Pôrodnica a doktori v Poprade

barborecka6938
30. nov 2017

Ahojte 🙂
Chcela by som sa opýtať mamičiek z Popradu ktoré rodili v našej nemocnici ako by to ohodnotili,či boli spokojné. Poprípade ktorého doktora by odporúčili a či sa oplatí zaplatiť nadštandartnu izbu. Zaujíma ma všetko. Neviem nakoho sa obrátiť a od ludi počúvam bud dobré veci, alebo zle. Vopred STRASNE dakujem baby !!!!!

jarusaaaa
30. nov 2017

Ahoj, ja som rodila v nasej PP nemocnici pred 11rokmi a teraz ma to caka druhy krat 😉 Bolo to uz davno, no stazovat si nemozem. Starostlivost bola dobra, porod som mala super rýchly, rodila som vtedy pri dr.Saadem, ten bol naozaj super 👍 bola som na nadstandartnej izbe. Vybavenie 👍, sukromie a samozrejme najlepsie na tom bolo to, ze mozes mat navstevy samozrejme ovela viac a priamo na izbe. Len mna vtedy cca po 3.dnoch prehovorili aby som sa prestahovala na normal.odd. Kedze mamicka, ktora mala izbu rezervovanu a ja som sa tam dostala nahodou ked bolo volne tak som sa stahovala ale musim povedat, mne bolo super aj tam lebo som mala na izbe mamicku.Citila som viac starostlivosti zo strany zdr.sestier a celkovo viac ludi okolo mna.Takze som vyskusala aj jedno aj druhe a teraz asi na nadstandard nepojdem 😉 Ale to je samozrejme na kazdej mamicke ako sa bude citit lepsie-ci sama alebo v spolocnosti 😉 Tiez som sa snazila zistit ako to tam je teraz po rokoch a vraj je tam velmi mily personal ale vela som sa toho nedozvedela tak tiez by som bola rada ak by sa niekto podelil o skusenosti 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre