Používajú pôrodnice plienky, ktoré ste doniesli?
Stretla som sa už aj s takým že donesiete napr. Pampers a vášmu bábätku dajú úplne iné len nie tie čo ste im dali tak neviem či to je jedno aké kúpiť keď aj tak dostane iné alebo to poprípade treba s nimi riešiť prečo nemá tie čo im dam
Deti som si prebaľovala sama.
Ak boli na novorodenckom dlhšie, v postieľke mali plienku pripravenú a sestričky prebalili do tej. Nikdy nedávali ich alebo iné.
@anonym_autor keď som rodila prvú, tej dávali plienky v nemocnici a moje vôbec nepoužila som až keď odchádzala som z nemocnice s ňou. A s druhou v inej pôrodnici, na balík sme písali mená, ale tie sme mali na izbe len a keď prebalili malú náhodou sestričky keď ju mali niekde na vyšetrení dali tiež nemocničnú . Ani s jednou som plienky neodovzdavala
@anonym_autor ale ved ty budeš babatku meniť plienku, nie personál.. ak teda nebudeš musieť ležať po cisárskom, to neviem presne ako funguje vtedy..?
Prebaluješ si sama s plienkami, ktoré si donesieš,
Ja som si dcéru prebalovala vždy sama na izbe. Aj v noci bola so mnou. Jedine keď mi ju brali tak to bolo ranné kúpanie a vizita. Potom mi ju zas doniesli. Nevšimla som si aby mala nejakú úplne inú plienku a aj keby ta jedna by jej neuškodila 😅 nechaj si dieťatko pri sebe a si na to dohliadaj sama
Mali sme pojazdné postieľky a tam boli plienky v balíku ktorý som si doniesla. Ak si dobre spomínam tak mi malú neprebalovali ani raz ,vždy len ja
Deti som vzdy mala 24/7 pri sebe. Neviem ake ine plienky by dostavali nez tie odo mna. A ak by som dieta nemala, tj by malo vazny zdravotny problem, tak to by bolo posledne co by ma zaujimalo.
davali tie, co som doniesla. Aj po sekcii na 2.den uz bolo dieta pri mnr, na noc este zobrali a potom uz so mnou 24h, takze som si vsetko robila sama.
Plienky som pouzila tie, co som si priniesla. Dieta som si prebalovala sama, kedze bolo so mnou na izbe.
Ja som davala len pri prvom. To som bola na pooperacke tak musel byt syn na novorodeneckom. Ale mi potom aj zvysne plienky priniesli. Malo babo scoju postielku a tam aj plienky, vlhcene a kremik. Pripadne aj hracku. Inac dietatko tam kde som rodila je len prvu noc na novorodeneckom. Inac stale pri matke-samozrejme ak nie su ine problemy.
@anonym_autor dieťa bude ok ak dostane aj inú plienku. Budú iné veci v živote dôležitejšie a to píšem ako mama čo bola moc moc uzkostliva..
Ja som od prvej chvile prebalovala dieta sama, celu dobu boli pri mne. Takze mali na sebe svoje oblecenie a aj plienky a kozmetiku co som mala so sebou.
Ja som od prvej chvile prebalovala dieta sama, celu dobu boli pri mne. Takze mali na sebe svoje oblecenie a aj plienky a kozmetiku co som mala so sebou.
Tak ako tak čítam komenty tak väčšinou píšete že si budem len sama prebalovat takže to by mal stačiť len jeden balík plemien tých 30ks? Či pre istotu zobrať 2?
Ja som rodila v PB a hneď na ďalšie ráno po porode prišla sestrička z novorodeneckého a vypýtala si 5 plienok až odovzdám keď deti bravali preč. Doniesla som 30 ks balíček Pampers premium care a vzdy mala na sebe babylove keď mi ju vrátili na izbu.
V Martine po sekcii si prišli vypýtať plienky, aby mohli dieťa prebalovať prvú noc. Následne mi ich vratili (nechali si len pár kusov, keď ho balili po kúpaní napríklad), keď mi priniesli dieťa na apartmán a už som prebalovala iba ja. Dokonca som mala dve veľkosti, tie menšie mi vymenili za väčšie rovnakej značky, že oni použijú pre predcasniatko a ja si mám zobrať domov tie väčšie pre svoje dieťa. Záleží od pôrodnice.

@anonym_autor plienky polozia na jednu kopu a beru zaradom, ked prebaluju babatka. Nemaju na balikoch napisane menovky. Zariad sa podla toho