icon

Pôrodnica Michalovce - skúsenosti

andrea1996
9. dec 2015

Ahojte buduce mamicky...prosim mate niektora skusenost s porodnicou v Mi ako sa spravaju lekari a sestry voci.maminkam a miminkam ?? 🙂 dakujem 🙂

mimmka33
•
18. dec 2015

Ahoj, ja som rodila pri primárovi Filkorovi, som aj jeho pacientka. Sestričky su tiež fajn, mozno zo sestonedelia trosku nervoznejsie ako z novorodeneckeho. Je ich menej a urcite maju Viac roboty. Ale co som potrebovala, to mi doniesli. Urcite by som nesla rodit inam. Nemam ziadnu negativnu skusenost, odhliadnuc od toho,ze budova je v hroznom stave.

andrea1996
autor
•
18. dec 2015

@mimmka33 taak anO..dobre ze sa nerozpadne..alee co uz moozno ju prerobia 🙂 len mam obavy. Lebo moja doktorka mi povedala zee neslubuje mi ze pride ku.porodu lebo ma po zdravotnej stranke problemy...tak ze v januari sa dohodneme ze co a ako...a bojim sa toho zee ked nepride ona...a ma to chyti...taa ze ma pošiju ako kravu ☹ z toho mam strach velky ☹ ☹

petulda333
•
19. dec 2015

Ja neodporucam...hrozny stav nemocnice,plno ciganiek (nie som rasistka ale mat ich na izbe a ten smrad blee) a sestricky asi dve mile zvysok hrozny pristup..ja som tam nerodila iba dvakrat lezala na porodnici a zakazdym tyzden ale bolo to hrozne..ja som rodila v humennom a super...babatko na izbe,ukazu ti ako mas kupat atd a vanicku a vsetko mas na izbe..aj pristup super...

petulda333
•
19. dec 2015

@andrea1996 ja som mi nemocnicu nachvilu zvazovala len preto ze som chcela svoju dr ku porodu...ale poviem ti v tej chvili ti je jedno kto tam bude...pri mne sa vystriedali dve smeny a dr ma zasil paradne,je pravda ze stehov som mala ldn par...a na tych par minut co tam dr bol mi to bolo jedno

tweety13
•
15. júl 2016

Vedeli by ste mi prosim napisat co je potrebne do konkretne michalovskej porodnice?

d_a_n_a
•
17. feb 2017

Ja sa chcem opýtať, či už niektorá máte skúsenosti s novým šatom a prístupom http://svetzdravia.com/moja-porodnica/michalovc...

ashe
•
3. máj 2017

aj mňa by to zaujímalo, nejaké novšie postrehy a názory 🙂