Pôrodnica Vsetín v Čechách
Rodili ste niektorá na Vsetíne? Akú máte skúsenosť? Túto pôrodnicu mi odporúča dula.
@ada1211 mala som ju len na konzultácie no k pôrodu už išiel manžel takže ju som nepotrebovala 🙂 dá sa to s nou dohodnúť,všetko ti vysvetlí ked sa jej ozveš 🙂 tu je jej stránka aj číslo 🙂
Ja som mala Mišku Chlebanovú už pri dvoch pôrodoch🙂 - pri treťom a štvrtom. Určite odporúčam.
Baby, je tu niekto z Bratislavy, čo rodil vo Vsetine? Alebo viete odporučiť bližšiu porodnicu, kde ste boli spokojné? Dakujem 🙂
baby sli ste niekto do Vsetina zo Ziliny? Je to zvladnutelna vzdialenost pre prvorodicku?
Ahojte a ako sa dostanem k tej dule .aj sa plati nieco ci ako to funguje.dakujem
@jivraj https://sites.google.com/site/mikidula/
Tu najdes na nu kontakt a vsetko o nej a ona ti vsetko vysvetli 😉
@lubical Ahoj Lubica, prosim ta zaujima ma ten rodny list, teda na matriku ide v Cechach asi otec a ten vsetko vybavuje? a pootm na Slovensku uz to mozem vybavit sama? Alebo treba ist vopred teda este pred porodom na matriku na Slovensku ?Moj muz totiz sem pride len na par dni zo zahranicia, este neviem presne kolko...Tak aby sme nemali zbytocy stres. Vdaka
@missbut kym je zena v porodnici v Cechach, muz tam skoci na matriku vybavit cesky RL. S ceskym rodnym listom poziadate na prislusnej matrike doma o slovensky rodny list. Matrika zasle ziadnost na specialnu matriku, ktora je len jedna v BA. Odtial potom pride slovensky RL. Na tej specialnej matrike mozete poziadat aj rovno vy, je to jedno. Pripravte sa ale na to, ze vystavenie slovenskeho rodneho listu trva dlho, niekolko tyzdnov, takze ak vas muz pride na par dni, urcite sa k slovenskemu RL nedostane.
Rodily tam téměř všechny spolužačky. Pocházím odtamtud, ale žiji jinde, tak osobně jsem tam nerodila, ale všechny byly spokojené 🙂 Z praxe na SZŠ a VŠ si pamatuji, že už tehdy to bylo jedno z nejmodernějších oddělení 🙂
rodili ste na Vsetíne?ake máte skusenosti?ja mám termín 7.10. bude to moje prví pôrod 🙂
@lajfurka ja som z Lysej pod Makytou mám to kúsok 🙂 ale rodili tam aj baby z Trenčína,Dubnice a iné. Posielam link na skupinu 🙂
@anarix ahoj, ako to s tým tvojím pôrodom dopadlo? Ja som , nitry a tie, uvažujem o vsetine. Ale pomaly 2 a pol hodiny cesta.... neviem prežila som hodinovú do Levíc a nespomínam s radosťou.ale zas, tam som čakala až do odtecenia vody a kým sme prišli kontrakcie boli kazdych 6 min.
Bola som nakoniec v Trencine.velmi som spokojna.pristup lekarov uzasny.este som taku statostlivost nezazila.
@marhia ahoj.Ano ma aj svoju web stranku.Posielam link https://sites.google.com/site/mikidula/
Ahoj, jednoznačne len na Vsetín 🙂 Ja som bola veľmi spokojná a pôjdem tam zase... skvelý kolektív lekárov, sestričky, úžasný prístup, všetko mi boli ochotní vysvetliť, povedať, akceptovali môj pôrodný plán, izba na čakanie výborne vybavená: vaňa, sprcha, wc, posteľ aj pre manžela, bol tam so mnou celú noc. Potom návšetvy na novorodeneckom počas celého dňa ...
@lubical prosím ťa, a ako to je s monitorom ten mesiac pred pôrodom? Na to si tiež chodila do vsetina, alebo kde ti robili CTG? Lebo mne môj súkromný gynekológ povedal, že mala by som ch...

@ada1211 Michaela Chlebanova tu v okolí Trenčína asi jediná certifikovaná dula okrem iného ; teda že sa naozaj vyzná v tom čo robí, má super rady, vie povzbudiť pochopiť je veľmi príjemný človek)