Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?
Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂
niki kde si???? som urobila kuk do tvojho albumu.....malý je svetový a podobá sa mi na teba 😉
bublinka už sa chystáš???? u mňa to bolo tak, že okolo 14 hod.vo štvrtok som bola v poradni,doki hovorí,že na budúcu stredu mi vyvolá pôrod,že teraz mám ešte hore bruško,že som úplne zatorená, že tam neni ani náznak pôrodu....a noci o 2.30 začali bolesti, potom o 6hod.so prišla do nemocky a o 7 hod. už bola na svete....a to sme vôbec nečakali,ako to išlo rýchlo....som aj bola v šoku 🙂
Ahoj baby tak my sme sa vcera vecer vratili.Teraz nic nestiham tak som tu len na skok musim vyprat vsetky veci a upratatat 🙂
Sirinka nie ja nie som z Roznavy ale z BA priatel je z Roznavy
Niki, ja su chcem dat tetovanie tiez teraz niekedy.Ja chcem malej meno a dcdatum narodenia ale zevraj je to ciganske mi priatel tvrdi 😀 😀 😀 Tak v najblizsej dobe sa objednam a dovtedy nieco vymyslim 🙂
A zatial co kojis by som si nedavala kerku radsej pockaj 🙂
na safarikovej, nedaleko bola jednota...ale sto rokov som tam uz nebola...tak neviem, ako sa to pomenilo.
😀 Co ja viem co sa tam moze menit 😀 😀 😀 Podla mna nic.Viem kde je safarikova 🙂
vevusiatko ja chodievam iba do betliara, takze prechadzam iba okrajom roznavy...ale viem, kde tam stoji tesco 😀
Ahojte ...
Patka dakujem, ze vraj je na mna 🙂 este aj šuška mi to povedal 😉
veve no konecne si tu.. 🙂 no ja s tym tetkom pockam radsej kym nebudem kojit.. tiez chcem meno, ale iba inicialky.. maleho a priatela takym ozdobným pismom.. bo moj priatel ma moje meno vykerovane na ruke 😀 😀 😀 takym peknym písmom....
baby,moja kamoška má 3 deti a na chrbte od krku má vykerkované mená svojich dcér,ale v čínkych znakoch a je to veľmi peknééééé....teda mne sa to moc páči,ale ja si to asi nedám ☹
Pati a tvoja Lili je tusim na ocina, ci sa mylim?? 🙂
Idem si lahnut pred telkac.. maly hajka, ja sa nudim.. ani robotu pri nom nemam, hihi 😀 zatial.. snad mu to vydrzi a bude takyto dobručký 😉 zajtra budem mať jeden mesiačik 🙂
tak zatial papík
áno Niki, Lili je po tatinovi,ale už sa trošku aj mení 😉 😉 a buď rada,že nemáš ešte po ňom robotu,to moja teraz zaspala na balkóne v kočíku a v izbe ostala po nej spúšť, o kuchyni ani nehovorím.....lozí všade a všetko mi vyberá,tak idem rýchlo upratať to po nej....niki,keď bude mať 9 mes.,tak uvidíš,aký to bude šinter a čo bude robkať....tak pá
ahoj, tak späť z poradne.. nič nového.. 😒
ten potvorský krčok drťží ako štupel na šampanskom.. ani za svet zľaviť z tých 2,5 cm.. ledva som sa dovliekla k autu, čo ma tak podvozok bolel.. ale vraj to na pôrod stále nevyzerá, bruško hore a dolu zatvorené ako pri inventúre.. paráda) ☹
..o týždeň na kontrolu.. no a mangel odlieta budúci piatok do Londýna na 3 dni.. takže či bude alebo nebude pri pôrode rozhodne kedy sa to spustí..
patrícia - ani netušíš ako by ma potešil podobný osud ako ten Tvoj.. už si nepamätám noc bez bolestí a pochodov na záchod.. no naša malinká má čas! 🙂
..na druhej strane však viem, že až ten správny čas nastane, tak to bude.. len už aby! 🙂 🙂
bublinka-ja som prvé 2 deti prenášala 14 dní,aj pri malej mi to tak vychádzalo,a narodila sa o 2 dni skorej,to bol pre nás všetko šok......tak ti držím palčeky,nech to dobre a rýchlo prebehne.....tiež to bolo hrozné,ja som bola na záchode snáď celé tehotenstvo,hlavne v noci 🙂
Barborku sme prenášali týždeň a von sa jej uráčilo až na vyvolávačku.. nebudem popisovať všetky komplikácie počnúc náročným a dlhým pôrodom, končiac vnútorným krvácaním do maternice (načo hororovať! - dopadlo to dobre.. 🙂) - trvalo to však 12 rokov kým sme sa odhodlali.. 🙂
no som od prírody optimista a tak som presvedčená, že tentokrát to bude ok.. 🙂
dievcata mam otazku, idme rodit do ruzinova a chcem si dat EPI, neviete mi poradit ako ordinuje anesteziolog, a aky je potom postup pri plateni
bublinka tak ty mas opacny problem ako ja, Kozolku som nepotesila, prehmatala, zamracila a ze idem si polezat do nemocnice, ledva mi ho nasla ten krcok nijaky, skratil sa, tak som smutna ze mrzak jeden nedrzi..nevymenis? 😅 v sobotu sa mam ist ukazat za nou, sluzi v nemocke a potom uvidim ci si ma tam rovno necha..boze ja nenavidim nemocnice, tak som sa tohto bala..
babule co si treba nabalit do nemocky?mozem vlastne pyzamo ci len erarne?
janula a kedy už ideš do nemocnice???? to musíš???....moja kamoška má tiež dvojčatá a tiež musela ležať 3 mesiace v nemocke,ale chalani majú už 3 roky a sú super....neboj,vydrž to,chalani ti zato stoja,musíš urobiť všetko pre nich 🙂
inuska dakujem, ved planujem vlastne len sa mi zdalo, ze niekto pisal, ze len erarnea samozrejme nesmiem zabudnut toaletak...
Zoldy este som sa s nou o tom nebavila, ale dufam ze ano a ze je to este daleko.. 😅
pati vyzera to tak ze hej, dnes mi povedala, ze nech v sobotu rano pridem, asi mi spravi utz, neviem, a povie co dalej...boze ze 3 mesiace v nemocke??ja uz sa utesujem tym, ze uz budem v 27tt a to by mi stacili aj 2 mesiace a mozem aj rodit..ale dufam ze to tak nedopadne..ale ked budem musiet, co narobim..viem ze mi to stoji za to 😉
ahoj Janulka, teraz sme došli z návštevy - aspoň mi prešiel čas.. 🙂
no ja už by som aj menila.. ten náš štupel drží ako blázon - možno si to malá zvnútra nejako poistila.. 😀
fakt mám niekedy pocit, že sa nenadýchnem a.. a ono to vždy nejako ide.. 🙂
počula som, že s dvojičkami treba čo najdlhšie vydržať a tak držím palce, aby chlapci vydržali čo najdlhšie v brušku - nakoniec sa tam možno stretneme.. 🙂 i keď ako poznám svoju "smolu", tak pôjdem aj na budúcu stredu do poradne.. 🙂
idem bande urobiť večeru, neskôr nakuknem.. 🙂 drž sa a nestrácaj optimizmus.. 🙂
bublinka dakujem, dam nohy k sebe, nech mi nevypadnu, aj ked teda neviem ci je to tym dnesnym vysetrenim, alebo sa zase roztahujem, lebo mam pocit akoby ma niekto dobre medzi nohy kopol, chodi to v takych fazach, ze tri dni boli a potom tyzden a viac nic...mat tvoju "smolu" 😀 ja tam v stredu idem na ten glukozovy test a zaroven povedala ze vybavime aj poradnu, ale nedala mi cas, ale ved sa spytam..dufam ze to tam uz nebudem behat v zupane 😒
ta tvoja asi pricvikla krcok zvnutra, dobre jej tam je, ti moji mi ho radi okopavaju mam pocit...somarikovia, nevedia ze to sa nema...po kom ti budu 😅
dakujem za povzbudenie, aspon uvidim ako to tam v Ruzinove chodi a nebudem sa toho tak bat... 😀
bré ráno...
Janulka držím palce...
nám včera odporučili sexovať "zo zadu", že to pomáha.. no už po vyšetrení som ledva chodila a v noci to bol horor (čo nemyslím, že tým sexom.. 🙂), ledva som sa postavila z postele keď som sa šuchtala na záchod (4x).. mám pocit ako keby som dostala ranu do slabín, podvozku a spol.. niekde dole ma to pri každom kroku desne bolí.. no uvidíme - snáď to prejde, inak sa pre istotu prevezieme tiež v sobotu.. 🙂
dnes mám nakázaný ležing - od manžela.. 🙂 🙂 🙂

Janulka, bodaj by si mala pravdu.. 🙂 ja dúfam, že mi povie, že ten potvorský krčok už začal čosi robiť so svojimi mierami - tťch 2,5 cm sa drží ako repíč.. 🙂 dnes je tak krásne vonku - slnečno - a ja som povedala, že Simonka čaká na slniečko, tak ma v tom dúfam nenechá samu.. ???
držím Ti palce, aby vás čakali tiež len dobré správy - mať v brušku duo je asi riadna fuška.. 🙂 ..kámoška čaká cca 2 mesiace po nás tiež dvojičky - dievčatká.. 🙂..