icon

Porodná skúsenosť v Rooseveltovej nemocnici: Ktorého lekára odporúčate?

loren
12. jan 2007

je tu niekto kto tu absolvoval porod ,popr.pri ktorom doktorovi

jacka
15. apr 2009

tak tak petuling.....som zvedava čo ti dr. povie...potom hned podat správu 😉

petulig
15. apr 2009

rozkaz sefe 🙂 jaj hladna som daka. Ja mam teraz neustale chut na nezdrave veci. Na zaciatku samu zeleninu a teraz len vyprazany syr by som dokola jedla🙂 a tony masa🙂

mia78
15. apr 2009

petu aj ja by som jedla syr a este k tomu hranolky stale dokola ,zozaciatku len ovocie a teraz 😅

jacka
15. apr 2009

mnam nerobte mi chute...ja som varila sviečkovu tak sa na nu tešim 🙂 (dalšie kg naviac... 😀 😝 )

mia78
15. apr 2009

😀 no aj mne uz hlahne, ale maso nemusim teraz 🙂

jacka
15. apr 2009

ved ani ja ale ta omáčka je vyborná 😀

petulig
15. apr 2009

omacka a knedliky 🙂 mali sme v nedelu mmnaaam. terazky som po obede kuriatko som mala a teraz mi behaju chutky na palacinky. S poriadnou davkou slahacky a cokolaaaady.. 😀

jacka
15. apr 2009

petuling ...nerob chute...mnam...keby sa mi chcelo tak hend spravim ale som totálne unavene...moj prvorodený je ako sto čertov tak si vegetím pokial možem 😀

petulig
15. apr 2009

mne sa zas hlava kruti kedy chce, toto tehotenstvo to nem sranda ako som si myslela. Najprv tri mesiace grcias potom chvilku dobre a teraz zas tlak hore dole, za chvilu zacnem opuchat. No mame sa na co tesit..Dakedy ked lahnem na gauc o osmej tak do piatich minut spim

sia222
15. apr 2009

čafte maminy.dakujem za gratulace všetkým 😀 😀 bože ani nehovorte o hlade ja by som tiež posl týžden ako si stále vyžierala 🙂 dnes som si urobila výlet po esc s kamoškou a mám dosť nohe opuchnuté.bo moj muž tiež nejako priberá a kedže obchody "miluje" tak som musela obehnúť niečo ja nech "vypadá" a to som mala v pláne pozreť niečo pre mna ale akosi som už bola ko.no ten sa bude čudovať že som si nič nekupila.asi si strčím nohe do lavora a dám si niečo od hladu 🙂 😀 kým ma nevidí až dojde z práce 😎

jamaat
15. apr 2009

Čavte.

jacka - veď píšem, že sa ráta ukončený týždeň. Asi si ma zle prečítala 🙂

Čo sa týka chutí, pripravte sa na zmrzlinu a jahody 🙂

jacka
15. apr 2009

jamaat tak soráč...to teplo a MD a teho mi lezie na mozog 😀 😀

dnes mi tu len chute robite,vy jedny 😠 😀 😀

petuling tak si vyberaj len to pekne 😀 asi bude čosi s tlakom mna celý den boli hlava...ach jaj ...trošku by mohlo popršat aby sa ochladilo nie velka zima ale tak akurát...som náročná??? 😅 😅 🤐

leniccka
15. apr 2009

jacka ja tiez cakam na dazd kazdy vecer, som alergik tak nech to zmije vsetok bordel zo vzduchu aby sa lepsie dychalo 😉 inac ja uz tyzden fungujem na jahodach so smotanou 😝 😀 mnaaaaamm.... a dnes som robila na obed cucoriedkove gule s oprazenou struhankou 😉 som proste na sladkeeeee

sia222
15. apr 2009

babky inak pred nemockou maju fajn jahodky 🙂 včera som kupila 2kg 🙂 deti velmi nie su na jahody to len tak zobnú aj mužík zato ja 😀 😀 😀 dnes už nie su ☹

leniccka
15. apr 2009

my kazdy den s drahym dame 1,5kg... ale radsej sa teraz riadne najem veci, ktore uz potom ked budem kojit nebudem moct papkat 😉

jamaat
15. apr 2009

Ja som včera kúpila v Kauflande krásne jahody v akcii. Už sú zjedené 🙂

jacka
16. apr 2009

dobre ránko....

nerobte mi chute!!!!!!!!!!ja by som si tiež dala

leni možno už nebudu jahodky 😉

petulig
16. apr 2009

to su uz jahody teraz? to ale nem budu este dobre sladke nie? Mne tie dovezene chutia ako voda 😨

leniccka
16. apr 2009

my kupujeme v lidli jahody, su krasne cervene, sladke a ked nahodou sa nam zdaju malo sladke tak prihodim viac cukru do smotany 😅 😀

jacka
16. apr 2009

leni zdravo.. 😉 .Ja mám najradšej take odtrhunte zo záhrady 🙂

no dnes bude zase hic 😖

petulig
16. apr 2009

caute zeny
nejak sme klesli 🙂 kde sa tulate?
uz ste uvazovali nad kocikmi? Som bola dnes obzerat a som z toho znacne zmatena.

jacka
16. apr 2009

a z čoho si zmätená?ja budem mat kočik po Matkovi...

vraj je dnes posledny den slniečko ..tak sme si naberali zásoby 🙂

petulig
16. apr 2009

no ved to je umenie si vybrat, a do nasho mini pidi vytahu sa nevmesti skoro nic.Uz vidim, ze to budeme riesit na poslednu chvilu. DO slniecko nech ma nestve, chceme ist na chatu cez vikend .

jamaat
16. apr 2009

Ahojte

petulig - Napodiv sú tie jahody sladké, inak by som ich nekúpila už toľko. A cenove vychádzajú len o niečo menej ako banány. Dcéra sa nimi tiež napcháva a už skonštatovala, že to má aj svoje výhody, keď som tehotná 🙂

Kočík som tiež vyberala a preberala ako dilino, špekulovala hore-dole, od poľských cez ojazdenú trojkolku Cam Cortinu, až som nakoniec kúpila z Čiech novú Cortinu, lebo vyšla na super cenu. Pre mňa bolo podstatné, aby bol kočík vysoký, lebo mám problémy s platničkou, aby zvládol aj horšie terény na vychádzke so psom a aby bol dobre ovládateľný.

lulu26
16. apr 2009

Ahojte babky,

pridavam sa k Vam, stahujeme sa s buducim manzelom do Bystrici, mam tam uz aj trvaly pobyt, tak sa mozem povazovat za bystricanku 🙂
Pochadzam z Popradu. Ku gynekologovi chodim uz do Bystrici a pozeram, ze robite same chute s tymi jahodami..tie uz papam aj ja, ale zatial nez cukru a smotany, na to este chute nemam 😉
Neviete mi povedat, kde v Bystrici najdem tehotensky obchod?
Nasla som jeden v ulicke od muzea, ale vraj su v Bystrici viac...
A este ci sa robi v BB 4D ultrazvuk a kto?
diky

adka12
16. apr 2009

Ahoj Lulu, v BB robí 4D ultrazvuk doktor Fruhwald v medikline, stojí to 60€.
A v BB je len jeden tehu obchod, v kapitulskej ulici, ale tam nič moc nemajú. Ja si viac vecí nakúpim v iných obchodoch, lebo v tehu obchodoch majú veci ako na slony 😀
Ale vo Zvolene sú 3 obchody s tehu oblečkom.

jacka
17. apr 2009

petuling čakáme info... 😉

petulig
17. apr 2009

🙂 bre ranko, da sa nakupit aj v bazaroch. Jeden je pri pizerri alba, maju tam aj nove aj nosene veci . Jacka za chvilku cupkaaam, uz som strasne zvedava. Kamoska bola v stredu u neho a nesla si vynachvalit jeho pristup.

loren
autor
17. apr 2009

pri pizzerii alba maju dobre nohavice nove nenosene prave som si ich tam kupila predvcerom stoja 1300 sk v complicite strasny vyber total nic 😒

petullia
17. apr 2009

ahojte baby, nahodou som vas sem tukla a kukam, ze mate teraz dbru temu na prispevok 😀 tehu gate mozte lacno kupit v tych lacnych butikoch ako je vo Zv Tatiana a Dea a tieto, aj v BB viem, ze su... take tie lacne butiky, ja som tam zohnala tehu gate za 250 sk, len skoda, ze tyzden pred porodom 😅 ... inak som mala tiez nakupene drahe v tehu obchodoch a potom ma skoro utrhlo ked som objavila tieto... aj v cinakoch sa popytajte. oni ich obcas maju, len nie vylozene 😉 ... drzkajte sa.