Poznáte dobrého gynekológa v Piešťanoch?
Dobry den
Prosim o informaciu, ktory je dobry gynekolog v pn. Resp. ktory nie je. A chcem sa opytat aky je MUDR. CUPKA ML.. DAKUJEM
tiez by ma zaujimal nejaky dobry gyn. v piestanoch alebo okoli..
Ja som na dr.Cupku nepocula nic pozitivne, akurat prave teraz od trixi 🙂 Ale to je asi tak s kazdym lekarom., vzdy sa daco najde. Ja chodim dr. Kubranskemu, som spokojna, aj ked v tehotenstve som mala urcite vyhrady... ale to kludne mohli byt aj hormony 😀
Jani takze chodis priamo do PN na gyndu? A o niekom inom nevies? kto by spravil vysetrenia a nie ze podla sona povie ze ste mlada zdrava zena nebudem zbytocne do vas sturat.. ??
@jana17 netvrdim, ze je to super doktor 😉 😉 😉 , Ale ku mne sa sprava slusne, vysetrenie sa da vydrzat a na odborne vysetrenia posiela k inym. Pred nejakym casom este vyberal do kasicky, nemal ultrazvuk, ale aspon mal pekne fotky v cakarni 🙂. Po mojich skusenostiach s gynekologmi v PN, tak tu nie je ziadny o ktorom by som povedala, ze je dobry. Mozem porovnavat s gynekologmi v Brne, Ostrave a v Prahe. To sa vsak neda porovnavat so ziadnym miestnym doktorom. ☹

Je normalny. 😉