Pôrodnica v Spišskej Novej Vsi

karinka01
21. feb 2013

Zienky ktore ste rodili v Spisskej Novej Vsi? Porozpravajte svoje pocity z nemocnice - pristup lekarov, sestriciek atd.
Tiez poradte co je potrebne si vziat pre seba a co pre dieta.

lenocka65
4. apr 2013

Ahoj ja som rodila v SNV a bola som spokojná. Systém v pôrodnici je rooming in, takže bábo dostaneš k sebe na izbu od 6-12 hod. podľa toho ako sa budeš cítiť. Sestričky sú ochotné ukážu i prebaľovanie, i kúpanie, i kojenie. Síce si neoddýchneš, ale aspoň sa naučíš okolo bábätka robiť všetko čo je potrebné. Keď máš na sestry nejaké otázky alebo si nevieš s bábom rady tak sa ohlásiš a oni ti ochotne odpovedia, poradia alebo poskytnú pomoc ( sú situácie, keď to nejde- plné odd., veľa pôrodov). Pre bábo ti treba hlavne jednorázové plienky a kozmetiku a pre seba vložky, kozmetiku, nočnú košeľu, ak máš tak odsávačku MM. Prístup lekárov a sestričiek je v celku dobrý, ale v každom kolektíve sa nájde "čierna ovca".

1234m
5. apr 2013

ahoj ja som uz rodila 2-krat.bola som velmi spokojna s doktorom Novysedlakom myslim,ze je teraz uz primarom.najlepsie je ak si vyberies konkretneho lekara pri ktorom chces rodit samozrejme,ze si to musis zaplatit,ale urcite to stoji za to.poradila by som ti este,aby si mala niekoho pri porode(maju upne iny pristup,su ochotnejsi),ale tiez si musis za to priplatit.pre babo ti daju vsetko okrem plienok a kozmatiky.na druhy den po porode mas babo uz pri sebe na izbe,ma tam svoju postielku,ale je to len v pripade,ze sa citis dobre...sestricky ti zo vsetkym pomozu.dufam,ze ti to pomohlo...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre