Skúsenosti s Mudr. Behunovou v pôrodnici Ružinov?
Budem rada, ak mi mozete dat nejake referencie na Mudr. Behunovu, ak nechcete na webe, kludne mi poslite mail na tigri@centrum.sk DAKUJEM 🙂
@sonicka315
Moja vazila pred mesiacom 1300g a uz aj bola otocená.
Niekedy tá váha je aj nepresná si myslím. Hlavne nestresuj. !!!!! 😵
Inak už si pobalená do porodnice a malému vecicky más nachystané?
Ja už ano, akurát včera sme skladali postielku 😀
Už sa neviem dočkať.
@mimifred jej tak to mas super, ze je otocena 🙂 pobalena este nie som, este cakam, kym mi pridu veci co som si objednala z netu, aj pre seba do porodnice aj pre maleho. no a pomaly sa manzel chysta robit detsku, tak uvidime ako to stihne 😀 ved postielku moze zlozit aj ked budem v porodnici 😀 pozeram, ze vy ste teda pilni ako vcielky 🙂 akurat si citam o caji z ostruziny malinovej a o lanovom semienku, nazory su rozne 😒
@mimifred nooo 😀 vraj caj pomaha pri porode, zeby mal byt rychlejsi lebo podporuje stahy a to semienko zasa zvysuje mnozstvo hlienu, cize dieta teoreticky lahsie ide von. aj caj aj semienko sa ma uzivat az od ukonceneho 34 t.
ale kolko ludi, tolko nazorov 🙂 mozno aspon na psychiku by to mohlo pomoct 😀
@sonicka315
😀 😀 😀 ved to teda vyskusaj a potom mi povies. mne to už moc nezabere lebo idem do 34tt 🙂
@mimifred coby nezabralo, pije sa az po 34t. a niekde som citala, ze az po 35, proste mesiac pred porodom 🙂 este som sa ta chcela opytat, ci aj tebe tak chuti jest alebo to len mne 😀 ja uz neviem co mam robit, niekedy je to uplne nezvadatelne 😒 snazim sa vela pit ale nepomaha 😒
@sonicka315
Jáááj, ale radsej tie caje nebudem skusat 😝
Jest mi už tak nechuti ako mi chutilo.
Ja som už pribrala 16 kg, ale nejem preto že som pribrala, ale už mi nechuti.Jem tak ako ked som nebola tehotná. 😉
A inak meno más vybrane? Ak nechces zverejnit napis do IP alebo sa dozviem v porodnici 😀
My budeme mat Vanesu
@mimifred tak s menom to je trosku zlozitejsie, lebo este nemame vybrane 😀 ale prijmem navrhy 🙂
@sonicka315
Mne sa pacia mena: Leonard, Frederik 🙂 , Kristofer, Markus, Nikolas, Sebastian 😀
Ahojte holky,
chcela som sa vás opýtať či náhodou neviete ako sa volá na šestonedelí doktorka detská čo robila vizity ...je mladá a má čierne vlasy... a strááášne zlatá a milá...
chcela som vedieť len či má aj svoju ambulanciu kde sa dá k nej chodiť
ďakujem 🙂
Ahojte tak ja som tu nova, 🙂 vidim ze tento rok je fakt baby boom , no ja som tiez marcova. Mimifred dobry vyber mien mne sa Sebastian tiez paci ale aj Timotej, Marko, Marek ale s Marekom muz velmi nesuhlasi:(
@aderka jej ahoj, pozeram, ze mame rovnaky termin 🙂 aj ked teraz mi ho posunuli na 13.3. ale to sa urcite zasa zmeni na 15 🙂
Ahojte, prepacte za otazku, viem ze sa to tu uz pisalo 😅 🤐
Neviete kedy sa da ist na tu epi, teda vybavit si ten papier? Je to kazdy den? Od jednej? Alebo si to s niecim pletiem. Vdaka 😵
@bay ak myslis ruzinov, tak je to kazdy den od 13-14 hod. vyplnis taky dotaznik, potom ti to dr.oduhlasi a potom uz len zaplatit do pokladne 🙂
Ahoj Sonička mne raz povedali 15.3 potom 10.3 potom 16.3 hihi 🙂 citala som ze ty si sestricka kde pracujes,
jaaaaj ked som si citalo toto forum tak sa mi niekde zdalo ze nejaka baba pisala ze ma termin okolo marca aze je sestricka a zdalo sa mi ze mala nick sonicka, no nevadi , aj tak som rada ze e tu niekto s kym mam rovnaky den termin 😉 drzkajte aa
Ahojte babulky, uplne nahodou som natrafila na tuto temu. Neviem ci to niekoho zaujima (uvodna otazka tejto temy je spred 3 rokov) - s MUDr. Behunovou mam najlepsie skusenosti, je to velmi dobra doktorka. Porod pod jej vedenim bol absolutne v pohode.
Co sa tyka popôrodnej starostlivosti v ruzinove - s tou som spokojna nebola, druhykrat by som zvazila radsej antolsku.....
cawte baby,za 2tyzdne mam termin a budem rodit v ruzinove.....
chcela by som sa spytat co tam budem potrebovat na sestonedeli.....dakujem 🙂
@rena273
ahoj. tak urcite si zober pre babatko dečku, čiapočku a rukavičky. možes aj plienocky, lebo ti budu dávat na den myslím 5 možno sa to zmenilo, ale radsej si zober, a nezabudne mokre utierky 🙂
Dalej : odsávačku, vložky do podprsenky + kojenecká podprsenka a možes si zobrat vložky aby si mal aj svoje a este aby som nezabudla nohavičky po porode. daju sa kupit vaj priamo v nemocnici v zdrav. potrebach. su take dierkovane.
Myslím že je to vsetko. Ak by som si este na nieco spomenula napísem 🙂

@mijatkova ja som celé tehotenstvo chodila k doc. Hollemu a aj som u neho rodila a bola som velmi spokojna, milý a velký odborník. Odporúčam