Pôrodník na Kramároch

mishaella
30. júl 2015

Ahojte mamičky keďže uvažujem rodiť na Kramároch a zmluvnit zrejme tiež, zaujímali by ma referencie na porodnikov. Ktorého by ste odporúčali? U mňa zaváži ľudský prístup, ochota konzultovať požiadavky rodičky nie len presadzovať to svoje a profesionalita. Ale nemám konkrétneho koho by som chcela keďže žiadneho nepoznám, tak by mi odporúčania dosť pomohli.
Vdaka

druzicka17
31. júl 2015

Tiež by som poprosila nejaké info a skúsenosti, ja urgentne hľadám🙂 ďakujem

iwett27
31. júl 2015

Dievčatá, ja som rodila na Kramároch pred rokom. Nemala som zazmluvneného žiadneho lekára. Službu mal prave Mudr. Stanislav Ráček a musim povedať, že bol super. Príjemný, milý vtipný, celý čas ma povzbudzoval. Je pravda , že som mala pôrod bez problémov a dosť rýchly, takže sa veľa vecí nestihlo riešiť 🙂 ale úplne všetci na sále boli super. Inak do poradne som chodila k Mudr. Turkotovi a aj on bol fajn.

druzicka17
31. júl 2015

ja som dostala dnes tiež odporúčanie na MUDr. Turkotu, tak skúsim jeho, uvidíme. Tiež vraj MUDr. Čunderlík a Jány nie sú na zahodenie🙂

mishaella
autor
5. aug 2015

@iwett27 a keď si nezmluvnila ako sa ti darilo chodiť na poradňu vzdy tomu istému? Mna strasia ze bez zazmluvnenia ma bude prehliadať vzdy niekto iny.

iwett27
5. aug 2015

@mishaella hneď ako som absolvovala prvý krát monitor, tak sestrička sa ma opýtala, že ci si chem zazmluvnovat nejakého lekára, a tak som sestričke povedala, že som dostala odporučenie na MUDr. Turkotu a že by som chcela chodiť do poradne k nemu a ona to pochopila, že si ho chcem zazmluvnit. Lekár to už potom vôbec neriešil, myslím si, že si ma ani nepamätal keď som sa tam zjavila raz týždenne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre