Prvé tehotenské sono u dr. Donovala. Môže ísť partner?
Dobrý den, zaujima ma ci pan dr. Donoval v Holíči na prve sono v tehotenstve pusti aj partnera alebo nie
@michaelka97 tak to je asi na tebe nie? Preco sa mas pytat doktora 😀
@anonym_5f0a0a predstav si, že to nezáleží od toho či tam žena partnera chce. Mlčať je zlato.
@anonym_5f0a0a nie vsetci pustaju partnerov k vysetreniu a ak uz tak niektori za poplatok napr. Dr. Grochal tusim, za 5€? Ma na stranke cennik kde sa to da overit.
@anonym_5f0a0a nie vsetci pustaju partnerov k vysetreniu a ak uz tak niektori za poplatok napr. Dr. Grochal tusim, za 5€? Ma na stranke cennik kde sa to da overit.
@anonym_d47619 To je hyenizmus pýtať poplatok ešte aj za to, aby mohol byť partner pri vyšetrení. Niektorí lekári sú takí nenažraní, že to už presahuje všetky medze. Zmenila by som lekára, keby to odo mňa vyžadoval. A informovala by som sa, či má na to právo.
@anonym_d47619 To je hyenizmus pýtať poplatok ešte aj za to, aby mohol byť partner pri vyšetrení. Niektorí lekári sú takí nenažraní, že to už presahuje všetky medze. Zmenila by som lekára, keby to odo mňa vyžadoval. A informovala by som sa, či má na to právo.
@marci9 ak to ma v cenniku, ktory mu schvalil VUC ma na to pravo, sice mozno to nie je eticke, ale podla zakona nic neporusuje ak vyda aj prijmovy doklad za platbu.
@michaelka97 nie mojho pustil az na druhy screening a to mi sestricka hned pri objednaní povedala ze nabudúce moze prist aj muz
@marci9 ja uprimne ked vidim za co vsetko si niektori lekari (nie len gynekologovia) davaju platit nechapem ako im to preslo cez VUC, rozne rocne poplatky za vedenie karty v ambulancii, tehotenske poplatky, vypisanie PN/P, objednanie na cas - haluz pri tych, ktori bez objednania ani neberu...
@michaelka97 nie mojho pustil az na druhy screening a to mi sestricka hned pri objednaní povedala ze nabudúce moze prist aj muz
@anonym_02f0c9 ďakujem pekne za info