tuto temu som zalozila preto, lebo ma zaujima vsetko co sa tyka porodnice na antolskej.
napr. co vsetko si tam treba priniest, aky mate nazor na tuto porodnicu, lekarov, sestricky, .... pocity, dojmy .... proste vsetko co sa porodu tyka.
a samozrejma sa potesim radam, upozorneniam .... 🙂
@zuzkag2 jej takze sa lekar da zaplatit aj v den porodu? to je fajn, ale mala by som stihnut sa s nim aspon jedenkrat stretnut...ako je to teda s tou zmluvou...ved aj tu musim mat...to sa fakt schvaluje ci mi ju da na vyplatenie pri tom prvom stretnuti?
Ahojte, neviete nahodou, ci mozem ist do rizikovej poradne, aj ked tam nepatrim?
Jeej to je super,tak mozno sa tam naozaj stretneme🙂 Tak toho nepoznam,aj ti ho niekto odporucil??Ja chodim k doktorkr Bertoldovej,je velmi zlata a aj sestrycka.Som sa tam dobre citila.a čakaš prve dieta???
@kristinka24 mozes ist hocikde
ktora chodite k Dr.Malovej? Ordinuje v pondelok?
dr Bertoldovu,je velmi mila🙂a parkrat som lezala na antolskej a niektory boli fakt neprijemny,tak by som to nechcela zazit pri porode🙂)Si mala štastie🙂)
@monika155 ...ja som sa objednavala v pondelok a dali mi termin na prednasku 10 dni pred porodom,takze dufam,ze to stihnem.Neviem,co to nejak nevyriesia,ked je o to taky zaujem a ani nemame odkial vediet,ze to robia takymto sposobom,kedze predtym to byvalo kazdu stredu a zobrali tam kazdu,ktora na ponaucenie prisla!!A este ta "mila" sestricka,ktora na to ponaucenie objednava fakt dodava silu...v uvodzovkach!!
@alikaa
@moonlightka
ja by som to trosku doplnila, ze velmi zalezi aj od toho kto ta rodi. ja som napriklad dostala oxitocin, vlastne mi tiekol prudom, nie kvapkal, mala som na bruchu pasy, ale cely cas som mohla byt na fit lopte, ked sa im nezdali ozvy babatka, prestala som hopkat, ked sa snizili ozvy, tak som sla na chvilu na postel, a skontrolovali ako sa otvaram. ja som mala ale zazmluvneneho lekara, ktory stale sedel s nami v porodnej izbe.
@anicka245 ako pises, treba aj negativne pohlady pisat, ja mam tiez podobnu skusenost a veru ani po dvoch rokoch som na nu nezabudla....No aspon porodnika som mala super, Dr. Kostolny ja na neho nemozem povedat krive slovo, dolu klobuk pred tym lekarom a je aj super na cisaraky, ja som nakoniec isla cisarakom, prave tento doktor mi povedal, ze on veru riskovat ani moj a ani zivot mojho babetka nebude nakolko ja mam rakovinu krvi a este aj s chrbticou problem. Velmi ma nutili ist prirodzenou cestou no neurolog mi povedal, ze trochu zatlacim viac a bud sa postavim alebo uz nikdy, tak som sa moc bala. Do poslednej chvile som bola na tom, ze idem prirodzene a cele dva tyzdne na rizikovke si ma lekari pohadzovali ako horuci zemiak, len kvoli diagnoze_ leukemia, (toto som sa dozvedela az po porode, ked mi jedna sestricka povedali, ze mna sa bali vsetci lekari zobrat si ma na starost lebo mohli nastat hoc ake komplikacie, hmmmm)ved som ziva a zdrava a nic mi nie je tak som nerozumela preco, ved dietatko mi odporucali sami hematologovia, lebo vraj tehotenstvo a porod moze pomoct. No ked som videla pristup k mamicke na vedlajsej posteli tak som zistila, ze ja nemam zazmluvneneho nikoho a ona ano takze asi preto su k jednej mamicke taky a k druhej onaky. Ja vdacim za vsetko Dr. Kostolnemu, ze sme obaja v poriadku.
Noo tak to mas dost tesne..teraz lutujem ze som tam nezavolala skor☹a ku komu ides??to mas termin tyzden predomnou,mozno sa tam stretneme🙂
@monika155 Ano staci...ja som tiez tak bola...objednat sa treba minimalne mesiac pred...lebo tak davaju terminy 🙂
@monika155 ..vsak to,len sme to nemali odkial vediet,kedze ja som si to az tu na fore zistila,ze sa treba skor objednavat.Moja doktorka mi to nepovedala,ona povedala,ze za epi sa mam az na poradni dohodnut v nemocnici...no to keby cakam este tie 2 tyzdne na poradnu,tak uz ani termin nemam :( Doktora si nebudem zazmluvnovat ziadneho,ani nadstandard,iba epi chcem 🙂
Aj mne to hovorila,ale aajtak som isla skor.Nakolko som nebola moc spokojna so starostlivostou☹Aj ja som prvorodicka a budem mat dievcatko 🙂 na prednasku idem 23.11. co je 12dni pred terminom.. A kolko mas rokov?,ked sa smiem opytat.
@monika155 no o plati neviem, ale ako vidim uz ti odpovedala katarinnak..... a inak ja mam termin 2.12. tak sa tam este mozno aj niekde stretneme 🙂 hehe.....
baby co to uz mate za sebou este mi napadla jedna vec - mozem si priniest vlastne CD na porod alebo nie - myslim tym samozrejme ak budem rodit prirodzene.... nemate niekto skusenost?
po dnesnej navsteve u Dr. Dubcakovej super no prekvapilo ma najblizsi volny datum sona co je 12.11. a prednasku mi chcela dat na 23.11. co mam termin porodu 24.11. tak ma natlacila na 21.11. co dufam stihnem, vsetko tam je plneee
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@cicimon No asi tak.a rodila si dlho?? lebo som pocula ze eda predlzuje porod☹