Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?
Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej
Ľubka srdečne blahoželááááááááááááááááááme k miminku... 😉
dakujem krasne🙂
lubka so srdiecka ti blahozelame. 🙂 🙂 aky si mala porod???
no my sme dnes stravili cely den vonku,aspon si malicka pospinkala.prajem vam pekny zvysok soboty. 😀
krásne dovíkendovanie a krásny týždeň - budete nám chýbať, ideme k našim na týždeň s deťmi ocko nám bude dlho pracovať, tak aby sme neboli osamote 😉 držkajte sa v zdravíčku a bozkávame všetky deťúrence, aj to Tvoje Leni na bruško 😀 papa
Aj ja sa pridávam k blahoželaniu, Ľubka! Veľa zdravia bábatku aj Tebe! Nech sa Vám darí a užívaj si miminko naplno! Je to niečo nádherné!!!! 🙂
ahojte baby .... tak porod bol celkom rychly 🙂 teraz ma len trapi ze nemozem ist na stolicu :( neviete co na to pomaha ?
Ahoj Lubka.Tak to je super dufam že teda aj ten moj bude rychly......Vyšla ti zlata žila čooooo?pomáha na to masť s dubovej kôry a obklady s dubovej kôry, kupiš ju v lekarni........
ahojte baby ... ako to vyzera z lenkou ? uz porodila?
ahojte babenky 🙂 Lenka už porodila, má chlapčeka....
lenka tak gratulujem 🙂
aj blahozelam lenke.mna zastavila vcera jej svokra,tak mi vravela.chuda,vsak ako dlho uz prenasala.lubina tak ostavas uz iba ty. 😀
no veru len ja ale ja si na to ešte dosť počkám, dúfam, že to všetko zvládneme a dopadne to dobre...vám prajem aby ste boli zdravučkí a aby ste rástli ako z vody 🙂 teším sa už ked príde Lenka, veru natrápila sa dosť chúďa ale už má to najhoršie dúfajme za sebou
neboj zvladnete to. 😀 ty kam chodis do poradne???
monka,ty nemas dnes nahodou meniny???ak ano,vsetko najlepsie.
lubka maly je zlatucky.kolko ti meral a vazil???
janka,ty si uz doma????
no dakujem pekne ... moj maly vazi 3011g a 54cm
caute baby,vsetkym vam zelam krasny den matiek. 🙂 🙂
ahojte 🙂 aj ja sa pripájam a blahoželám.....ja chodím do poradne do Krupiny
ahojte...
Lubka radím - ja som mala žilu mesiac pred pôrodom a po pôrode katastrofa, vyliečili mi to čípky factu sú naj aj mastička a potom som sem-tam doliečovala avenocom, žiadna dubová kôra, kúpel nič nepomáhalo tak ako toto a fakt, to si človek najskôr musí vyliečiť, aby zaberalo všetko okolo
zdravím Vás po týždni bez vás a kto porodil? 😉
Monča dodatočne všetko naj k meninám, hovorila som s Tvojou tetou v Sielnici 🙂 a všetkým maminkám a skoro maminkám všetko naj k sviatku cmug jedno veľké za všetky Vaše detičky, skoro detičky 😉
ahojte babenky,no tak ja tu najblizsie budem az vo stvrtok .tak sa tu majte krasne.a pozdravujeme vsetky mimi.
ak tu nahodou bude uz aj lenka,tak zo srdiecka blahozelame malickemu a cakame na fotky. 🙂 🙂
Monika aké ste krásne babenky...nádherné fotočky 😉
Kati kde zdrháš???? 😀 teraz ty?
Ďakujem Vám za blahoželanie k meninám, ste zlaté. Lenka, BLAHOŽELÁM k SYNČEKOVI. Tešíme sa všetky s Tebou, že už aj Ty si MAMINA 🙂 Tak ešte nám ostáva Lubka a sme komplet 😀 Jani, ako je vám dobre, že máte v okolí toľko zelene, my na sídlisku môžeme o tom len snívať ☹
ahoj Monika...ako vieš, že už Lenka porodila? ...ja idem dať von prádielko, rysuje sa pekný dník, tak snáď už dosche a uvariť narýchlo nejakú čínu, aby sme mohli vonku ísť 😉 ...no dedina je dedina Monika aj keď ja bývam vlastne v Hontianskych a do Sielnice chodím len na návštevu už 😉
ahojte babenky... Ďakujem vám veľmi pekne.Tak už sa k vam aj ja priradujem ako maminka.Sory že som Vám nedala vedieť sms-kou ale zabudla som si čísla doma na papieri.....Dnes sme prišli konečne domov.....Markus važil 3650kg a 54cm......
ahoj Lenka 🙂 tak ti ešte raz prajem všetko len to dobré aj tvojmu drobčekovi 🙂 bol to riadny chlapisko tak ako sa patrí
Leni blahoželááááááááááááááááááááááme a pusinkujeme miminko...krásne meno ste vybrali a super miery, nech ste zdraví a rýchlo fit...potom čakáme info čo a ako pôrod...cmuk
lenka aj ja blahozelam 🙂 nech ste obaja zdravy 🙂

ahojte baby 🙂 ako sa tu mate?