Pôrodnica Antolská
Tuto temu som zalozila preto, lebo ma zaujima vsetko co sa tyka porodnice na antolskej.
napr. co vsetko si tam treba priniest, aky mate nazor na tuto porodnicu, lekarov, sestricky, .... pocity, dojmy .... proste vsetko co sa porodu tyka.
a samozrejma sa potesim radam, upozorneniam .... 🙂
napr. co vsetko si tam treba priniest, aky mate nazor na tuto porodnicu, lekarov, sestricky, .... pocity, dojmy .... proste vsetko co sa porodu tyka.
a samozrejma sa potesim radam, upozorneniam .... 🙂

•
16. okt 2006ja by som aj chcela izbu nadštandard ... len nie je zaruka že sa mi vôbec ujde ked su len 2 :-S
0
alex ja som stále na vážkach ... neviem, ale pojdem na exkurziu do nemocnice a potom sa rozhodnem 😉
na box kašlem, v tech chvili mi bude určite všetko jedno a nebudem nikoho a nič vnímať ... to nech radšej tie čo budu rodiť so mnou si dajú nadštandard lebo ja som strašný nervák 😃
to je síce pekné ale čo ak budeš prípad, že prídeš a porodíš?? aj také sú že to ledva stihnú :-p ale zase na druhej strane môžeš rodiť aj niekolko hodín ... no a už vidím toho svojho ako ma tam ukludnuje, ono to bude naopak ja budem ukludnovať jeho 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli