Poznáte MUDr. Miroslavu Vargovú z Bratislavy?
Ahojte,
chcela by som sa opytať, či niekto z vas chodieva ku gynekologičke Miroslave Vargovej. Som z Bratislavy z Ruzinova, mala by som k nej podla obvodu spadat, len neviem či je dobra doktorka. Aké máte skusenosti?
to nie je dobry napad... prave som pocula ze jej sestricka bola na operacii ruky a hned po operacii si ju zavovala nech pracuje lebo ona nestiha a s jednou rukou nic predsa nevedela robit... a furt nan u kricala a nadavala a sikanovala psychicky, tak si priniesla vypoved.... ona sa zdvihla a taka nastvana si len tak vysla z ordinacie a uz sa nevratila, cakaren bola plna az az... ona tam vsetko nechaal a odisla domov nahnevana... Toto ma robit normalna doktorka? A este nieco k tomu co mi spravila... furt bola drsna pri vysetreni a furt som odchadzala od nej krvava a ubolena a ona na to povie len ze to mam vydrzat a nefnukat ako decko? No to je co za pristup? Idem si hladat novu a tejto dam navzdy zbohom... Naposledy ma dole trochu natrhla pri vstupe do posvy... a uz s tym nic nenarobim... ani prisit sa to neda... takze teraz uz furt pri vstupe strasna bolest...... Vobec ju nedoporucujem.... hlavne ked ma taku naladu....
Neviem odkial mas tieto informacie, ale sestricku tam ma stale tu istu okedy tam chodim a dokonca dnes rano som s nou telefonovala. Neviem aku doktorku opisujes ale podla mna nehovorime o tej istej...
Baby, ja tiež rozmýšľam nad zmenou gynek. a suseda k nej chodí, je spokojná, ale... Minule som si u nej bola pre lístok, čo dávam svojmu starému gynekológovi na vyradenie a kedže majú na dverách napísane neklopať, tak som čakala...vyšla sestrička, povedala som jej co chcem a ona, že nech počkám, medzitým vzala asi 3 pacientky, potom vyšla doktorka Vargová, ktorá odišla a nechala v čakárni dve objednané pacientky, čo došli po mne...sestrička bola dosť mimo a ospravedlňovala doktorku, ze asi jej do toho muselo nieco súrne prísť, tak tie dve baby preobjednala... Neviete, či sa tam takéto veci deju bežne? Ja som z toho ostala trochu mimo, inak by som sa sestričky hneď opýtala, či sa to stáva často ...
A bola to na 100% Vargova? Lebo dalsie dve doktorky sa tam striedaju. Ja som zatial nepostrehla ziadne taketo spravanie ale kedze tam teraz chodim dost casto urcite dam vediet :D
Zaujimave, dufam ze nebudem mat zlu skusenost s nou
@araik ja ked som bola na poradni v nemocnici, tak bola veľmi milá...ale tým ako z ambulancie len tak odišla a nechala objednané pacientky, to mi prišlo veľmi divne, aspoň keby sestričke niečo povedala, ze musí náhle odísť, ale ak sestrička bola z toho v šoku a nevedela, čo nám má povedať
Ja som tak isto s Vargovou spokojna, a som tehotna, tak tam chodim dost casto a nidky som nic takeho u nej nezazila, vzdy bola mila a opatrna, ziadne nasilie nic....
No neviem,neviem, tiez nemam dobru skusenost, prisla som lebo mala dobre referencie no bola arogantna ako to tu uz pisali :-/ neviem co si mam o nej mysliet, nic extra. Ked bude aj nabuduce takato a nezmeni sa tak pojdem prec...
chodím ku Vargovej už pár rokov a mám s ňou dobré skúsenosti - vždy mi na všetko odpovie, netvári sa, že ju otravujem alebo že nemá čas. tiež ma milo prekvapilo, že keď som písala mail ohľadne plateného termínu, odpísala mi ona a nie sestrička. ...možno nemá vždy dobrú náladu (raz bola aj na mňa ostrejšia, ale vzápätí sa to vysvetlilo), inak nemôžem nič zlé povedať. ...chodí k nej dosť veľa žien, vrátane tehotných - asi vedia prečo.
No teraz som tam chodila dost casto kedze som tehotna a ked vidim ako sa spravaju niektore pacientky tak sa ani necudujem, ze aj ona je voci nim ostrejsia...ja som s nou nikdy nemala problem, samozrejme aj ona je len clovek...ale odbornik je dobry

Nabuduce ked sa budes objednavat povedz, mech ti ta termin vtedy kedy tam je Vargova, ze k inemu doktorovi ist nechces