icon

Prítomnosť otca pri sekcii v Bratislave

emao
24. nov 2017

Ktora porodnica v BA je najlepsia a kde akceptuju otca pri cisarskom reze a po nom..?? A ako to prebieha v danej porodnici pred a po sekcii??
Rodila som v Komarne, bola som tam spokojna, ale neumoznuju aby bola pri cisarskom reze dalsia osoba..
Citala som nieco o sanatoriu Koch, ako najlepsej porodnici, ale o sekcii som sa skoro nic nedozvedela..
Kramare, Antolsku a hlavne Ruzinov nemam v zaujme navstivit..
dakujem za odpoved

Strana
z2
lianka123
24. nov 2017

@emao koch prebieha pri cisarskom takto: prides vecer pred, rano ta zafacuju, zoberu na salu. Anesteziu si mozes vybrat. Muz moze byt bud vo vnutri /nesmie vsak pocas zakroku opustit salu na wc napr/ alebo za oknom. Dieta vyberu, ocistia, ukazu. Prevezu ta na izbu, ides tam aj s muzom. Prinesu dieta. Davaju lieky etc. V ten den ta postavia. Dieta ti prinesu na poziadanie kedykolvek. Muz boze byt s tebou non stop do 10 vecer. Na 4ty den ides domov. Za koch sa plati ale naozaj nebudes si tie peniaze vycitat.

chellina
24. nov 2017

V Galante umoznuju niektori lekari mat muza aj pri sekcii v lokalnej anesteze aj my tam preto ideme tam snad vychytame lekara ktory ho pusti, je to pre mna velka podpora.

girlie_konik
24. nov 2017

@puklica13 ok, mohli prevazat,ale urcite nie LEN kvoli tomu, ze sa rodilo cisarskym. To je blbist totalna,len tu zbytocne strasis baby a trepes

evittam
25. nov 2017

@puklica13 Chcem vidiet ako prevezu akutny CR! Ja som mala akutny CR-do 2min ako mi to lekar povedal som bola na sále, cize ak prevazali tak urcite nie akutne pripady.

mircalla
25. nov 2017

Bol so mnou na izbe, ked som sla (planovana) a potom cakal v takej miestnosti. Dieta ma ukazali par minut po porode

emao
autor
25. nov 2017

@chellina som rada ze si to spomenula, nasla som si tu porodnicu a naozaj to tam umoznuju..takze urcite budem o tom premyslat aj ja..dakujem

chellina
25. nov 2017

@emao ja tam akurat idem na prvu poradnu dalsi tyzden tak som zvedava co povedia, ked si chces byt ista asi by si si mala na ten cosarak zazmluvnit lekara o ktorom vies ze to 100% dovoluje, napriklad primara lebo inak sa moze stat ze by ho nepustili. Ja to idem risknut bez zazmluvnenia. Bola som tam na prehliadke v porodnici a bola som celkom spokojna 🙂

emao
autor
25. nov 2017

@chellina ja som v 33tt, tiez mam v januari termin, takze tie by som tam asi mala ist sa informovat..
a toto maju napisane na stranke o tom, tak dufam ze to tak aj funguje u nich..

chellina
25. nov 2017

@emao super to som necitala pred tym 🙂

elena_c
12. jan 2018

Ja som rodila sekciou Kramároch pred 2 rokmi a teda muža by som tam nechcela...ten umiera len keď vidí ihlu, toto by nedal :D oporou mi bola úžasná anesteziologicka, ona bola anjel, všetko mi vysvetlila, počas operácie sa so mnou rozprávala, chválila má aká som statočná...žiaľ neviem jej meno, taká mladá útla...dodnes na ňu spomínam, jej vďačím zato, že mám na pôrod dobre spomienky.

mircalla
12. jan 2018

@elena_c Ani by tam byt nemohol, je to zakazane. Moze cakat vonku a po porode mu ukazu dieta. Pripadne ak mas planovanu, moze byt s tebou na izbe. Este som nepocula, ze chlap by bol pri sekcii na operacke

m_
Autor odpoveď zmazal
mircalla
12. jan 2018

@m_ na kramaroch? tak to zasnem, lebo je to tam prisne zakazane

m_
12. jan 2018

@mircalla nene u kocha🙂

mircalla
12. jan 2018

@m_ no to je ine, ja som myslela kramare

wiwa2
8. jan 2021

@bubinovci ahoj ... tiez ma caka planovana sekcia.... a zvazujem nad kochom... v kolkom tyzdni tam robia sekciu? A mala si zazmluvneneho aj lekara pri sekcii?ja by som si radsej zazmluvnila

bubinovci
8. jan 2021

@wiwa2 kedy naplanuju sekciu zalezi od konkretnej situacie a zdravotneho stavu, dcera mala termin 30.4. a naplanovali ju na 24.4., dalsia dcera isla 2 tyzdne pred terminom, lebo to bola uz moja 3 sekcia, tak doktor nechcel cakat a teraz 4 sekcia mala byt medzi 8.1.- 13.1. Pricom termin bol 23.1. Ale ale mala sa poponahlala a narodila sa 28.12. Nemala som ani raz zazmluvneneho lekara a vzdy som bola spokojna

Strana
z2