icon

Pôrodnica Krupina. Máte skúsenosti? Chystáte sa tam?

lienkad
16. feb 2010

Ahojte tehulky.Kto sa chystá do Krupinskej nemocnici alebo kto ma s touto pôrodnicou skúsenosti čo sa tíka starostlivosti a hygieny......ja sa bojím isť do nej

Strana
z31
kozorozec27
11. júl 2012

@lienkad Leni a ty kam ides rodit?? do ZV?? prosim ta, ako teraz ordinuje Andrejcakova?? uz by som mala ist na preventivku... 🙂
@miskachrumka skoda, ze porodnicu v KA zrusili, bola fakt perfektbna... personal mily a ustretovy....radost rodit... 😀

miskachrumka
12. júl 2012

@kozorozec27 ani nehovor ..ma porazí ...no čo už asi ostáva len naša BS

lienkad
autor
12. júl 2012

@kozorozec27 Ahoj Kati.Idem asi do Lv rodiť, ešte sa uvidí.........Andrejčákova tušim pondelok, štvrtok a piatok od 8:30-12:00, teraz mala tyžden dovolenku.....JA idem do poradne v pondelok....Inak Kati kedy ti andrejčákova povedala že čo čakáš?Lebo mne povedala že je otočené tak som zvedavá,....

kozorozec27
12. júl 2012

@lienkad fuuu, konkretne ona asi v 22.tt??? ale ja som chodievala aj do BB na vysetrenia, tak tam mi tiez aj sono robili a to uz v 19tt povedali, ze budeme mat asi babu.. 🙂 🙂
tak Markusko by mohol mat sestricku, nie?? 😉 ved este ma cas otocit sa, tak snad sa umudri. 😀 teraz budes musiet tiez cisarskym rodit??
@miskachrumka ved tam je to zevraj dobre... ze vela mamiciek chvali, vraj naj slovenska porodnica.. 🙂
ale to zalezi hlavne od personalu, vsakze?? 😎

lienkad
autor
12. júl 2012

@kozorozec27 no lebo pri Markusovi mi prvý krát v ba povedali že to bude baba a potom asi 25tt mi povedal Andrejčáková že asi chlapec, No nič mi vtedy nepovedala na len asi.....Tak ma to zaujíma....No povedala že možno aj normálnym ak sa budem pekne otvárať a ak bude všetko v poriadku.....

lienkad
autor
12. júl 2012

@kozorozec27 No chcela by som babu, ale ked nebude nevadí hlavne nech je zdravé...
Inak sa máte ako?Sofinka poslucha?

kozorozec27
13. júl 2012

@lienkad ozaj, ved si pamätam, zesi dlho nevedela.... 🙂 ale ako kukam, uz sa ti to riadne krati, uz si za prvou polovicou.. 🙂
my sa mame celkom fajn, malá nam koonecne zacala v noci celkom dobre spat.. len nocnych plienok sa nevieme zbavit. 😠 😠 ale inak je to taky maly certik, vsade vopchata, papulnata.. 😀 😀
a co vy??? a Markusko????

lienkad
autor
13. júl 2012

no kráti a aj brucho začalo riadne rasť.....ako mi začalo byť od 4m lepšie že som konečne nevracala tak som začala priberať ale sa mi zdá že dosť až sa toho bojím..... 😒
tak aspon si konečne dobre pospíš 🙂 🙂 No mi máme taký problem že malí sa niekedy pýta a niekedy sa pocika aj 4 krát za sebou, no v aute sa pekne pýta...ale doma má čau....no a v noci to ani zatial neriešim lebo to by bola kastrofa...Ako niekto mi vraví že bud ho vnoci, no to nechcem 🙂 🙂 🙂 🙂 Aj tento všetko ho zaujíma a neposluch až pokým nevyberiem varechu a už potom posluchne..... 😀

kozorozec27
19. júl 2012

@lienkad aj mne vraveli, ze mam v noci budit malu, ale co som.. konecne mozem spat a idem ju budit:??? 😀 😀 to zatial nehrozii.. 😎
a s priberanim sa ntrap, ved po porode zhodis, pri dvoch nebudes vediet ani kde ti hlava stoji a tak to pojde aj samo.. 🙂 🙂 🙂
a Markuskoti este nepojde do skolky??? ja mam malu zapisanu az od marca, ale ked sa mi podari najst si pracu, tak pojde uz asi v septembri.. aj ked si to neviem predstavit. budem asi viac revat ako ona.. 😝 😝
a ako ti prebieha druhe tehu?? je vsetko v poriadku?? male uz aj kopka, vsak?? 🙂

lienkad
autor
20. júl 2012

@kozorozec27 no ved ano hadam zhodím 😉
_No ešte neviem chceme sa osamostatniť a potom uvidíme, že kde pojde do školky ak ho zoberú 😉 😉
Tak to asi aj ja lebo som stále s ním a ked na chvilku ideme k dr. taký divny pocit mám......
Tehu už v pohode j ked mám pocit že prasknem už teraz bojím sa čo bude do konca tehu.....Ozaj tebe bývalo zle pri maléj?No kope riadne, až niekedy mám pocit či nie sú 2 😀 😀 😀 Vy čo neplánujete druhé?A ako sa vy máte?

kozorozec27
20. júl 2012

@lienkad fuj, tak mne byvalo fajne zle.. a dlhooo.. 🙂 🙂 ani cestovat som nemohla, to som zdy celu cestu prevracala, este aj na poradnu.. 🙂 🙂
tak my sa s druhym moc neponahlame, zatial mala staci, mam na prazdninach jedno dievca a ked vydim ako sa besneju... tak zatial davam druhemu cas.. 😀 😀 malu sme mali aj tak velmi mladi, tak teraz chceme pracovat a potom neskor sa uvidi.. 😉
my sa mame celkom fajn, Kajo ten je staale v robote, tak ja s malou cely cas... obcas je to uz na nervy, lebo s nikym inym nechce byt, len so mnou... este aj na wecko chodi za mnou... 😠 😠 takze ani len tak obcas s kamoskami von vybenut nehrozi... 🙂
a co vy?? este byvate na Lisove:??

lienkad
autor
20. júl 2012

@kozorozec27 to ti verím, teraz aj malí je taký pokým idem do poradne autobusom sama tak fajn, ale ked ideme niekde s Tomim autom tak hrozný rev, musíme ho klamať a starkovci zabáviť kym odídeme...No ked sa zobudí cez obed tak chce len mna....U mna tiež stale je somnou a aj na to vecko.....Sme na Lišove, ale hladáme si podnájom, lebo s 2detmi sa tu nezmestíme a ani to nechcem......Lebo malí je rozmaznaný a naši mi kazia autoritu pred malím...Ja poviem nie a oni aj tak spravia si po svojom.....

kozorozec27
21. júl 2012

@lienkad my mame toto iste... ja nieco zakazem a stary rodicia hned dovolia... a potom je uplne rozmaznana, protivna... no skoda slov.
ja uz idem od pondelka do roboty, tak som zvedava, ako to obe zvladneme, kedze budem cely den prec.. 😒 😒 dost sa bojim, je to nezvyk byt tak dlho bez nej.. 😉 ale co uz, ked peniaze treba...
a kde by ste si chceli najst podnajom????

Strana
z31