Pustia súrodenca a otca po sekcii na novorodenecké oddelenie?
Ahojte prosím vás pustia na novorodecke oddelenie po sekcii aj súrodenca s otcom ? Či potom len na izbu ako návšteva ďakujem
na novorodenecke oddelenie??!! za mna urcite nie, to by sa tam premavali otcova s detmi ako na stanici...
Treba sa opytat v danej nemocnici plus zalezi aky vek dieťaťa
Napr u nas v štátnej nemocnici nepúšťali deti na oddelenie to je aj teraz len vonku ns chodbu mohli dôjsť ale novorodenec tam.nemohol ist
Minuly rok som rodila. Sukromnej agel bola som po sekcii ale.zaplatila som si nadštandard izbu takze tam mohla dojst dcera s muzom na.izbu k bábätku
Takze treba sa opytat na oddelení
@katkabulikova neviem ako to tam maju, treba sa opytat dr.pri prijme.
Ja mam 3sc, manzel stale cakal vonku. Potom sa rozpraval s primarom ako to dopadlo a ukazali mu aj maleho. Potom siel za mnou na pooperacku a ked nieco bolo treba, tak zbehol kupit. S detmi prisiel az ked som bola na normalnej izbe uz s babatkom tak po 2dnoch.
Tak myslim, ze tahat sa tam s dietatom je zbytocne.
Určite nie, predtým ani deti nemohli byť návšteva do porodnice, teraz to väčšina uvolnila ale dotiahnuť dieťa z vonku na novorodenecké oddelenie je ako otvoriť bránu všetkým chorobám a vírusom.
Ako na izbu? Ja mám 2 sekcie a vždy len ja som chodila na chodbu a bábo videla návšteva len cez okienko.
So mnou bol manžel na sále a potom aj chvíľu na izbe. Z pooperačky som bola deň na jiske a potom na nadštandardnej izbe, kde mohli aj návštevy. Bola pri mne staršia dcéra, aj moji rodičia. Na novorodenecké nepúšťali nikoho. Ale bábätko videli pri mne na izbe.

A co tak sa spytat tam?