Rodili ste v Považskej Bystrici v roku 2012?
Mamičky ktoré ste rodili tento rok v Považskej Bystrici ozvite sa môžeme navzájom pokecať.
@drobcek26l dakujem za rady.......🙂))
Ahojte, ja som rodila v maji, prirodzenou cestou, prenasala som, tak som tam uz par dni lezala. Rodila ma dr. Molnarova, tiez som ju mala aj pri prvom dietati. Super pristup, velmi mila. Zasita som tiez velmi dobre. Sestricky na novoredeneckom, no co k tomu dodat... Zevraj sa tam ale vyhadzovalo od maja, tak mozno tie neprijemne uz sli... 🙂
Ako prvorodicka som ten ich "super" pristup znasala dost tazko. Teraz, pri druhom som si z toho uz nic nerobila. Hlavne som nechcela ist na rooming a mala som pokoj 😉
Tu v PB je to dobre s tymi navstevami, ze sa da hocikedy prist. Neviem, ci to v Ilave tak je a tiez je to dost daleko...
@bejby81 No asi myslíme na tú istú pani
@iljanka Presne ako ja. tiež som dlho ten rooming zvažovala a nakoniec som nešla. A bola som rada že mám aspoń tých 6 dní v nemocnici pokoj veď doma si malinkého užijem viac než dosť. Takto som aspoň v pohode rozchodila ranu po sekcii a domov som už išla celkom fit.
aj ja som rodila v PB pred rokom a pol... bala som sa anto co mi hovorili kamosky ze v PB je to hrazne tak som si zaplatila svojo porodnika a teda Musim povedat ze ja osm bola nadmieru spokojna ..Isto by sa tak kumne nespravali ostatny..:D ale naozaj bola som maximalne poskojna porodnik bol.Boháč mladši...:D
@erika8988 ved Vlado neberie peniaze :-O aspon čo viem ja jedine čo som mu potom doniesla ale skôr ako kamaratovi bolo tričko heh ale až po pôrode
@jerryjanka no ja sa snim nepoznam ale ja osm bola dohodnuta snim ze mi bude k dispozicii 24 hodin denne...:D neviem no ... ako ja som mu poporode doniesla 200 ecok wisky..::D
tak ja som si s nim hned sfleku potykala ved je mladši jak ja a odvtedy sme boli vpodstate kamarati - chodila som k nemu aj na sono v druhom tehu
@jerryjanka tak som si mala super 🙂
@ktarinka urcite, na roomingu mas len stresy, lebo oni ti tam malicke doslova hodia a rob si co chces 24 hodin vkuse. Nezalezi im na tom, ci potrebujes ist na wc alebo sa viackrat denne sprchovat... Teraz v maji bolo velmi malo porodov, bola som na izbe sama, aj navstevy mohli prist za mnou, skoro ako na VIPke 🙂 Oddychla som si riadne, mlieko sa mi pekne rozbehlo, spravila som si manikuru, pedikuru, precitala som 300-stranovu knizku, vzdy som sa tesila na malickeho, ked mi ho donesu. Z psychologickeho hladiska to bolo proste super. Pri dcere, ked som bola na roomingu, som si myslela, ze sa asi zblaznim...
@iljanka Jani, ale ja som mala prďula pri sebe, lenže sestričky sa chodili vždy pýtať, keď nosili ostatným maminám bábätká, či sme ok, či mi ho nemajú zobrať. Tak som normálne povedala, že ma bolí hlava, že sa chcem normálne vyspať. Sestrička mi Chriska zobrala pred 22.h a ráno o 6.h doniesla naspäť. Ja som mala pocit, že s tým nemajú problém, každá mi ešte povedala ako ty: "veď si ešte oddýchnite, doma si malého užijete až-až" 🙂 Keď mi malého kúpali, tak mi slzy tiekli, čo sa mi zdal taký bezmocný v rukách sestričky. Potom som ešte viacej bučala, keď som ho kúpala pred ňou ja a bola by som neviem, čo dala, aby mi to aspoň z polovice išlo tak ako jej 🙂 Ja som si ten týždeň v nemocke užila, šok prišiel až keď som zostala doma s malinkým sama + manžel. To som sa týždeň nedostala zo spálne 😀
ja idem rodit v januari do PB, tak drzte palce 🙂
a nenajde sa tu niekto, kto ide rodit okolo 29.1.2013 do PB? 🙂
...ja sa tam chystám tiež,mám termín 10.1. 🙂
@drobcek26l dakujeme velmi pekne
@drobcek26l
@asturia26 ... ďakujem vám,veru sa to blíži.Dnes som si ešte odskočila dokupiť nejaké veci do nemocnice,zajtra ešte darčeky pre staršie decká a môžem pomaly baliť 🙂
@iljanka Tak ak to je fakt tak ako píšeš, tak sa budem asi radšej pýtať na izbu druhorodičiek 🙂 Ja som bola pri malej totálne v strese, keď mi ju doniesli, bála som sa čo s ňou mám robiť, mliečko moc nechodilo..., veď vieš, aké sú pocity pri prvom bábätku. a čo píšeš, že si sa tam mala výborne a čo všetko si stihla, tak to je paráda, taký pobyt by som to chcela zažiť aj ja 🙂
...ja som rodila v PB 3x a vždy som bola na roomingu,ak nebudú komplikácie tak chcem ísť na rooming opäť ak sa bude dať.Pred 14.rokmi mi chýbala informovanosť-malý sa narodil v sobotu a mne ho ukázali a informovali o jeho zdravotnom stave až v pondelok.Až vo štvrtok ma prehodili na jisku k malému ! Tak sme si podali primára...o 5 dní sme išli domov.Pri dcére to už bolo super,išla som hneď na rooming a o 4.dni sme išli domov-boli sme tri na izbe,čo to sme pokecali,navzájom si pomohli... No a naposledy sa malý narodil o 13.30 a od 19.00 do 22.00 som ho už mala pri sebe,potom ho zobrali a doniesli až ráno.Kým bol na vyšetreniach,tak som sa dala ako tak do poriadku.Večer sa ma opýtali,či si trúfam aj na noc / ja som si vybrala možnosť aby mi ho doniesli keď bude hladný a až ďalšie dve noci bol pri mne/ Mne osobne sa páčila hlavne p.doktorka,ktorá ma informovala o všetkom,aj ho vyšetrovala priamo pri mne.Na posledné vyšetrenia /očká a obličky/ som ho dokonca mohla sprevádzať.Vždy keď som potrebovala byť s rodinou,tak som ho zaniesla na oddelenie a doniesli ho pri ďalšom kŕmení....

@ktarinka 1.6. je krásny dátum, však? Na deň detí perfektný darček 🙂