icon

Pôrod v Žiline

lydia85
9. jan 2014

Prosim, viete mi poradit ci sa da u Dr.Ficeka vybavit cisarsky? Ak tak ako na to? Dakujem 🙂

oli1lila
9. jan 2014

@lydia85 myslim ze u kazdeho dr sa to da 🙂 a osobne by som to riesila asi osobnou navstevou a spytala sa na to ;)

amy_
9. jan 2014

@lydia85 ked som ja rodila, bola som na izbe s jednou maminkou, kt. si prave tohto dr. vybavila dopredu. Bola maximalne spokojna, prisiel ju aj par krat pozriet ako sa ma po porode 🙂 takze urcite sa to da, prajem vela stastia 🙂

jankagun
9. jan 2014

ja si pravze nemyslim ze u kazdeho dr sa to da,teda podla mojich skusenosti,mala som indikacie na druhy cisarsky,a 4lekari ma chceli nechat rodit prirodzene-aj po predch.cisarskom a zlom zdravot.stave,nakoniec ma vysetril primar a hned na druhy den robil cisarsky lebo mi hrozila ruptura...takze dobrovolne neviem ci ti budu ochotni spravit cisarsky,ale ked uz,tak chod osobne 🙂 drzim palce

lejlla
9. jan 2014

Suhlasim s @jankagun ...ja som tiez chcela a nepodarilo sa mi vybavit.....a som veeeelmi stastna ze to islo spontanne 🙂

jankagun
9. jan 2014

@lejlla veru,ja som veeelmi chcela prvu rodit normalne,ale ked nejde tak nejde...dobrovolne ist na cisarsky je pre mna nepochopitelne.aj ked ma mamicka strach,ale predsa,spontanny porod je prirodzeny.

lejlla
9. jan 2014

@jankagun presne a to som mala porodnika stryka,takze sekcia bez sance 🙂 ,jedine pri nejakom ohrozeni ale vdaka Bohu netrebalo...

zaneta123
9. jan 2014

@lydia85 cisársky rez je operácia ako akákoľvek iná. reže sa pri ňom 5 vrstiev , na každej vrstve ostáva jazva, neplnohodnotné tkanivo, ktoré môže narobiť problémy pri ďalších tehotenstvách. Dobrovoľne nikdy, indikovaný a prežitý v žiline 2x. Vybaviť sa dá všetko len treba zvážiť pre a proti. Nech sa rozhodneš ako chceš prajem ti nech všetko dopadne dobre. Pokiaľ sa bojíš prirodzeného pôrodu skús kontaktovať nejakú dulu a preber pôrod s ňou. Ja som sa dokopy po každom cisárskom dávala do poriadku pol roka.

jankagun
9. jan 2014

@zaneta123 mne dokonca rezali az na 7vrstiev po predchadzajucom,co bol tak zle zasity,tak museli opatrne..