icon

Pôrodnica v Lučenci

mien
13. máj 2008

ahojte ja by som sa chcela spýtať aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Lučenci, lebo o mesiac tam idem rodiť, nenašla som takúto tému ak by už bola tak sa ospravedlňujem ´dakujem za príspevky

iivkam
28. okt 2010

alusha dakujem za radu lebo ani sama neviem raz mi povedia tak potom zas tak 🙂

vlastusss
28. okt 2010

@nordi cakam ta tu..idem na ten albumik...

nordi
28. okt 2010

@vlastusss tu som 😉

vlastusss
28. okt 2010

@nordi mnoo ako sa citis??
muzik uz je v praci???ja som sama cely den ale bola som u kamosky...hladna som a nemam co jeest alebo lepsie povedane sa mi nechce vymyslat co by som zjedla 😒

vlastusss
28. okt 2010

@nordi uz je ten albumik..

nordi
28. okt 2010

@vlastusss joj maly kope ako besny, prave isiel do nocnej , dnes sme lezali a kukal mi na bruchu a zakrical ked sa mi zacalo tak dvihat a vlnit, maly sa premiestnoval 😉 tak tak zaujukal ze som sa zlakla 😀 , on sa zlakol ze co to tam sa vyduva ze riadne mi bolo vidno hrbole ako sa hybalo , vravel ako votrelec 😅
fu ja by som si dala mandarinky, ale sa mi nechce ist uz do obchodu, kupim si zajtra. ja som vcera varila zem.salat a ryby vyprazala na dnes sme mali este s toho , ale zajtra musim daco ukuchtit rozmyslam kolozvarsku tak puknem na plech mlete maso, kapustu kyslu, ryzu....alebo zemiaky
a sobotu ma prist brat so zenou ideme spolu palit sviecky, tak daco spravim dake jednohubky ked uz pridu na navstevu

nordi
28. okt 2010

@vlastusss a ty ako kontrakcie ako si na tom citis uz daco? ak ano tak ake to je , ako co ako ked ta boli pred menzesom brucho ci ako?

vlastusss
28. okt 2010

@nordi kedy ides k dokimu??
mne dnes dako nije dobre..ako sm dosla od kamosky tak mi je tak cudne..chrbat ma boli ukrut, krce v zaludku ci kde a hrdlo mam v ohni..ohh 😒 ni bohvie co

vlastusss
28. okt 2010

@nordi ja vobec neviem ci su to ti poslickovia ...tak ja mam bolesti, aj take ze krize a brucho ako cez kramy, ale mam aj take akoby krc ale len na jednej strane...vobec neviem

nordi
28. okt 2010

@vlastusss ved hej ideme rodit prvy krat tak este nevieme ako to citit , ved sa naucime 😉
no mna dnes chvalabohu zaha nepali , ale vcera vecer ked som si lahla nenormalne, pockaj ked si dnes lahnem , mozno ma zacne 😒
u dokiho som bola pondelok teraz, najblizsie mi dal 15.11. mam prist
kukla som albumik aj som ti tam napisala sem tam komentos

vlastusss
28. okt 2010

@nordi hnes pridem idem malovat bratovu holku

nordi
28. okt 2010

@vlastusss malovat? ako ci tvar ... kde idu na didzinu? 😅

nordi
28. okt 2010

@vlastusss jeej predstav si ze by sme isli na disku taketo bruskate 😅 😅 😅 😀

nordi
28. okt 2010

@vlastusss mozno by sme aj porodili hned 😀

nordi
28. okt 2010

@vlastusss tak uz mas vsetko pokupene, ci? ja este plienky musim....

nordi
28. okt 2010

@vlastusss tak asi uz dnes sem neprides, idem aj ja off dako sa mi drieme, pa zatial

bambulkabambulkova
28. okt 2010

a kto rodil v rimavskej sobote???

vlastusss
28. okt 2010

@nordi no bola na skusku u mna lebo ide zajtra na stuzkovu a brat ide s nou ako prartner, tak make up..sme skusali 😀 a pak som sla ku maminke na francuzske zemiaky..mnam

vlastusss
28. okt 2010

@nordi no ja som bola ked som bola vvv siestom asi, ale len tak kuk zola a vtedy tam este nikto nebol...tak som bratovej holke tancovala s bruskom..tak sa smiala..juuuj 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@nordi no ted keby som isla tak neviem neviem... 😒 😒 😀

vlastusss
28. okt 2010

@nordi sranda ze ty si v 28 a uz mas vsetko..ja este masticky nejake a plienky platene lebo tie v bambine nemali a ma prist len na buduci tyzden tovar 😒

vlastusss
28. okt 2010

@nordi no a uuz som tu ale neviem ci ta mam prezvanat, lebo ak buvas...a ja tu asi tiez nebudem dlho.dako ma picha do podbruska 😒 😒 a stale ma taha na cikanie aj ked mi ani kvapka nejde..au

nordi
29. okt 2010

fu dnes som unavena ako kon od rana som upratovala, dala prat, varila, zehlila a mam dost ,varila som kolozvarsku a amer.zemiaky a este burizonky kolacik 🙂
@vlastusss ty si co robkala? ako sa citis?

nordi
29. okt 2010

@vlastusss zajtra ideme palit sviecky, ma prist brat so zenou , som zvedava na nu 😉 lebo mi pisala , ze uz ani chodit nevladze, termin ma v decembri, no hojne pribrala , tesim sa aj na brata , no ni moc , nech popalia a odidu tam na madare, lebo tento moj brat bude isto chciet ostat a pit 😖

nordi
29. okt 2010

@vlastusss dobre na dnes koncim, idem spat, dako ma lame po celodennej makacke 😵 , normalne mi klipkaju ocka, drzkaj sa , zatial pa

vlastusss
29. okt 2010

@nordi citim sa fajn celkom..nozky bolia ale to je normalne...no a dnes u kamosky v meste a ted som sa vratila z billy idem robit kolacik mojmu drahemu..ak sa podari dam foto... 🙂 a ak nie tak dam foto ako ho hodim o zem 😀 😀

vlastusss
29. okt 2010

@nordi jaaaj no a teba to bude velmej drazdit 😀 😀 😀 ale nefajcis a ani nepijes vobec vobec ci to pivko si das??

vlastusss
29. okt 2010

@nordi no aj ja som trochen driemkala a ted tu je kamoska takze budem rozkokosena 😀 😀 😀

nordi
31. okt 2010

vlastuss nie ja som ani predtym nefajcila vobec, pit tiez nic uz bla aj mi zle z alkoholu ked len vidim flasu, pivo som si dala hadam tri krat aj to nealko

nordi
31. okt 2010

mna ma prist dnes pozriet kamoska, vecer tak som trochu riadila a este zehlit mam bla nenavidim zehlenie