Poznáte dobrého gynekológa v Trnave?
Hľadám gynekológa čo si za každé sedenie odomňa nevypíta peniaze. :P
Tiez som chodila k Navratilovi a odisla som od neho, aj ked mi to bolo luto. Doktor vyborny, ale presne tie sestricky to je jedna hroza. Nikolkokrat som videla ako sa k zenam spravaju ako ku kravam, predomnou kym som cakala v ambulancii ohovarali jedna druhu a to cakanie ani nehovorim. Tehotna som tam sedela 5 hodin. Teraz som presla do Aquapolisu Chovanovej ( uz sa vydala a vola sa nejak inak), ale teda je to ovela lepsie. Pekne moderne prostredie a aj doktorka velmi mila. A neplatila som tam zatial nic navyse, len tu klasiku cytologiu pri preventivke
@klorza ja chodim k Deckovi a som maximalne spokojna. Len sa tam plati, ale nie az tak vela.
U mňa to bol Štrbo aj sestra ho mala aj svagrina sme veľmi spokojne
@lucilaines k pani chovanovej by som šla nemám na nu aktuálny kontakt ,online som nenašla.Bola v nemocnici ale odišla .
@vikinkamarkusko
@vikinkamarkusko Mudr Štrbo ? Pozriem.Len či berie dôveru,pripadne či v tehotenstve treba platiť každé usg a pod.
@klorza Štrbo nebere nove pacientky
http://www.allatura.sk/ tu je chovanova
Štrbo je hrozný podľa mňa, odišla som od neho cca v 12 týždni tehotenstva, o ničom neinformuje a nič nepovie, až keď som mala vysoké AFP, začali vyvolávať. Išla som Chovanovej, tá je fajn, spravila mi dve sekcie, aj som k nej chvíľu chodila, ale vtedy robila len v nemocnici a nemala čas, teraz som u Navrátila, podľa mňa super doktor, povie aj to, čo netreba😀, len je to tam strašne nadlho, ak nie je človek objednaný, posedí si tam pol dňa, hlavne keď chodia premotivované tehotné, ktorým treba hodinový ultrazvuk🙈
Chovanová sa teraz volá Semanová, je v Aquapolise pri Tescu.

@klorza ja chodím Navrátilovi, doktor je faj, neplatí sa uňho nič, iba ak by si chcela ničo na vlastnú žiadosť. Ale sestrička, to je celé zle. Neochotná, zatrpknutá, telefón nezdvihne, takže sa nedovoláš..... a tiež treba rátať s veľmi dlhými čakacími dobami. Či na objednanie, alebo v čakárni, bez objednania. Kopec krát sa mi stalo, že ma po 5 hodinách poslal preč, že ma už nevybavia, ale potom ma zobrali na druhý deň hneď ráno.