Prítomnosť otca pri sekcii v Bratislave
Ktora porodnica v BA je najlepsia a kde akceptuju otca pri cisarskom reze a po nom..?? A ako to prebieha v danej porodnici pred a po sekcii??
Rodila som v Komarne, bola som tam spokojna, ale neumoznuju aby bola pri cisarskom reze dalsia osoba..
Citala som nieco o sanatoriu Koch, ako najlepsej porodnici, ale o sekcii som sa skoro nic nedozvedela..
Kramare, Antolsku a hlavne Ruzinov nemam v zaujme navstivit..
dakujem za odpoved
V Galante umoznuju niektori lekari mat muza aj pri sekcii v lokalnej anesteze aj my tam preto ideme tam snad vychytame lekara ktory ho pusti, je to pre mna velka podpora.
@puklica13 ok, mohli prevazat,ale urcite nie LEN kvoli tomu, ze sa rodilo cisarskym. To je blbist totalna,len tu zbytocne strasis baby a trepes
Bol so mnou na izbe, ked som sla (planovana) a potom cakal v takej miestnosti. Dieta ma ukazali par minut po porode
@emao ja tam akurat idem na prvu poradnu dalsi tyzden tak som zvedava co povedia, ked si chces byt ista asi by si si mala na ten cosarak zazmluvnit lekara o ktorom vies ze to 100% dovoluje, napriklad primara lebo inak sa moze stat ze by ho nepustili. Ja to idem risknut bez zazmluvnenia. Bola som tam na prehliadke v porodnici a bola som celkom spokojna 🙂
Ja som rodila sekciou Kramároch pred 2 rokmi a teda muža by som tam nechcela...ten umiera len keď vidí ihlu, toto by nedal :D oporou mi bola úžasná anesteziologicka, ona bola anjel, všetko mi vysvetlila, počas operácie sa so mnou rozprávala, chválila má aká som statočná...žiaľ neviem jej meno, taká mladá útla...dodnes na ňu spomínam, jej vďačím zato, že mám na pôrod dobre spomienky.
@wiwa2 kedy naplanuju sekciu zalezi od konkretnej situacie a zdravotneho stavu, dcera mala termin 30.4. a naplanovali ju na 24.4., dalsia dcera isla 2 tyzdne pred terminom, lebo to bola uz moja 3 sekcia, tak doktor nechcel cakat a teraz 4 sekcia mala byt medzi 8.1.- 13.1. Pricom termin bol 23.1. Ale ale mala sa poponahlala a narodila sa 28.12. Nemala som ani raz zazmluvneneho lekara a vzdy som bola spokojna

@emao koch prebieha pri cisarskom takto: prides vecer pred, rano ta zafacuju, zoberu na salu. Anesteziu si mozes vybrat. Muz moze byt bud vo vnutri /nesmie vsak pocas zakroku opustit salu na wc napr/ alebo za oknom. Dieta vyberu, ocistia, ukazu. Prevezu ta na izbu, ides tam aj s muzom. Prinesu dieta. Davaju lieky etc. V ten den ta postavia. Dieta ti prinesu na poziadanie kedykolvek. Muz boze byt s tebou non stop do 10 vecer. Na 4ty den ides domov. Za koch sa plati ale naozaj nebudes si tie peniaze vycitat.