Pôrod v Prešove: Skúsenosti zo starej a novej nemocnice
Ahojte vsetky snazilky tehulky a maminky 🙂 Prezerala som si temu porod ale akosi som nenasla porodnice v Presove.A tak by som chcela zacat tuto temu aby sme si mohli navzajom podavat informacie ako prebieha porod v starej alebo novej porodnice.Budem velmi rada ak tu prispeju maminky, ktore uz maju skusenosti ale aj tehulky a ich nazor na porodnice.Prajem krasne tehulkovanie a zdrave deticky 🙂
aha, lebo ja rozmyslam, ze by som sla na prietoky do starej. mate niekto skusenost?
Cmuky, zajtra sa tancovat nebude. stretnutia s bruskami budu az dalsiu sobotu
eji ja som bola v novej a v pohodke, pekne rozpraval ze co vidi, ze je vsetko v poriadku, sestricke diktoval miery ... na starej ani neviem ze maju ultrazvuk ...
kati ved ja sa spolieham na neho, ked povedal, ze v norme tak je to dufam OK 😉 .No ale vies ake su buduce mamicky, stresuju takmer pre vsetko a ja som taka ista 😀 .Tiez sa velmi bojim aby bolo vsetko oki.
Vcera som bola na internom na kontrole a stravila som tam cele dopoludnie 😠 . Vysledky vraj stale rovnake, zelezo musim brat dalej a o mesiac zase kontrola 😖 . Ja sa len toho bojim, ze ked tam pol dna sedim v cakarni,aby som nechytila nejakeho bacila.
cmuky noo ja som s nim bola ozaj spokojna cele tehotenstvo a pritom som bola cele tehulkovanie v strachu pre tie potraty ale vsetko bolo tak ako dr.povedal 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 ......moja kmotra keď čakala prvé bábo,tak tri dni pred termínom sa udusilo pupočnou šnúrou,potom ho musela spontánne porodiť ☹ ....vtedy jej v nemocke venoval najviac starostlivosti a psych.podpory (samozrejme okrem najbližších) práve spomínaný Mudr.Palll, dokonca sa aj skamarátili a začali navštevovať.......teraz má dve zdravé detičky, stále chodí k tomu dr. a veľmi je spokojná,takže zase platí koľko ľudí toľko chutí 😉......ja chodím k dr.Múdrej a na ňu som počula milión negatívnych reakcii,no ja zatiaľ (klopem 😀 ) nič také nemôžem povedať......
Cmuky ja tiež beriem železo už druhé balenie a mám z neho neskutočnú zápchu ☹
Oli ja ho osobne nepoznám,len som napísala, čo som vedela naskrz mojej kmotri.... o tom všetkom čo si napísala ty, tiež viem a vôbec ti neberiem tvoj názor 😉
zanna: a nie je tvoja kmotra taká pekná dlhovlasá blondínka a dalšie bábätko bol chlapček, ale neviem si spomenúť na jej meno ...
Anibas kmotra nosila dlhé roky dlhé vlasy 🙂 ,volá sa Danka a druhé aj tretie dieťa sú chlapci 🙂 ....poznáš ju?
Presne - Danka - robila niekedy asi v r. 2002 na odbore sociálnych vecí - robila som s ňou - pozdrav ju od Sabiny 😉
olienka, zobrali mu licenciu kvoli Dr. Brehovej, ci ako sa vola. Licenciu vzali aj jej, no pocula som, ze pri porode zomrela nejaka pacientka a on sa vraj len ucil a bol tam - aspon to som pocula a vravel to aj moj obvodny lekar.
Ja tiez k nemu chodim a som velmi spokojna. Je to taky svojsky chlapik so svojskym humorom a super-naladovostou.
zanni ale nie ja som sa len smiala 😀
ivka ano presne tak pri dr.pallovi vtedy bola dr.ochtinska a ta odrodila tu pacientku....takze pall bol pritom ale vraj uz zasa bude ako porodnik
dala som zasa dajake foto laury ta kukajte 😀
No ja som chcela rodit pri nom, ale nedalo sa, keby este raz asi ho zochcem. MOja teta aj sesterka rodili u neho a boli spokojne, na sale vraj super srandista.
No ja som rodila pri Stosekovi a bolo tiez super
No mozem porovnat tie utz u neho, v gynstare a v KE u Dankovcika a Pall ma teda nepresvedcil,ale kolko ludi,tolko nazorov 🙂 hlavne ked mi v 20tt povedal,ze je skoro na urcenie pohlavia,ze to sa da az v 30tt. Co je totalna somarina 🙂 lebo sa to da od cca 12tt a v 20tt sa to uz da velmi pekne urcit...
dala som naseho macika do albumu ked chcete urobte kuk 😉 😀
no mne Pall povedal pohlavie v 20. tt. asi podla nalady. Ale ako pisete, kolko ludi, tolko chuti, ja nemozem povedat krive slovo. Chodila som k Stryckovej a hruza des, ked Palla zastupovala Horanska, alebo Palova - no au, au, au vysetrenie. Proste k babe uz nikdy.
Oli s tým pohlavím je teda riadny blud,nám v 20tt povedali v gynstare,že na 90% to bude dievčatko,ale pre istotu,že sa to potvrdí ešte v 30tt....tak neviem.....
Inak Katka a Olienka,tie vaše zlatíčka rastú ako z vody,krásne sú na spapanie,to už ani pravda nie je,že moja Tami taká bola 🙂
zanni dakujem 🙂 no ta veru ze rastie zajtra alebo v stredu ideme prepichovat uska juuuj jak sa bojim aj za malu
ahojte mamicky 🙂 🙂 🙂 som sa chcela spytat na jednu wec ohladom menštruacie po porode ci mate niektora s tym skusenosti....ja som dostala po 2 mesiacoch kramy po porode lenže teraz uz prešiel skoro mesiac a pol a uz som nedostala....je to normalne ze je to take neprawidelne???alebo sa to nemoze stat???taky mam blby pocit z toho sa bojim ci nemozem byz znowa tehotna...ked mate niektora stym skusenosti tak napiste lebo ja uz 2 tyzdne stresujem...
queenka neporadim asi celkom,lebo ja som zatial mala len po 600nedeli menstruaciu a cakam teraz zasa,ale pokial viem,tak moze byt nepravidelna,kym sa celkom hormony daju do normalu. ja som zvedava,ci dostanem teraz a v akej intenzite,lebo ta prva bola len take jemne strasenie...
Ahojte 🙂 ...chcem spýtať,nemali ste niektorá v tehu problém s nízkym tlakom? Ja som dnes ráno mala šoky,začal sa somnou točiť celý svet,potom šum v ušiach a zrazu tma,normálne som odpadla,ešteže som stihla dojsť na gauč,to sa ešte nikdy nestalo ☹

to sa mi ani nechce verit, ze ti to povedal 😒 . Myslis, ze by som sa mala objednat aj do gynstaru?