Pôrodnica v Šaci v Košiciach

sophieeee
25. mar 2015

Ahojte planuje niektora z vas pôrod v Šaci? Popripade ma niekto skusenosti s touto porodnicou? A ak hej tak za co sa oplati priplatit? Mam 19 rokov a som z Ke, v Júny by som mala porodit svoje prve babatko a uz od 4. Mesiaca si hladam vhodnu porodnicu. Rastislavovu a Novu som vylucila hned lebo s nimi mam skusenosti a nepaci sa mi klasicke nemocnicne prostredie. Uvazovala som aj nad Trebišovom a pôrodom do vody kedze mam trochu strach z nastrihovania. No do TV ma nema kto odviezt a je to pre mna prilis daleko tak som sa rozhodla pre Šacu a klasicky porod. Budem vdacna za vsetky infošky a tiez sa rada zoznamim s buducimi mamickami ktore maju termin v lete ako ja 😊

klaudia2708
25. mar 2015

Ahoj, aj ja som som vylucila Rastislavku a Novú, a zvolila Šacu, lekári sú tam výborní, toho sa nemusíš báť, ja som mala dr. ktorú som chcela pri pôrode a prišla v noci keď sme ju volali, to sa mi veľmi páčilo. Personál na gynde super, sestričky na novorodeneckom nič moc. ale treba sa pýtať čo nevieš a hlavne povedať nech pomáhaju, hlavne čo sa kojenia týka, je to ich práca. Ja som mala nadštandard pred pôrodom, manžel bol celý čas pri mne a aj pri pôrode, za to sa ale platí.
Po pôrode som bola tiež na nadšandarde to sa tiež platí, ale v pohode 10 € / noc...v starej časti v novej je to az 35 €, čiže treba zvážiť, mne postačil tamten.
A čo sa týka nástrihu pri pôrode ani nepostrehneš, ver mi 🙂
Tak držím palce a veľa šťastia.

sophieeee
autor
25. mar 2015

Dakujem za odporucenie 😉 priatela si beriem aj ja k porodu a rozmyslala som aj nad nadstandartnym porodnym boxom a tiez asi zvolim tu izbu za 10€. A ako je to so stravou? Plati sa aj za obedy alebo je to tak ako v Novej?

cecilka123456
25. mar 2015

@sophieeee hore som ti hodila link na temu porodnica kosice saca, tam sa dozvies naozaj vsetko, od lekarov, cez izby, starostlivost, a su tam aj foto izieb. Za stravu si neplatis, platis len na izbu ak chces nadstandard.

klaudia2708
25. mar 2015

@sophieeee nie obedy nie len tych 10 € plus 6 € za prijatie do porodnice a epidural 110 € ak ho budes chciet 🙂 a určite nadstandard ber 🙂

sophieeee
autor
25. mar 2015

Dakujem za link idem na to 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre