icon

Pôrodnica Vsetín v Čechách

lubical
28. feb 2014

Rodili ste niektorá na Vsetíne? Akú máte skúsenosť? Túto pôrodnicu mi odporúča dula.

vap2011
28. feb 2016

@ada1211 Michaela Chlebanova tu v okolí Trenčína asi jediná certifikovaná dula okrem iného ; teda že sa naozaj vyzná v tom čo robí, má super rady, vie povzbudiť pochopiť je veľmi príjemný človek)

ada1211
29. feb 2016

@nikol1014 prosím ťa mala si ju aj ty?

ada1211
29. feb 2016

@vap2011 prosím ťa je finančne nákladná?

nikol1014
29. feb 2016

@ada1211 mala som ju len na konzultácie no k pôrodu už išiel manžel takže ju som nepotrebovala 🙂 dá sa to s nou dohodnúť,všetko ti vysvetlí ked sa jej ozveš 🙂 tu je jej stránka aj číslo 🙂

https://sites.google.com/site/mikidula/

sammmy19
1. mar 2016

Ja som mala Mišku Chlebanovú už pri dvoch pôrodoch🙂 - pri treťom a štvrtom. Určite odporúčam.

medovka14
19. mar 2016

Baby, je tu niekto z Bratislavy, čo rodil vo Vsetine? Alebo viete odporučiť bližšiu porodnicu, kde ste boli spokojné? Dakujem 🙂

xandra7
8. apr 2016

baby sli ste niekto do Vsetina zo Ziliny? Je to zvladnutelna vzdialenost pre prvorodicku?

jivraj
10. máj 2016

Ahojte a ako sa dostanem k tej dule .aj sa plati nieco ci ako to funguje.dakujem

nikol1014
10. máj 2016

@jivraj https://sites.google.com/site/mikidula/

Tu najdes na nu kontakt a vsetko o nej a ona ti vsetko vysvetli 😉

missbut
13. máj 2016

@lubical Ahoj Lubica, prosim ta zaujima ma ten rodny list, teda na matriku ide v Cechach asi otec a ten vsetko vybavuje? a pootm na Slovensku uz to mozem vybavit sama? Alebo treba ist vopred teda este pred porodom na matriku na Slovensku ?Moj muz totiz sem pride len na par dni zo zahranicia, este neviem presne kolko...Tak aby sme nemali zbytocy stres. Vdaka

lauricka
13. máj 2016

@missbut kym je zena v porodnici v Cechach, muz tam skoci na matriku vybavit cesky RL. S ceskym rodnym listom poziadate na prislusnej matrike doma o slovensky rodny list. Matrika zasle ziadnost na specialnu matriku, ktora je len jedna v BA. Odtial potom pride slovensky RL. Na tej specialnej matrike mozete poziadat aj rovno vy, je to jedno. Pripravte sa ale na to, ze vystavenie slovenskeho rodneho listu trva dlho, niekolko tyzdnov, takze ak vas muz pride na par dni, urcite sa k slovenskemu RL nedostane.

lauricka
13. máj 2016

@medovka14 Vyskov osobne. A celkom dobre aj Kyjov som pocula alebo Breclav.

missbut
14. máj 2016

@lauricka Dakujem pekne za Vasu odpoved! Viem, ze na SK to funguje tak, ze pokial sa nejde nahlasit otcovstvo pred porodom tak je nutna pritomonost oboch potom pri vybovovani RL. Vy ste to riesli pred? VDaka

bonavoxa
14. máj 2016

Rodily tam téměř všechny spolužačky. Pocházím odtamtud, ale žiji jinde, tak osobně jsem tam nerodila, ale všechny byly spokojené 🙂 Z praxe na SZŠ a VŠ si pamatuji, že už tehdy to bylo jedno z nejmodernějších oddělení 🙂

lauricka
14. máj 2016

@missbut my sme manzelia, takze nie, neriesili. Nas cakal len standardny postup. Spytajte sa, ci vam matrika posle ten slovensky RL postou potom, ked bude hotovy, pokial tu uz teda nebudete.

missbut
15. máj 2016

@lauricka aha jasne 🙂 dakujem

lajfurka
30. aug 2016

rodili ste na Vsetíne?ake máte skusenosti?ja mám termín 7.10. bude to moje prví pôrod 🙂

nikol1014
31. aug 2016

@lajfurka ahoj. Rodila som tam a skúsenosti super. Pridaj sa aj k nám do skupiny Pôrodnica Vsetín a tam si aj prečítaš skúsenosti 🙂

lajfurka
31. aug 2016

@nikol1014 lebo sa neviem rozhodnuť či Vsetín alebo P.Bystrica ....a odkial ste? 🙂

nikol1014
31. aug 2016

@lajfurka ja som z Lysej pod Makytou mám to kúsok 🙂 ale rodili tam aj baby z Trenčína,Dubnice a iné. Posielam link na skupinu 🙂

https://www.modrykonik.sk/group/8093/

lajfurka
31. aug 2016

@nikol1014 čože vi ste z Lysej?aj ja som :D poznám z videnia zaslobodna Madalová že?

nikol1014
31. aug 2016

@lajfurka ano 🙂 a prosím ta nevykaj mi 🙂 A kedže nemáš foto neviem kto si možno z videnia by som vedela 🙂

lajfurka
31. aug 2016

@nikol1014 som na fb tam mám foto.... voám sa Monika Fojteková oki nebudem vikať prepáč :D

nikol1014
31. aug 2016

@lajfurka ano aj ja ta poznám z videnia 🙂

llnnaa123
21. sep 2016

@anarix ahoj, ako to s tým tvojím pôrodom dopadlo? Ja som , nitry a tie, uvažujem o vsetine. Ale pomaly 2 a pol hodiny cesta.... neviem prežila som hodinovú do Levíc a nespomínam s radosťou.ale zas, tam som čakala až do odtecenia vody a kým sme prišli kontrakcie boli kazdych 6 min.

jivraj
22. sep 2016

Bola som nakoniec v Trencine.velmi som spokojna.pristup lekarov uzasny.este som taku statostlivost nezazila.

marhia
20. nov 2016

@nikol1014 ahoj prosim Ta nevies ako by som zohnala dulu Misku? Ona ma svoju web stranku? Este som o nej nepocula...

nikol1014
20. nov 2016

@marhia ahoj.Ano ma aj svoju web stranku.Posielam link https://sites.google.com/site/mikidula/

katarinkabostek
2. apr 2017

Ahoj, jednoznačne len na Vsetín 🙂 Ja som bola veľmi spokojná a pôjdem tam zase... skvelý kolektív lekárov, sestričky, úžasný prístup, všetko mi boli ochotní vysvetliť, povedať, akceptovali môj pôrodný plán, izba na čakanie výborne vybavená: vaňa, sprcha, wc, posteľ aj pre manžela, bol tam so mnou celú noc. Potom návšetvy na novorodeneckom počas celého dňa ...

dominika0302
10. nov 2018

@lubical prosím ťa, a ako to je s monitorom ten mesiac pred pôrodom? Na to si tiež chodila do vsetina, alebo kde ti robili CTG? Lebo mne môj súkromný gynekológ povedal, že mala by som ch...