Ahojte baby.
Chcem sa s Vami poradit,ktory gynekolog v PO je dobry ?Mam aj otazku aky je napr.Dandar,ci Ligus?Dakujem...
Ahojte, rada by som pridala len samé pozitívne skúsenosti s Mudr. Pankuchovou. Trosku som sa zľakla z toľkých negatívnych ohlasov čo tu píšete. Je to odborníčka, je veľmi príjemná a na mna sa dokonca aj usmieva, čo jej mnohé vyčítate, že nerobí 🤗
pekný deň. chcem sa opýtať, má niekto skúsenosť s GYNSTAR spol. s. r. o.?
Chcem si k nim preniesť kartu, môj doterajší dr. šiel do dôchodku. Vopred ďakujem
@gizel ahoj a aky je ja chcem ist k nemu
@mirkamimka Liseho myslis???
@gizel ano
@mirkamimka chodim len raz rocne na preventivu,nemam ziadny problem ale co potrebujes vediet vysvetli ale sam od seba veľa nenarozprava
pocas tehotenstva každá poradňa kontroluje krcok. co viem ze nie každý lekar robi....
mne vyhovuje ze sa netreba objednavat idem rano a viem ze budem ošetrena
@mirkamimka mudr.lysy je fajn.je pravda ze nenarozprava vela ale ak sa pytas vzdy odpovie vysvetli.este v casoch ked pracoval v monobloku mi robil prvu sekciu r.2006 a odvtedy som u neho v lek.starostlivosti.
Druhe tehu minuly rok pri nom a bez problemov,vzdy vysetril a poradil.fajn ze maju super vybavenie a netreba nikam chodit.sestricky su super.ja som max spokojna
Ahojte. Vsetky tu chvalite Dr. Dandara no ja som sa dostala v tehotenstve do velkych komplikácii vdaka jeho lahostajnosti. 9 mesiacov som mala v moči hnis a on to neriesil, bola som anemicka a on mi predpisal lieky v 9 mesiaci co už bolo neskoro. Všetko sa mi ukazalo potom pri porode kde som sa už bala o svoj a malej život, no vďaka bohu sme v poriadku. Na to ze mi nič nevysvetlil nehovorim nič, keď som sa neopytala tak som nevedela. Vždy ked mi robil niejake testy nikdy som sa nedozvedela vysledok ked som si ho neprečitala sama, lebo pan doktor velmi komunikativny nieje. Takze ja Dandara urcite neodporučam !!
Ahojte, ja by som sa rada opýtala, či chodíte niektorá k MUDr. Petrovi Ligusovi, prípadne ako hodnotíte jeho prístup a pod. Ďakujem
@dominikka98 ja k nemu chodím. Aktuálne som tehu tak ti viem povedať aj viac k starostlivosti. Kľudne sa mi ozvi v správe.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahojte vedel by mi niekto povedať podrobnejšie o Dr. Dandarovi aký je ..? a ešte aj koľko môže mat približne rokov... nechcem chodiť ku mladým gynekologom je mi to neprijemne ...