diana008 ahoj v Kid fite je predpôrodná príprava s rôznymi témami(tehotenstvo, porod, šestonedelie, starostlivosť o bábo a mamičku, strava zdravá výživa a prechod na tuhú stravu a pod) teda má viac blokov so zlatou pani doktorkou a tiež cvičenie gravidjoga s tehuľkami ktoré robím ja 🙂
no baby tak ja idem zajtra na prijem do starej nemocky. neviem co, kde jak, vobec nic takze drzte palce. potom vam napisem ako to tam vyzeralo :D
@mirka12011 celkom dobre az na to trucovanie strasneee 😠 ja som stale bola presvecena ,ze zo zubou je taka zla ale tie zubky stale nikde doktorka vravela ,ze tak do konca roka ☹ tesi sa uz teraz 😀 a tvoja u ma tie posledne stolicky?ci tiez cakate 😀
Ahoj baby. My tiez prezivame obdobie vzdoru. Mame 2 roky. Kazdy mi hovori, ze to prejde vraj to obdobie trva do 3 rokoch dietata. Tak to si neviem predstavit co ma este caka. 😉
@marcovka1 jo jo uz mame 5tky ale obdobie ako vy sme mali aj my raz to prejde raz je to znova tu......cize s tym nic neurobime len to prezit :D:D:D
@mirka12011 nas krpec taktiez skusa moju trpezlivost a trucuje 🙂 a ako si vie dupnut nozickami 🙂
@tigrica182 joj uz som vas dlho nekukucala....a to byvame tak blizko :D:D:D trebalo by pokecat :D:D:D
Ahojte.Neviete mi niekto napísať,ako sa chodí na plánovanú sekciu.Či deň predtým alebo ako.Ako to prebieha?V piatok mám poslednú poradňu.Som z Prešova a chystám sa do starej nemocnice.Tam som bola aj pri prvom a bola som veľmi spokojná.Ďakujem veľmi pekne.
@marcincinova ak vies datum, tak v ten den .... ja som tak bola.... ale ved s spytaj ...
baby neviete mi niektora povedat ci aj stara porodnica robi predorodnu pripavu alebo iba monoblok?
@tigrica182 V piatok posledná poradňa a potom sa asi pôjdem objednať do nemocnice?A zoberú ma kedy?Čiže predoperačné sa nerobia?
ked ani neviem kde tam a ani neviem kto to robi... a nechcem do monobloku kedze chcem rodit v starej
@ivulik1 ahoj..ja chodim na predporodnu do monobloku..tam chcem aj rodit..no nechodia na tu pripravu len baby co budu rodit v monobloku,ale aj v starej ,respektive v kosiciach..

@annie6 ahoj cislo je 051/7712244... dnes som tam volala, takze cislo funguje 🙂...a najlepsie je ist v 26tt na 3D..ja som tak bola, a bolo super vediet babo..tak hadam sa aj vam pekne ukaze 🙂