icon

Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?

lienkad
16. feb 2010

Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej

lubka89
1. máj 2010

ahojte baby 🙂 ako sa tu mate?

laurajana
1. máj 2010

Ľubka srdečne blahoželááááááááááááááááááme k miminku... 😉

lubka89
1. máj 2010

dakujem krasne🙂

kozorozec27
1. máj 2010

lubka so srdiecka ti blahozelame. 🙂 🙂 aky si mala porod???
no my sme dnes stravili cely den vonku,aspon si malicka pospinkala.prajem vam pekny zvysok soboty. 😀

laurajana
1. máj 2010

krásne dovíkendovanie a krásny týždeň - budete nám chýbať, ideme k našim na týždeň s deťmi ocko nám bude dlho pracovať, tak aby sme neboli osamote 😉 držkajte sa v zdravíčku a bozkávame všetky deťúrence, aj to Tvoje Leni na bruško 😀 papa

monka1305
1. máj 2010

Aj ja sa pridávam k blahoželaniu, Ľubka! Veľa zdravia bábatku aj Tebe! Nech sa Vám darí a užívaj si miminko naplno! Je to niečo nádherné!!!! 🙂

lubka89
2. máj 2010

ahojte baby .... tak porod bol celkom rychly 🙂 teraz ma len trapi ze nemozem ist na stolicu :( neviete co na to pomaha ?

lienkad
autor
2. máj 2010

Ahoj Lubka.Tak to je super dufam že teda aj ten moj bude rychly......Vyšla ti zlata žila čooooo?pomáha na to masť s dubovej kôry a obklady s dubovej kôry, kupiš ju v lekarni........

kozorozec27
2. máj 2010

tak teraz si uz urcite rada,ze to mas za sebou.tak leni,uz len ty si na rade.snad uz coskoro budes aj ty mat mimi.ale nezabudni dat vediet. 🙂 no baby,tak ani ja tu cely tyzden nebudem.tak sa majte pekne a pozdravujeme vsetky mimi. 😀

lubka89
5. máj 2010

ahojte baby ... ako to vyzera z lenkou ? uz porodila?

monka1305
5. máj 2010

Ahojte babenky, my sa už mame konečne trochu lepšie, vyrážky nám už ustupujú, aj keď sme sa nevyhli liekom ☹
Pripájam naše najnovšie fotočky 🙂

lubina82
7. máj 2010

ahojte babenky 🙂 Lenka už porodila, má chlapčeka....

lubka89
7. máj 2010

lenka tak gratulujem 🙂

kozorozec27
7. máj 2010

aj blahozelam lenke.mna zastavila vcera jej svokra,tak mi vravela.chuda,vsak ako dlho uz prenasala.lubina tak ostavas uz iba ty. 😀

lubina82
7. máj 2010

no veru len ja ale ja si na to ešte dosť počkám, dúfam, že to všetko zvládneme a dopadne to dobre...vám prajem aby ste boli zdravučkí a aby ste rástli ako z vody 🙂 teším sa už ked príde Lenka, veru natrápila sa dosť chúďa ale už má to najhoršie dúfajme za sebou

kozorozec27
7. máj 2010

neboj zvladnete to. 😀 ty kam chodis do poradne???
monka,ty nemas dnes nahodou meniny???ak ano,vsetko najlepsie.
lubka maly je zlatucky.kolko ti meral a vazil???
janka,ty si uz doma????

lubka89
8. máj 2010

no dakujem pekne ... moj maly vazi 3011g a 54cm

kozorozec27
9. máj 2010

caute baby,vsetkym vam zelam krasny den matiek. 🙂 🙂

lubina82
9. máj 2010

ahojte 🙂 aj ja sa pripájam a blahoželám.....ja chodím do poradne do Krupiny

laurajana
9. máj 2010

ahojte...

Lubka radím - ja som mala žilu mesiac pred pôrodom a po pôrode katastrofa, vyliečili mi to čípky factu sú naj aj mastička a potom som sem-tam doliečovala avenocom, žiadna dubová kôra, kúpel nič nepomáhalo tak ako toto a fakt, to si človek najskôr musí vyliečiť, aby zaberalo všetko okolo

zdravím Vás po týždni bez vás a kto porodil? 😉

Monča dodatočne všetko naj k meninám, hovorila som s Tvojou tetou v Sielnici 🙂 a všetkým maminkám a skoro maminkám všetko naj k sviatku cmug jedno veľké za všetky Vaše detičky, skoro detičky 😉

kozorozec27
9. máj 2010

ahojte babenky,no tak ja tu najblizsie budem az vo stvrtok .tak sa tu majte krasne.a pozdravujeme vsetky mimi.
ak tu nahodou bude uz aj lenka,tak zo srdiecka blahozelame malickemu a cakame na fotky. 🙂 🙂

laurajana
10. máj 2010

Monika aké ste krásne babenky...nádherné fotočky 😉

Kati kde zdrháš???? 😀 teraz ty?

laurajana
10. máj 2010

takto bolo dobre Mattimu 😀

laurajana
10. máj 2010

a takto Laurinke 😀 - venček maminke pomáhal pliesť Mattiasko...celý sme boli od pelu heh 😀

monka1305
10. máj 2010

Ďakujem Vám za blahoželanie k meninám, ste zlaté. Lenka, BLAHOŽELÁM k SYNČEKOVI. Tešíme sa všetky s Tebou, že už aj Ty si MAMINA 🙂 Tak ešte nám ostáva Lubka a sme komplet 😀 Jani, ako je vám dobre, že máte v okolí toľko zelene, my na sídlisku môžeme o tom len snívať ☹

laurajana
11. máj 2010

ahoj Monika...ako vieš, že už Lenka porodila? ...ja idem dať von prádielko, rysuje sa pekný dník, tak snáď už dosche a uvariť narýchlo nejakú čínu, aby sme mohli vonku ísť 😉 ...no dedina je dedina Monika aj keď ja bývam vlastne v Hontianskych a do Sielnice chodím len na návštevu už 😉

lienkad
autor
11. máj 2010

ahojte babenky... Ďakujem vám veľmi pekne.Tak už sa k vam aj ja priradujem ako maminka.Sory že som Vám nedala vedieť sms-kou ale zabudla som si čísla doma na papieri.....Dnes sme prišli konečne domov.....Markus važil 3650kg a 54cm......

lubina82
11. máj 2010

ahoj Lenka 🙂 tak ti ešte raz prajem všetko len to dobré aj tvojmu drobčekovi 🙂 bol to riadny chlapisko tak ako sa patrí

laurajana
11. máj 2010

Leni blahoželááááááááááááááááááááááme a pusinkujeme miminko...krásne meno ste vybrali a super miery, nech ste zdraví a rýchlo fit...potom čakáme info čo a ako pôrod...cmuk

lubka89
11. máj 2010

lenka aj ja blahozelam 🙂 nech ste obaja zdravy 🙂