Registrácia do dvoch pôrodníc naraz možná?
Ahojte. Chcem sa spýtať, môžem sa zaregistrovať naraz do dvoch pôrodníc? Primárne chcem ísť rodiť do ČR, ale funguje to tam tak, že do 36.TT tam kontroluje ženu jej obvodný gynekológ. U nás sa od 36 TT chodí na kontroly (ozvy) do pôrodnice. Môžem to teda spraviť tak, že sa zaregistrujem do Ružinova (čo je moja možnosť B), budem tam chodiť na prehliadky každý týždeň, ale rodiť budem v ČR? Vopred ďakujem za vaše odpovede.
@flasanatasa To si over aj u poistovni, ci ti uhradi duplicitne vysetrenia.
@flasanatasa To si over aj u poistovni, ci ti uhradi duplicitne vysetrenia.
@beata_k no práve v ČR nerobia v pôrodnici vyšetrenia až do termínu pôrodu, pokiaľ tehotenstvo nie je rizikové a pacientky chodia k svojim obvodným gybekologičkám. Takže by som vyšetrenia absolvovala iba v pôrodnici na Slovensku.
@beata_k no práve v ČR nerobia v pôrodnici vyšetrenia až do termínu pôrodu, pokiaľ tehotenstvo nie je rizikové a pacientky chodia k svojim obvodným gybekologičkám. Takže by som vyšetrenia absolvovala iba v pôrodnici na Slovensku.
@flasanatasa Tak potom by sa to dalo. Ale osobnu skusenost nemam.
@flasanatasa ahoj, ja sa idem "registrovat" do ČR v 36 tt a kedy tam potom pojdem, este uvidim, ci budu nejake komplikacie alebo pridem len porodit. A na "pásy" budem chodit do najblizsej nemocnice az do porodu. Ak pojde porod moc rychlo ostavam tu. Ak mi odtecie najprv plodova voda a budem stihat alebo ak budu chciet vyvolavat - idem do ČR

@flasanatasa zakazat Ti to nikto nemoze, je to jedno. Problem by bol v ramci asi mesta, ale nie v ramci dvoch statov. Nakolko napr ine staty nerobia ctg od 36tt, ak nemas vylozene riziko a zle vysledky. Ale az na 40tt a termin sa robi ctg. Cize zbytocne by si sa niekde trepala a zo zakona by to tam nespadalo robit. Ja by som isla tam ako si registrovana a podla situacie uvidis kde porodis ( napr nemusis stihat)