Pôrodnica Kramáre - MUDr. Jozef Pružinec

katrinkaba
1. okt 2013

Ahojte, chcela by som poprosit o info, ci ma niekto skusenosti s panom doktorom Pružincom na Krmaroch. Popripade info, ako sa da na neho nakontaktovat. nikde som nenasla jeho ambulaciu, resp. kontakt.
Dakujem Katka

simsalabim
1. okt 2013

Jaj, tak tohoto lekara ja vychvalim do nebies 🙂 Ja som unho rodila pred vyse 7 rokmi. Nemala som ho zazmluvneneho, proste bol akurat tam, ked som rodila (preto nanho ani nemam kontakt). Bola som s nim velmi spokojna. Pocas porodu mi bol velkou oporou, posobil ludsky aj profesionalne. Moj porod sa rozbehol dost rychlo odtokom vraj katastrofalne zelenej plodovej vody (uz v porodnici, prenasala som, takze som tam uz bola) a sestricky pobehovali ako splasene a zhanali doktora, niekolko sa ich na mna bolo pozriet, ale kazdy odisiel. Malej klesali ozvy a oni volali anesteziologa, ze asi bude treba rychlo urobit cisarsky a ze nemozu ku mne zohnat doktora. Potom ku mne prisiel prave Pruzinec (ako som sa neskor dozvedela, do sluzby mal nastupit az o polhodinu, ale sestricky ho proste zdrapli hned ako prisiel - este bol obleceny v normalnom obleceni, len mu ptom priniesli plast a nohavice). Pocula som, ako mu hovoria, ze nikto uz pri mne nechce byt, lebo to bude s komplikaciami (coskoro sa totiz mali menit sluzby a ako som pochopila, lekar by mal odviest porod az dokonca - no to je iba moja domnienka, neviem to isto). Ked ku mne prisiel, povedal mi "Nebojte sa, ja budem tu pri vas, nikam neodidem". Vysetril ma a zaroven s prichodom anesteziologa povedal, ze to uz zrejme zladneme bez cisarskeho.... cely cas sa so mnou rozpraval (anesteziolog tam stal cely cas ako piate koleso od voza 😝 ), nemala som cas na paniku, hoci ozvy raz klesali, raz boli OK. Prosila som ho, aby mi nenastrihol hradzu (pri prvom som bola nastrihnuta a mala som velke problemy so zapalom), slubil, ze skusi, sam mi tu hradzu pri porode masiroval!, nakoniec sa mi ale ospravedlnil, ze bohuzial, jazva je velmi tuha, nepodajna, musi to nastrihnut. Porod bol po jeho prichode velmi rychly (porodila som asi pol hodinu po jeho prichode, menej ako hodinu po odtoku plodovej vody) a v podstate fajn. Po porode sa bol na mna kazdy den pozriet, dokonca si pamatal, ake som mala problemy so sitim pri prvom porode (to som mu stihla povedat pocas porodu) a spytal sa, ako sa mam, ci s tym mam aj teraz nejake problemy alebo zly pocit a ked som ho poprosila, pozrel sa na to (pri vizite sitie nepozerali). Bola som s nim VELMI spokojna. Pre mna to je proste Pan Doktor.

picika
10. júl 2020

Je to arogantný, drzý človek, mala som ísť k nemu na vyšetrenie, musela som ho zrušiť, nemám k nemu dôveru. Pokiaľ je ústretový, len keď sa dobre vyspí, tak to u mňa nie je lekár. Nikdy v živote.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre