Pôrodnica v Považskej Bystrici
Ahojte, mozem sa spytat,ako ste boli spokojne, ked ste rodili v PB ?
Neviem, aky su tam doktori a sestricky ☹
A este jedna otazka, preco sa mi bude (zevraj) rodit tazsie, ked som baculka ?
Dakujem
Ja som rodila v PB pred skoro rokom a mozem iba chvalit. Bola som prvorodicka a vsetko mi vysvetlili co bude a tak. Rodila ma dr. Bobanova a uplna spokojnost z mojej strany. Na novorodeneckom tiez super maly bol dost taky ze v noci vymyslal tak sa stalo ze sestricky si ho prisli zobrat aj cez den aj v noci ze nech si odpociniem. Za mna ak bude druhe pojdem tam. 🙂
@mimimi27 hlavne ze naozaj vsetko dopadlo dobre,,,neviem ake si mala porody,,no ja ako som pisala pred 8 a 6 r,,uolne super,,ano boli zasahy koli prenasaniu,ale venovali mi 100%,,,a 3 lapar.ale nikdy nic nezanedbali a podobne,,,V Tn ano snazia sa nezasahovat,ale na ukor zivota dietata a matky a to pisem doslovne bohuzial (Sestra min.rok predcasniatko),,,takze radsej si necham nieco pichnut,popripade skocit na brucho,,,ale hlavne aby som vedela ze personalu mozem verit,,,Radsej inu nemocnicu ale tn by som nevolila ,,
Ja zo svojej skusenosti mozem Pb odporucit. Mala som podobny problem padanim o🙂ziev srdiecka, a preto som rodila sekciou, co som v konecnom dosledku rada, lebo maly mal pupocnikovu snuru tesne okolo krku a prirodzene by sa mohol udusit. V mojom pripade situaciu vyhodnotili najlepsie. Co sa tyka personalu, je tam vela mladych, uz sa celkom pomenili. Tn nemocnicu moja sesternica neodporuca. Vraj sa o nu nikto poriadne nestaral. Vyber nemocnice je individualny. Vela zavisi od lekara a od priebehu samotneho porodu. Ozaj, co sa tyka prostredia nemocnice Pb, oddelenie postupne upravuju a myslim si, je jedno z najlepsich v Pb.

@mimimi27 ja som aj o tom vsetine pocula chvaly, ale tiez sa bojim ci by som to stihla. Druhe bolo na svete za 20min po prichode na sal, takze tretie by si muz odrodil asi na polceste v aute. ☺