Pôrodnica v Leviciach alebo v Nitre?

motylik08
3. máj 2011

Ahojte kočky, viete niekto poradiť čo si vybrať, ktorú z týchto dvoch pôrodníc? Ja pochádzam z okolia a obe mám blízko, len nie som si celkom istá, vzhľadom na recencie, ktoré som "počula" a "čítala", prípadne spokojnosť s konkrétnymi doktormi, doktorkami?
Ďakujem a teším sa na Vaše odpovede.
Píšte, hlavne bez servítky 😎

tinkag
3. máj 2011

Ja som prostrednú a najmladšiu dcérku rodila v Leviciach, u dr.Chochláča, je to môj gynekológ - je suprový, čo sa všetkého týka. A všetky sestričky sú milé, pohodové. Naposledy som bola na nadštandardnej izbe - kvoli návštevám - nech ma moje deti môžu chodiť navštevovať, nechcelo sa mi stáť pri okienku, v zime tam dosť prefukuje a ked je vela rodičiek tak tam je občas plno.
Sestričky aj v noci zoberú bábo od maminky - ak plače a chce sa vyspať, nemajú problém urobiť s maminkou prvé kúpanie. Ak sa budeš potrebovať ešte na niečo spytať, tak kludne 🙂

motylik08
autor
5. máj 2011

@tinkag ahoj 🙂, no ja som s tými Levicami asi viac menej presvedčená, viac menej dobré recenzie a všetky ste spokojné boli 🙂...no veď uvidíme že čo bude 🙂, bojím sa toho celého, ale veľmi sa teším na krásne slnieško moje 🙂, už nech je to tu, nech ho - ju mám v náručí 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre