Pôrodník Nová nemocnica Košice?

7. dec 2019

Ahojte mamičky hladám si pôrodnika z novej nemocnice Ke, mala som vybratu lekárku Rošakovú ale našla som tento članok.Máte s nou skúsenosti? Clanok ma zarazilhttps://kosice.korzar.sme.sk/c/6436412/smrt-rod...

autor
7. dec 2019

Rodil niekto pri nej?

pininka1
7. dec 2019

Co ja viem, tak si ju chvália. Robí tam môj gynekológ,dr. Knop, ktorí je super a rodila som tam dvakrát pri dr. Suchankovi a nedam naňho dopustiť

sapetka
7. dec 2019

Ano ja a teraz 5dni do zadu moja kamoska. Odporucila by som ju dalej bola som spokojna. A urcite by som pri nej rodila aj nabuducd

autor
7. dec 2019

@sapetka a ten článok vyššie ??cítala si ho? to nie je sranda však?

sapetka
7. dec 2019

Pozri, nepochybila tak nie he o com🤷‍♀️ Je to velka profesionalka. Treba pozriet kolko deti priviedla na svet. Vravim ja by som ju odporucila a este raz pri nej rodila ak by bola moznost. Ja som bola spokojna so vsetkym

77daniela77
7. dec 2019

Citala si aj diskusiu pri tom clanku?Ja by som sa tam bala,hoci myslim si ze uz bude hadam opatrnejsia.....

gelifil
7. dec 2019

@pininka1 preco si nerodila pri knopovi?

pininka1
8. dec 2019

@gelifil lebo som ho ešte nepoznala pri druhom synovi a pri tretej dcérke som chcela ísť k porodnikovi ktorý má dokonale pozná, keďže išlo o tretí cisársky rez. Ale Knop je inak úžasný.

belinad
11. dec 2019

Ahojte žienky neviete či je Rošáková ochotná prísť aj mimo služby a ci sa dá zazmluvnit?

belinad
11. dec 2019

@sapetka je Rošáková ochotná prísť aj mimo službu a dá sa zazmluvnit?

memek
11. dec 2019

Ja som rodila 2x v novej. Pri prvom synovi sa pri mne vystriedalo vela lekarov bolo to komplikovane maly mal 4100g. A bola aj ona a bola mila vlastne vsetci. Porodnik bol dr.molokac. Prijimal ma Suchanek a bol vyborny tiez. Ale dr. Molokac ked bol v praci ma bol samostatne zakazdym skontrolovat a detto aj pri druhom synovi. Vecne usmiaty doktor, velmi ludsky a pohodovy na ktoreho nedam dopustit.

sapetka
11. dec 2019

@belinad ano

bibih
11. dec 2019

@memek Och aj ja som pri nom odrodila obidve deti a keby ich mam 10, tak vsetky chcem rodit pri nom. Jeden uzasny ludsky profesional 🙂

belinad
11. dec 2019

@sapetka ďakujem

memek
16. dec 2019

@bibih uplne! Ja detto. ale dve mi ozaj stacia. Az som neverila, ze taky lekar moze existovat. A nebyt jeho pristupu a usmevu tak asi ani prvorodeneho neporodim 🙂

oblecenie99
16. dec 2019

Ahojte.Viem,že je tu viac tém na moju otázku,ale potrebujem aktuálne info od mamičiek,ktoré rodili v roku 2019,a vidím,že toto je celkom čerstvá diskusia..viete mi niekto povedať,či sa v Novej nemocnici v KE platí za epidural a za prítomnosť otca pri pôrode?Ďakujem

bibih
16. dec 2019

@oblecenie99 Ahoj, ja som rodila januar 2019 a neplatili sme uz za pritomnost muza. V roku 2016 este ano. Epidural neviem, lebo ja som ho nemala.

oblecenie99
16. dec 2019

@bibih Ďakujem ;)

memek
17. dec 2019

@oblecenie99 za pritomnost otca pri porode sa uz neplati od 01/2018 tusim a epidural som nemala ani ja aj ked som mala informovany suhlas podpisany. Da sa to zvladnut ;)

oblecenie99
17. dec 2019

@memek ďakujem aj tebe 🙂 tiež mám ten súhlas k tej EPI, a tak trochu sa spolieham na to, že to dám aj bez ;)

memek
18. dec 2019

@oblecenie99 jasne ze das 🙂 my sme super zeny! Prvy syn 4100g druhy 3960g! A ako mi povedala taka starsia sestricka po 2.porode, “znace to tak, zeny sicko zvladnu, hlop by ani hlistu nevycisnul” :D

autor
29. dec 2019

@belinad ty si nevidela ten článok čo tam o nej píšu?

autor
29. dec 2019

@sapetka nepochybila ? čitala si aj komentáre prečo nešla do vazenia? lebo to mala vybavené, ale smrť ženy a dietaťa to je pochybenie.

sapetka
29. dec 2019

Ja pisem podla svojej skusenosti😊vybrala by som si ju znovu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre