Prečo MUDr. Pružinský už nie je primár v Starej Ľubovni?

lienka011
27. aug 2013

Dievčatá z okolia SL, mám otázku. Všimla som si, že v pôrodnici v Ľubovni už nie je primár MuDr. Pružinský, ale Chaba, kedže som u Pružinského rodila prvýkrát, chcela som aj teraz, ale nie je tam evidovaný ani ako lekár, teda aspoň podľa internetovej stránky. Neviete ako to je, alebo kde pracuje teraz? Ďakujem za každú odpoveď.

edek25
28. aug 2013

Ak rodičia nezaplatili úplatok, neposkytoval všetky informácie tak, ako ho viaže jeho lekárska povinnosť.
Jeden odvážny otecko ho nahlásil na UDZS a našťastie sa mu podarilo dovolať spravodlivosti. 😎

lienka011
autor
2. sep 2013

@edek25 To myslíš vážne? Ja som pri ňom rodila a považujem ho za výborneho odborníka. A s tým úplatkárstvom to ani u iných nie je ružové... Ale ďakujem za odpoveď.

karolina04
2. sep 2013

tak tomu neverim je to jeden užastny lekar 😵 rodila som pri nom a velmi mu dakujem a važim si ho , určite si toto nezaslužil 😢

kraky0
2. sep 2013

Nemala som s ním práve najlepšie skúsenosti a s tým poskytovaním informácií súhlasím. V každom prípade sú tam aj iní a veľmi dobrí lekári.

edek25
2. sep 2013

@lienka011 ale musíš sa na to pozrieť z hľadiska...pravdepodobne si chvalabohu nemala žiadny problém s bábätkom a tehotenstvom ako takým, či? predpokladám, že aj úplatok si dala, v inom prípade neverím, že by si s ním bola spokojná bez toho, aby si niečo dal do vrecka 🙂

lienka011
autor
3. sep 2013

Je pravda, že problém sme nemali, ale aj tak som z toho veľmi prekvapená. Tak koho teda odporúčaš z tých, ktorý tam sú? Pri prvom sme mali lekára vybaveného a aj teraz by som chcela.

lienka011
autor
3. sep 2013

@edek25 Je pravda, že problém sme nemali, ale aj tak som z toho veľmi prekvapená. Tak koho teda odporúčaš z tých, ktorý tam sú? Pri prvom sme mali lekára vybaveného a aj teraz by som chcela.

bibiana20
3. sep 2013

ja som mala Eliasovu a mozem ju odporucat 😵

edek25
5. sep 2013

nemam osobnu skusenost, ale najserioznejsi je podla mna MUDr. Kozuskanic.
ale kazdopadne, myslim si, ze co sa tyka odbornosti su vsetci na vysokej urovni.

elninoenmipueblo
13. okt 2015

@edek25 no neviem čo je spravodlivosť aj keď ide o starý príspevok nedá mi nezareagovať, takého lekára ako je Pružinský nikto nenahradí, dá sa povedať že povesť akú dnes oddelenie má je vďaka nemu..a úprimne bez neho to pôjde dole vodou... 😖

rawmamka
13. okt 2015

@karolina04 A nedávala si žiaden "dar" ?

rawmamka
13. okt 2015

@lienka011 A ako to bolo s "darom" pre pána lekára u teba ? Ak to považuješ za príliš impertinentné, tak samozrejme nečakám odpoveď 😎 .

elninoenmipueblo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolina04
2. nov 2015

Premna ostane Pan Pruzinsky jeden uzastny a cestny clovek a takisto jeden perfektny lekar ,,,nech si vravi kto co chce,,,je mi luto ze takto dopadol myslim ze on si to nezasluzi ,,,,,

zuzka6542
2. nov 2015

@lienka011 Mudr. Pruzinsky je v nemocnici v Kežmarku 🙂

elninoenmipueblo
2. nov 2015

ano, ale iba raz v tyzdni... 😉 😉 ale ma svoju ambulanciu vedla nemocnice
http://sk.medixa.org/lekar/mudr-jan-pruzinsky-3

karolina04
3. nov 2015

@rawmamka nedavala som nic ani dar ani nic ,a aj napriek tomu mam s nim len dobru skusenost 🙂))

rawmamka
3. nov 2015

@karolina04 To je len dobre, že sa nájdu aj takýto pacienti.

brunitko
6. nov 2015

Moja mama v tej nemocnici robi. Vravela, ze vsetci na tom oddeleni beru uplatky. MUDr. Pružinský je však pre ňu lekár s veľkým L. Keď som šla rodiť, chcela pre mńa iba jeho. Vravela, že vie zachrániť nezachrániteľné. Veľakrát to videla a zažila.To oddelenie bolo slávne len kvoli nemu, bol to naj odborník v porodníctve. Celá tá kauza mala pozadie v pánu riaditeľovi, ktorý je jeho dlhoročným konukrentom a vždy naňho žiarlil. Kým on bol kariérista, Pružinský na to mal. Takže využil šancu zbaviť sa ho, ale tým potopil aj jedno svoje oddelenie.

rawmamka
7. nov 2015

@brunitko Vďaka za objasnenie, síce to nič nemení na skutočnosti, že bral "dary", ale aspoň je jasné, že si to zaslúžil, pretože na to má z odbornej stránky. Či je to aj morálne, je na zvážení každej z nás.

elninoenmipueblo
10. nov 2015

@brunitko nuž napätie medzi nimi to by len slepý nevidel ...ale nemyslím že jeden je lepší ako druhý..každý lekár či Bizovský alebo Pružinský má svoje kvality aj svoje hriechy...ináč ako tu bolo spomenuté..najlepší je tam teraz naozaj Kožuškanič..u neho sa rodí bez nástrihu....či berie dary....hmmm asi nie..tí mladí sú ešte neskazeníííí 😅 takisto primár nie je zlý...možno niekedy preťažený ale veľmi veľký doktor a nie len v cm 😀

nikula422
8. dec 2015

Baby, prosim Vas cakam 2 dietatko a caka ma 2 cisarsky.... Pri prvom bol Chaba a chcela by som ho aj teraz.... neviete, plati sa za to, ze chcem jeho konkretne, je nato nejaky cennik? Ci len by som mala dat nejaky "dar"? Dakujem za odpovede 😉

elninoenmipueblo
6. apr 2016

Už asi nie Chabu odvolali tiež
😒

monya13
6. apr 2016

Teraz bez Pruzinskeho a Chabu to bude ......sami mladi ktori robia chybu za chybou

sisilia
3. máj 2016

Baby, prečo bol Chaba odvolaný? Pre mňa jeden úžasný ľudský lekár... Nechápem, co sa stalo.

monya13
3. máj 2016

Ze vraj mali na odd vela chyb zo strany lekarov....aj mne v decembri nechali cast placenty😞vraj odstupil sam kvoli tym chybam...druhy vravia ze ho ktosi nahlasil pre uplatky..no proste pletky...u mna tiez super gynekolog...no ma svoju amb a chodi aj operovat stvrtkami.

sisilia
3. máj 2016

No mňa operoval dvakrát, ani raz som úplatok nedávala, mal ozaj milý prístup, škoda.. Inak časť placenty nechali aj mne, v roku 2007.. Potom som musela ist na čistenie. A zobrali ma aj s drobcom sesttyzdnovym na nadstandard, aby som mohla kojiť ďalej.. Ja mam konkrétne na gynekológiu len dobre spomienky..
@monya13

gababtom
27. máj 2016

Ja som bola na sekciu 22.2 a robil to Chaba bala som sa lebo prve robil Pruzinsky za "dar" ale v tej dobe to bolo super,teraz ked som tam bola akurat sa Chaba sam vzdal primara a to preto ze uz nevladal vysoky tlak a vravel ze musel za kazdym vsetko kontrolovat co aj chapem.Bola som tam hospitalizovana na mesiac predtym a mozem povedat ze on tam nedaleko byva a bol tam vzdy ked nie konkretne na operacke tak na cakacke v rusku asistoval a to aj v noci aj cez den a aj romom,necudujem sa to nezvladne nikto.Poviem vam este jedno sestry plakali ze odchadza a to uz je co povedat ;) Samu ma zaujima kto tam teraz je primar lebo nikto tam nemal 2 atestacie.Urcite odporucam su tam mlady dr.ale tiez fajn.

svetluska85
30. jún 2016

MATE NIEKTO SKUSENOSTI S NOVYM PRIMAROM?

monya13
30. jún 2016

@svetluska85 ja mam len dobte...rodil mi syna pred 9 rokmi...bol zaciatocnik pri narocnom porode qle zvladli bsme to...tetaz som rodila v decembri ...nwbol sice pri porode ale stale je to clovek a gynekolog ktory zenu podpori a doda pokoja....pokorny wlromny mily a usmievavy fesak. 😜

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre