Pôrod v Starej Ľubovni

zdenja1
13. feb 2014

Ahojte, mate niekto skusenost s porodom v sl? Uvazujem ist tam a chela by som vediet ako to tam prebieha...
Personal, izby, a hocico 🙂 na presov pocujem viac zleho ako dobreho, preto
Uvazujem o lubovni... dakujeem 🙂

0604katka
14. feb 2014

Ja som rodila vsetky 3 deti v sl a nemenila by som.pristup,cistota,ochota vsetko na 1

0604katka
14. feb 2014

Ja som rodila vsetky 3 deti v sl a nemenila by som.pristup,cistota,ochota vsetko na 1

pp22
13. dec 2014

Ak mozem porovnat Poprad a Staru Lubovnu, tak v Poprade boli vsetky pristroje na sale ako aj vo vysetrovni novsie, kvalitnejsie.....rodila som aj tam, aj tam, viem si to porovnat. V Poprade je nedonosenecke, takzeked sa vam narodi babatko a musi do inkubatora ku specialistom, navrhnu vam Presov, alebo Poprad, s tym, ze berte radcsej Poprad. Ja na Lubovnu nemozem nadavat, velmi dobre som sa tam citila, az na jednu sestricku, Dicova tusim, ta robila len same neprijemnosti, donasala doktoromm, doslova zalovala, este aj do taniera pozerala, ze zajtra mate sekciu, tak len jedna naberacka polievky. Tie kucharky, sa len pousmiali, nabrali plny tanier a vraveli, ze najedzte sa...potom uz nebudete moct. Samozrejme, ked to videla, hned zalovala doktorovi, jej to robilo radost. Inac, vel i, velmi ludsky pristup mal MuDr Vrabel, ja ho jazdej babe odporucim, on aj porozpraval, zastavil sa na izbe....strasne zlaty lekar.

borievka111
5. mar 2015

Ahojte.....a ako sa dá dostať do Starej Lubovne na sekciu, ak mala by som chodit do Presova na rizikovu ambulanciu.....to sa da potom? ked by som prestupila z PO do SL?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre