Je dobré zazmluvniť si lekára v Trnave?

zuzana271
26. mar 2019

Ahojte, ako je to teraz v porodnici v TT..odporucate ci nie? Je lepsie si doktora zaplatit? A ako je to s nadstardantnou izbou? Dakujem

nikpa
27. mar 2019

@zuzana271 rodila som pred vyse rokom, ležala som tam na rizikovom oddelení vyše mesiaca, aj na gynekologickom a potom ešte na šestonedeli po pôrode. Takže komplet pobehane 🙂 rodila tam este moja mama, odvtedy tam snáď len žiarovky menia, vyzera to tam otrasne, na izbách potrhane žalúzie, wc a kupelna čisté zúfalstvo. Akože udržujú to tam čisté, stále sa tam upratuje ale proste je to všetko veľmi staré a s tym nič nenarobí ani upratovačka. Sestričky boli fajn všetky, milé aj ked maju toho veľa. Jedlo to je kapitola sama o sebe, hnus. Pokial ti nedonesu občas z domu, tak tam človek aj schudne, nevadí ze si tehotná. No a Dr.na vizite som sa za ten cas stretla s každým, na nikoho nemozem nič zle povedat ale okrem ,,mojho,, Dr.ktorého som mala zajednaneho aj k pôrodu a predtym som k nemu chodila do rizik.ambulancie mi nikto nevenoval pozornosť. A nadštandart. izba večne obsadena. Cennik nájdeš na stránke nemocnice. Ale ak tam budes len pár dni po dobu nevyhnutnu k pôrodu, v pohode to tam zvladnes ;)

zuzana271
autor
27. mar 2019

@nikpa dakujem krasne😉😘

ellaafi
27. mar 2019

@zuzana271 je tu skupina Pôrodnica Trnava, možno sa aj tam niečo dozvieš 😉

zuzana271
autor
27. mar 2019

@ellaafi ok, dakujem😉

mimka91
16. nov 2019

@nikpa ahoj vies mi prosim Ta poradit koho si mala zazmluvneneho k porodu? Alebo koho odporucas si zazmluvnit? Dakujem 🙂

nikpa
16. nov 2019

@mimka91 ja som mala dr. Hlaveka, bola som s ním max. spokojná, bol dôsledný a starostlivý, niekedy som mala pocit, že až moc 😀 no raz je to asi v ňom ako v človeku. Inak ktokoľvek mal službu a vyšetroval ma bol v pohode.

mimka91
16. nov 2019

@nikpa dakujem 🙂 aj kamoska u neho rodila a chvalila si ho, ale pocula som, ze niekedy je aj arogantny, ale tiez nad nim uvazujem.

nikpa
16. nov 2019

@mimka91 aj ja som toto počula ale ja k nemu chodím doteraz normálne ako ku gynekológovi a nikdy som ho nezažila že by bol arogantný ani v nemocnici tak neviem. Akurát vraj pri pôrodoch je prísny a aj zvýši hlas na ženu keď ho nepočúva ale tak toto nezazlievam lebo ženy vedia byť hysterky a vtedy je to potrebné aby pôrod prebehol dobre. A on aj tak prísne pôsobí občas ale hovorím, za mňa odborník s ľudským prístupom, nám veľmi pomohol. Veď skús sa dať k nemu keď začneš chodiť už do nemocnice pred pôrodom a keď sa ti nebude páčiť, ľahko si k pôrodu vyberieš iného.

mimka91
16. nov 2019

@nikpa asi to tak urobim dakujem velmi pekne za radu 🙂

vvia
22. nov 2019

Baby prosim vas, nebola by ste niektora ochorna kupit mi nieco z Mohita z Trnavy? Prosim 😇

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre