Pôrodnica v Rimavskej Sobote

bandaska27
12. nov 2012

Ahojte, chcem sa opytat na Vas nazor na porodnicu v Rimavskej sobote..Tak celkovo..na prijem, kde Vas prijali, pretoze ziadnu prijimaciu kancelariu som si tam nevsimla ked som tam bola na sono, som z Lucenca ale rodit budem v Rimavskej Sobote tak zbieram info..aky bol pristup lekarov..a tak celkovo..popripade ma niekto termin v marci 2013?

adeli79
12. nov 2012

Ja 🙂 aj som rodila, aj mam termin v marci 🙂 Prijímacia kancelária je v suteréne, tam kde je aj sono. Ja som bola na pôrodnici v RS 2x, maximálne som bola spokojná. A teda ani neuvažujem, že by som išla rodiť inde.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bandaska27
autor
12. nov 2012

Tam dole som bola na sono pri Dr Nagyovi..tusim si dobre spominam..raz som tam len bola..lebo aj gynekologa mam v RS..🙂Tak uvidime ci tam potrafim na ten prijem..dakujem za info a postrehy..no uvidime..som prvorodicka takze pocity su veeelmi zmiesane..a po dve na izbe to je clekom v poho...apson ze sprcha tam teda je..a je aj moznost ist si to pred porodom obzriet?a co WC?

maggie37
13. nov 2012

@bandaska27 ahoj, ja mám termín koncom marca, môžem sa ťa opýtať, nad Lučencom si neuvažovala? Vlastne bývaš v LC? Pýtam sa, lebo sa neviem rozhodnúť či rodiť v LC alebo RS, ale od LC ma každý odhovára. Bohužiaľ nepoznám nikoho kto rodil v RS tak to neviem porovnať... Dakujem

maggie37
13. nov 2012

@kinna môžem sa spýtať, maju tam aj nadštandartné izby?

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maggie37
13. nov 2012

@kinna no to som chcela aby bol somnou... ale zatiaľ sa mi RS pozdáva viac ako Lučenec, ďakujem za odpoved..

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adeli79
15. nov 2012

to bude asi panom primarom, ktory presiel z LC do RS 🙂 ja som bola na nadstandardnej izbe kvoli tomu, ze tam bol manzel so mnou pri prvom porrode cely cas a pri druhom tam chodili denne za mnou s prvorodenym synom, ktory vtedy nemal este 2 roky. takze to bolo super, ze bol s bracekom hned od zaciatku. a maju doteraz nadherny vztah.

elenaakiko
26. nov 2012

ahojte, ja som rodila v RS v decembri 2008, ale nemôžem sa sťažovať. Super bolo, že sprchy sú na izbe, to je veľká výhoda 😵

renatka15
4. feb 2014

ahojte. ja som uvazovala velmi nad Štiavnicou lebo tu nemocnicu si kazdy velmi chvali ale pocula som dobre veci aj na RS a tiez je to baby friendly hospital tak este zvazujem. Predsa mi je to blizsie z Lucenca. Takze ste tam boli spokojne? Lebo aj ja co pocuvam o LC nemocnici tak tam urcite rodit nechcem.

zuzuka66
17. apr 2014

@renatka15 ahoj Renátka ja tiež zvažujem tú RS, tiež som nepočula na LC nič dobré, ale možno je to individuálne neviem. Kedy máš termín?

renatka15
17. apr 2014

@zuzuka66 21.6 a uz som tam aj volala tak ze sa da ist aj pozriet kedykolvek doobedu 🙂 ty mas kedy termin?

zuzuka66
17. apr 2014

@renatka15 ja mám termín 1. augusta 🙂. Ja som tam nevolala, ale rodili mi tam známe a tiež tam boli kuk. Niektoré mali vybavené aj tie samostatné izby, niektoré nie. Ale každá jedna si pochvaľovala. Ja som tam minulý rok ležala a či sestričky, či lekári všetci do jedného boli super, myslím, že by to aj tak malo byť, nielen v RS, ale všade. Daj potom vedieť ako si sa rozhodla.

lula6612
17. apr 2014

Pôrodnicu v RS, môžem len a len odporučiť. Super sestry a aj lekári. 🙂

renatka15
20. apr 2014

no ja sa tam pojdem aj pozriet ale myslim ze budem rodit tam. 🙂

memisa
20. apr 2014

@zuzuka66 ja mam termin 4augusta a tiez idem do rs rodit mozno sa tam stretneme🙂

zuzuka66
20. apr 2014

@memisa je to možné 🙂 a predchádzajúce obe detičky si rodila tiež tam, ale niekde inde?

memisa
20. apr 2014

@zuzuka66 jednu som u nas v Hnusti kym fungovala porodnica tu ale druhu som uz v RS ale ja som bola velmi spokojna aj so sestrickami aj s lekarmi🙂 preto ani nevaham teraz a urcite pojdem do RS

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre