Ahojte maminky,
bola by som rada keby ste sem prispeli vašimi skúsenosťami z pôrodu, pobytu a starostlivosti o vás a vaše bábätko v tejto nemocnici...Nech vieme čo môžeme očakávať 😉
Ja som rodila v starej nemocnici pred necelými 9timi mesiacmi. Bola som spokojná.len ta hygiena čo sa týka wc .V hroznom stave.akurat keď som tam ležala. Tak odišlo svetlo A V noci na wc bez svetla. Des. A za dva dni nebolo koho opravit.
ahojte chcela by som sa popýtať, že kde sa mám hlásiť ak pôjdem do prvej poradne už do nemocnice. Ku komu alebo to je jedno?? Ďakujem 😉
ahojte, ako je to teraz na Rastislavovej, ktori lekari?
ahojte kde sa mam ist hlasit ak idem prvykrat do poradne na rastislavovu? mam sa aj objednat a kde u koho?? dakujem
Ahojte,ja idem ešte raz do poradne k svojmu gyndodovi,ale uz som sa objednala do poradne na rastisl.,chcela som len info a sestrička,ze sa objednáva,tak mi dala dátum a mam prist s ranným močom a vybrať si kartu v kartoteke na prízemí a s ňou potom ísť na 3.p tam je tehu poradňa,vysetria a poslu na usg na prízemí.takze radšej prevolate,nech tam dlho nečakáte ,prípadne Vás nevezme ale objedná na inokedy🙂
aj ja som sa objednala už na utorok dnes som posledný krát bola u mojho gynek. hehe možno sa tmam stretneme .....som zvedava kde tam pobludim alebo čo a ako
Dobry den mamicky je tu niekto kto rodi v nedelu 3.7.2016
@martina054 ja mam terin 1 jula no neviem ci sa mu bude chiet vtedy presne von
@lucassia ja mam.sekciu na nedelu
Ahojte,ja mam zajtra poradnu a uz aj s výsledkami na plánovanú sekciu,tak som zvedava,na kedy má dajú,bola by som rada,keby má už aj zajtra nechali...🙂
@martina054 ahoj,ked sa smiem opytat,tento deň ti dali podľa termínu pôrodu,či majú veľa žien ,pôrodov naplánovaných...ja idem zajtra na poradnu,tak uvidim,že kedy mňa objednajú...
ja idem až štrvtok na poradnu.... piatok zacinam 41tt to kedy si ma tam potom nechaju alebo ako to je?
@yasminka137 no ja mam termin az 9.7 ale nedelu mam prist na porod cize to pojde skor
@martina054 aha,no ja mám 11.7. A predtym mi vravel,že objednávajú 10-14 dni pred termínom a teraz mi dal ešte poradnu,keď dovtedy samozrejme nepridu bolesti....,na 7.7, takze päť dní pred termínom,dúfala som,že skôr,no čo už.a mas aj svojho pôrodníka?
@yasminka137 ano mam a ty
@martina054 ja nie,tak drzim palce ,nech Ti to dobre dopadne.🙂
@yasminka137 dakujem
da sa tam vypytat nejaka tabletka na utišenie bolesti- kontrakcii?? okrem tej EPI
lebo mam už druhy den kontrakcie a už to neviem vydržať
@lucassia a ešte si doma??? Ved po dvoch dňoch,ked neprestávajú ,tak uz sa to asi začalo,nie pokiaľ viem,tabletka nieje...drzim palce
@yasminka137 ahoj este ste doma
Ked som nedelu mala porod cisarsky kedy ma pustia domov dakuje
@martina054 ahoj,ja sim uz tiež v nem.ale na gynde lezim,púšťajú na 5-6 podľa stavu
@yasminka137 az tak dlho ??? Cize si v nemocnici a uz si malla
@martina054 este nie,zajtra rozhodnú kedy presne idem...dnes mam termin a ďalší v pondelok 11.7. Tak uvidím.áno tak nechávajú,ešte stehy treba prísť potom vybrať...a podľa bábätka ,ako je na tom so žltačkou... Tak gratulujem a držím palce,uz to mas za sebou 🙂a mala si spinal či celkovú...
S kým sa vidím 7.7 ???
@yasminka137 spinal
@yasminka137 už som po porode pondelok om rodila na rastislavke spontanne a sme tam boli až do nedele kvoli žltacke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
troška mimo témy, ale Iniciatíva bude slúžiť aj budúcim mamičkám 🙂 Milí priatelia,
pôrodné asistentky a priaznivci pôrodných asistentiek (PA), sympatizanti normálneho tehotenstva, pôrodu, šestonedelia, prirodzených životných dejov, pozývame vás na prvé prezentačné stretnutie novovzniknutého združenia PA
do P o p r a d u 5.5. - v krásny, Medzinárodný Deň Pôrodných Asistentiek.
Príďte povzbudiť, podporiť úsilie IPASK v posilnení statusu pôrodných asistentiek a starostlivosti o zdravý život ženy a jej dieťatka heart emoticon
Ďalšie stretnutia IPASK s PA a verejnosťou sa budú konať aj v iných mestách, a to v Bratislave 30.mája, v Žiline 13.júna a Košiciach 20.júna (miesto, čas a program prezentácií združenia upresníme v dohľadnej dobe). Oceníme každé šírenie myšlienok IPASK, zdieľanie našich prvých podujatí ďalej, medzi vašich známych, priateľov, kolegov.
Tešíme sa na spoločné stretnutia, ďakujeme vopred za vašu účasť, priazeň a spoluprácu. 🙂
Nech nás spája myšlienka: " Sila a schopnosť ženy je obrovská, ak ona sama verí "
https://www.facebook.com/pages/Iniciatíva-pôrod...