Pôrodnica Šahy. Máte s ňou niektorá skúsenosti?
ahojte, v maji sa budeme stahovat ku Saham a nahodou som sa dozvedela, ze tam je porodnica. Mate s nou niektora skusenosti? Na internete je strasne malo informaci... dakujem 🙂
🙂 jasne, uz na druhe planujeme 😉 1 by bolo samemu smutno 😉 Doteraz sme vedeli len o Leviciach a Banskej Stiavnici, tak ma zaujimaju aj tie Sahy, budeme to mat za rohom...
etnicka-moja mama je odtiaľ,mám tam celú rodinu z jej strany....sesternica pred 4 mes. rodila, tak skúsim zistiť,ale viem, že mala nejakého dobrého lekára, ale mám pocit, že dochádza do Šiah....vyzistím a dám ti vedieť.... 😵
patricia, dakujem 🙂
volala som s mamou, že pôrodnica v Šahách ešte funguje, aj sesternica tam rodila, bolo tam super, ale stále sa hovorí, že ju majú rušiť....ale to už riešia dosť dlho.....že ďaľšia je v Levicich a v Želiezovcach...... 😵
Aj v Zeliezovciach? wow 🙂
že vraj áno,ale tiež sa hovorí stále o zrušení, ale že zatiaľ stále fungujú.....takže keď tam niekde náhodou pojdeš rodiť, možno bude už len v Leviciach... 🙂
Nechapem, preco chcu stale rusit porodnice, v BA porusili vsetky okrem 3 a teraz nevedia, co s tolkymi rodickami 😖
neviem, ale že tú v Šahách chceli už rušiť,majú nejaké dosť vysoké dlhy....ale zatiaľ nerušia....a kam sa ideš sťahovať? 🙂
Do Sazdic 🙂 je to taka polosamota, len 4 domy pri ceste medzi 2 dedinami 🙂
Ahoj Etnicka! Ja som veľmi spokojná s pôrodnicou. Aj moja dcérka tam narodila. A teraz čakáme bábätko. 🙂 Termín mám 09.07. Takže už nemám veľa. Keď máš nejaké otázky, kľudne napíš. Keď viem tak odpoviem.

Etnicka, do maja je to male zteba vonku..
ci uz na dalsie babo planujes??