Pôrodnica v Michalovciach verzus v Humennom
baby prosim vas, najde sa tu taka, ktora by to vedela nejako porovnat, prip. vas prosim o odporucania kde mam ist rodit ...prosim poradte mi🙂 dakujem za vsetky nazory 🙂
JA MAM TOHO VELA ALE NECHAM TO PRE SEBA SPOZNALA SOM PANY KTOREJ SA TO TIEZ STALO AKO MNE A NECHCE SA BAVIT O JEDNEJ ZNASICH DOKTORIEK ALE JAK HOVORIM TO ZALEZY NA KAZDOM KDE CHCU RODIT MOJE PRVE DIETA ZOMRELO ,A JA TO UZ NEZMENIM LEN TO NOSIM V SEBE TA ZE ,KAZDY MA INU MIENKU O NASEJ NEMOCNICI JA MAM ZLU A SU ZENI KTORI MAJU ESTE HORSIU LEN NECHCU HOVORIT LEBO V DNESNEJ DOBE PODREBUJEME VELA PENEAZY ABY SME UKAZALI PRAVDU NASEJ NEMOCNICI MNE LEN ADVOKAT POVEDAL JENO SLOVO A TO JE doktor doktorovi oko nevibije 😎 a je to pravda potrebovala by som na to keby som otvorila asi 10000er ale nechaj to tak a nechci to vobec pocitic co ja je to naozaj hnusne a zit stim este horsie 😔

@lubka2010 Chcem Vám ešte raz povedať, že mi je to veľmi ľúto ☹ Dúfam, že to nikdy nespoznám na vlastnej koži ☹ Ale to, čo som spomínala, že ak sa má niečo stať, stane sa aj na konci sveta, som myslela doslovne. V HE moja spolužiačka zomrela pri pôrode a v TV sa inej narodilo postihnuté dieťa, ktoré museli zachraňovať až v Košiciach ☹ Možno je to paradox, ale ste 1. od ktorej som počula takúto negatívnu skúsenosť s Michalovcami ☹ Ešte raz, je mi to veľmi ľúto ☹