Ružinov, Kramáre, Antolská. Ktorá pôrodnica je naj?
Chcela by som vyhodnotit vysledok ankety, kde by sa porovnali tieto tri porodnice, myslim, ze by to mohlo pomoct pri vybere aj inym. Dufam, ze sa zapoji cim viac ludi, nech su vysledky vypovedne.
Ohodnotte nemocnicu v tychto 3 kategoriach:
P - porod - moznost oteca byt pri porode, odbornost a pristup lekara, personal
O - pobyt po porode na oddeleni - S - standard, N - nadstandard - personal, lekarov, uroven vybavenia - socialne zariadenia, cistota...
N - novorodenec - starostlivost o novorodenca, hlavne teda lekarov a setsricky z novorodeneckeho, moznost otca navstivit dieta
Kazdu kategoriu ohodnotte 0-5 bodami, ked 0 - zle 3 - priemer 5 - vyborne, taktiez hodnotte s pruhlaidnutim na realitu, smaozrejme ze asi nic nie je vyborne , dokonale, ale v ramci terajsich moznosti, aby nemala kazda nemocnica napokon priemer 3 body...
Priklad:
Mamicka na nadstandarde hodnoti ruzinovsku nemocnicu: R: P4 ON5 N2
tak ja mam tiez strasnu dilemu ohladne vyberu.. za chvilu rodim ale neviem kde.. 😒 tie referencie su strasne individualne...neviem podla coho sa mam rozhodnut...vsetky tri bratislavske porodnice mi pripadaju strasne masove, ze jak na beziacom pase sa tam musia podla mna citit rodicky..podla coho sa rozhodnut?
Ahojte, ja som bola pred dvoma rokmi v Ruzinove a teraz idem vyskusat Kramare, tak budem moct porovnat.
A: P5,O(dvojka izba standard)5, N5. druhe mimi idem rodit znovu na antolsku. jedina nevyhoda - nemoznost otca navstivit mimi.
Vereska prave kvoli tomu snad chytim nadstandart na antolskej. Kvoli navstevam. Je to troska proti prirode aby sa otec svojho dietata dotkol po 4 ci 5 dnoch co je na svete. To mi vadilo v ruzinove. Ak nechytim nadstandart aj tak si to vydupem.
Ahojte dievcata. S dovolenim administratorov by som vam rada dala do pozornosti skvelu akciu "transatlantickeho" vyznamu.
Podľa nazvu vasej temy predpokladam, ze vsetky cakate babatka a chcete pre ne tu najlepsiu porodnicu. Vsetky tieto tri bratislavske nemocnice su oficialne Baby friendly- teda priatelske k detom. Na tejto konferencii sa mozete dozvediet viac.
Dr. Jack Newman, svetový expert v oblasti dojčenia z Kanady, príde opäť na Slovensko.
V dňoch 5. - 6. júna 2010 Vás pozývame do Bratislavy (Detská fakultná nemocnica, veľká poslucháreň, Limbová 1) , aby ste sa zúčastnili konferencie o dojčení, ktorú Dr. Jack Newman odprednáša. Počas konferencie bude dostatok priestoru aj na Vaše otázky pre Dr. Newmana. Na konferenciu sa môžete este stale prihlásiť.
Dr. Jack Newman navštívi Slovensko už po tretíkrát, bude mať prezentácie, ktoré u nás zatiaľ nikdy neodzneli
Nosná prezentácia o BFHI detailne rozoberie praktickú aplikáciu jednotlivých bodov baby-friendly nemocníc
Celá konferencia sa bude zameriavať na to, ako by mali vyzerať baby-friendly nemocnice, ako podporiť dojčenie už od samého začiatku
Na konferencie sa budeme zaoberať aj týmito témami: dojčenie predčasne narodených detí; nedojčenie a pocit viny; vyvrátenie predstavy, že umelé mlieko je už dnes vysoko kvalitne; či skutočne existuje zmätenie cumlíkom a fľašou; a podobne.
V pripade zaujmu piste IP.
VACSI PRIESKUM k tejto teme: Dotazník môžte vyplniť na adrese: https://spreadsheets.google.com/viewform?formke... Ďakujem 🙂 Vysledky budu k dispozicii na tomto fore.

ahojte dievcata, ja sa neviem rozhodnut medzi kramarmi a ruzinovom... neviete mi niektora poradit?