Sanatórium Koch: Ako prebieha pôrod a skúsenosti mamičiek
vie mi niekto povedat ako prebieha porod v tejto nemocnici a kolko to asi stoji? Ci ste boli spokojne alebo nie?
ahojte baby, ja som prve dieta rodila u Dr. Czirokovej, ked odisla, tak som sa rozhodla pre Svitekovu... teraz som tehotna a pozeram, ze Svitekova je na materskej. Chcela by som rodit v Kochu a chcela by som zenu. Ale na www stranke je zena, kt. sa sa zazmluvnit k porodu uvedena len Dr. Durinova. Vacokova, Martisova a Ondackova rodia len ked maju sluzby, ci ako mam tomu rozumiet? Chodi niekto z Vas k Martisovej alebo Ondackovej a ako ste spokojne? Alebo chodit radsej k Durinovej (citala som tusim o nej pozitivne veci, chodi k nej niekto?) a len si ju zazmluvnit k porodu v Kochu? Co myslite? diiik
@nelinqua ved to je to, co tu cely cas hovorim, ako sa ostatne baby stazuju na frmol v Kochu, ze u neho je pokoj a cas na vsetko :D asi mu nestihli prifarit tolko pacientiek este ako maju ostatni, ked je tam len od septembra :D Ja som prisla s nim do Kocha a opustila po rokoch Probios, takze rozhodne nemienim zmenit doktora (a som rada, ze jeho sestricka sla s nim).
@lucyferia áno ak má službu aj rodí u kocha, za 300 sa dá aj zajednať tuším , ale je to zbytočné u kocha je super každý lekár , ja chodím Smolíkovi , ale rodil ma Cupaník to som ho na sále videla 1x v živote a bol super.
ofinka, ja som chodila k Dr. zavodskej (predtým Svitekovej) a tiež mi hovorila, že jej pacientky môžu íst k Dr. Smolíkovi alebo k Dr. Vačokovej, ja som totiž nechcela ísť k chlapovi, pretože keď som prvý raz bola tehotná, tak na antolskej sa mi zdali muži dr. sadisti. aj som jej to povedala, že preferujem ženu , aj kvôli čomu a vtedy mi povedala, že dr. smolík je veľmi fajn lekár, že sa pacientky nesťažujú (na drsné zaobchádzanie). nakoniec chodím k dr. piškaninovej (tiež je v ružinove), keď som sa objednávala do poradne začiatkom novembra, tak ordinovala len stredy, ale volala mi sestrička, že už ordinuje každý deň od rána do 15,30, tak tam teraz v stredu idem, dám vedieť, aký som mala z nej pocit.
ale v ružinove je kľud - pohoda a dr. smolík asi nemá ešte veľa pacientiek keď je tam cca od septembra.
tak moje postrehy s pani dr. piškaninovou - bola som veľmi spokojná, milá pani doktorka a starostliva. žiadne zhony, pohoda, všetko mi vysvetlila, ešte sme rozoberali aj pôrodnú váhu mojej dcéry (ktrorá sa narodila pred 2 rokmi) a povedala mi, že aby som upozornila pri ďalšom ultrazvuku dr., v 30. týž., aby mi skontroloval placentu, či pracuje ako má. dcéra totiž bola podľa nej podvíživená preto bola malá a vraj by to mohlo súvisieť s placentou, že je ku koncu tehotenstva už prestarnutá a nestíha vyživovať dieťa - tak mi v tejto súvislosti merala moje druhé dieťa, ktoré sa hýbalo a nie a nie zmerať, ale neponáhľala sa. fakt, je veľmi starostlivá a milá, žiadne stresy, prišla som tam, nikde nikoho, hneď ma vzali. dobre som sa rozhodla. odporúčam ju všetkým. 🙂
ahoj, tak to je super sprava, len ja mam termin 2.4.2012, tak dufam ze tu akciu predlzia, ak by sa mala nepytala na svet skor 🙂))
pisala som ze sa podelim o dojem z Dr. Mareša u Kocha, takže som velmi spokojna, nezdal sa mi ani vycerpany ani ma neodbil za 10 minut, v pohode sme sa bavili, prestudoval si podrobne moju tehu knizku, urobil mi vysetrenia a nikam sa nenahlil aj ked cakaren bola naozaj plna..najblizsie idem do Kocha na skolenie o epiduralke v pondelok a potom zase v piatok za Dr. marešom a bude nam robit merania tak sa uz tesssimmmm
@lucyferia vzali ma v podstate nacas, bola som objednana na urcity cas a cakala som asi 10 minut ale pri tej plnej cakarni som sa aj sama divila, ze len 10 minut .. 2 hodiny je fakt vela, este ma napada ci to nebolo preto ze som uz vo vysokom stadiu tehu, neviem, ale nemalo by byt normalne tolko cakania ked si objednana...
@lilaa ani mne sa to nezdalo, a pritom cakaren bola relativne prazdna, predo mnou dve baby, ktore zavolali po mene, pricom ja som bola objednana este pred nimi. A vzdy ked sa objavila nejaka nova baba, tak ta sa hned strcila medzi dvere a isla dnu.. no a ja novacik som nevedela, ze taketo praktiky funguju aj v Kochu,.... Manzel ma cakal v aute a mal riadne nervy chudak...
mate niektora skusenosti s MUDr. Kostolnym ? Bola som sa objeednat do poradne a pridelili ma k nemu.
chcem sa opýtať ohľadne platieb u Kocha, neviem to vyčítať z ich cenníka, či je v platbe za pôrod započítaná aj epidurálka alebo sa platí zvlášť? ďakujem.
@sashie http://www.sanatoriumkoch.sk/sk/zdravotna-staro... odpoved na tvoju otazku je uvedena priamo tu konkretne v casti "Nadštandardné služby pri zdravotnej starostlivosti pri pôrode a v šestonedelí" (dole)
😉

@ofinka dr.smolik je super...ja som teraz u neho kedze zavodska isla na matersku...a obrovska spokojnost🙂 odporucam...je v ruzinove, takze je tam klud...a ma nejaky lepsi system, lebo necaka mu tam kopec zien v cakarni, pravdepodobne si na vysetrenie vyhradzuje dlhsie intervaly na jednu pacientku...dufam ze sa to nezmeni🙂